vsl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μου έπεσε το λάπτοπ από ένα μέτρο ύψος περίπου ενώ ήταν ανοιχτό. Δουλεύει κανονικά αλλά νομίζω ότι αργεί να μπει στα windows κατά την εκκίνηση (μπορεί να είναι και ψυχολογικό). Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να ελέγξω αν έχει πάθει τίποτα ο δίσκος, η μνήμη κτλ; Πρoγράμματα τύπου HDDlife, HD tune... είναι έγκυρα; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2012 από vsl
Demon Lord Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για τη μνήμη μπορείς να κοιτάξεις το memtest ενώ για το δίσκο το hard disc sentinel (και αυτά που λες μπορεί να κάνουν δουλειά, απλά δεν τα γνωρίζω και γι'αυτό προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ)
vsl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για τη μνήμη μπορείς να κοιτάξεις το memtest ενώ για το δίσκο το hard disc sentinel (και αυτά που λες μπορεί να κάνουν δουλειά, απλά δεν τα γνωρίζω και γι'αυτό προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ) Τα κατέβασα και δε μου βρήκαν κάποιο πρόβλημα...Ελπίζω να είναι όντως έτσι.
mikegad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τα κατέβασα και δε μου βρήκαν κάποιο πρόβλημα...Ελπίζω να είναι όντως έτσι. Οποτε κάνε το σταυρό σου. Συνήθως πάντως απο πέσιμο πιο πολύ κινδυνεύει ο σκηρός.Αν δεν σου κάνει κολλήματα και δεν σου βγάζει σφάλματα στο άκυρο ,μάλλον φθηνά την γλίτωσες.
Antwni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν έσπασε τίποτα?? Ή αυτό δεν μετράει ως πρόβλημα?
vsl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οποτε κάνε το σταυρό σου. Συνήθως πάντως απο πέσιμο πιο πολύ κινδυνεύει ο σκηρός.Αν δεν σου κάνει κολλήματα και δεν σου βγάζει σφάλματα στο άκυρο ,μάλλον φθηνά την γλίτωσες. Μόνο μόλις ανοίγω το λάπτοπ, μετά τον κωδικό μου δείχνει μαύρη οθόνη για 20-60''. Μετά μόλις μπει στα windows είναι κομπλέ. Ούτε κολλάει πουθενά ούτε βγάζει τίποτα. Δεν έσπασε τίποτα?? Ή αυτό δεν μετράει ως πρόβλημα? Τίποτα, ούτε γρατσουνιά
Antwni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μόνο μόλις ανοίγω το λάπτοπ, μετά τον κωδικό μου δείχνει μαύρη οθόνη για 20-60''. Μετά μόλις μπει στα windows είναι κομπλέ. Ούτε κολλάει πουθενά ούτε βγάζει τίποτα. Μπορεί να είναι και πρόβλημα αυτό...αλλά δεν πολυ καταλαβα πότε στο κάνει?...όταν πας να κάνεις login στα windows ή έχεις κωδικό στο bios? Αν δεν στο έκανε παλιά ε τοτε ειναι πρόβλημα
vsl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να είναι και πρόβλημα αυτό...αλλά δεν πολυ καταλαβα πότε στο κάνει?...όταν πας να κάνεις login στα windows ή έχεις κωδικό στο bios? Αν δεν στο έκανε παλιά ε τοτε ειναι πρόβλημα Login στα windows... Αν μου το έκανε, το έκανε για καμια 10αριά δευτερόλεπτα το πολύ... Το λάπτοπ είναι καινούριο δεν έχει κλείσει ούτε μήνα.
mikegad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν έχει κάποιο εμφανές σημάδι από το πέσιμο πήγαινε το με την εγγύηση και πες πως ξαφνικά σου παρπυσιάζει μαύρη οθόνη στην έναρξη.. Με λίγα λόγια κάνε τον κινέζο και δώστο για επισκευή
vsl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ποιο Laptop έχεις , να το πάρω και εγώ ?? Το Fujitsu Lifebook AH532 i5 Αν δεν έχει κάποιο εμφανές σημάδι από το πέσιμο πήγαινε το με την εγγύηση και πες πως ξαφνικά σου παρπυσιάζει μαύρη οθόνη στην έναρξη.. Με λίγα λόγια κάνε τον κινέζο και δώστο για επισκευή Δε νομίζω να με συμφέρει κάτι τέτοιο, γιατί τα windows είναι 99% αυθεντικά... Γι' αυτό ελπίζω η μαύρη οθόνη να ευθύνεται σ' αυτό. (αν κ παλιά δε μου κράταγε τόσο πολύ)
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 απο πεσιματα, τα πιο επικινδυνα να παθουν ζημια, ειναι 2. 1 σκληρος δισκος (εκτος αν ειναι SSD!) και 2 οθονη. αν αυτα τα 2 λειτουργουν, μαλλον εισαι οκ! ξυστα τη γλυτωσες!! παντως κανε διαφορα διαγνωστικα στο δισκο, για να σιγουρευτεις! καλα διαγνωστικα εχει και η εταιρια του δισκου σου!
Antwni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Και εγω αυτό το laptop έχω....με την gt 620m το έχεις? Δε νομίζω να με συμφέρει κάτι τέτοιο, γιατί τα windows είναι 99% αυθεντικά... Γι' αυτό ελπίζω η μαύρη οθόνη να ευθύνεται σ' αυτό. (αν κ παλιά δε μου κράταγε τόσο πολύ) Τι εννοείς?99% τα έχεις αυθεντικά??το 1% που πάει??Δεν είσαι τόσο σίγουρος? Τέλος πάντων μηπως ήθελες να πεις 100% δεν είναι γνήσια? Και γω θα στο συνιστούσα να το πήγαινες στο service αφου τζάμπα είναι Μπορεί να έπαθε τίποτα ο σκληρός....ποτε δεν ξέρεις....ή μπορεί με ένα format να στρώσει....λέω εγώ τώρα...
vsl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 απο πεσιματα, τα πιο επικινδυνα να παθουν ζημια, ειναι 2. 1 σκληρος δισκος (εκτος αν ειναι SSD!) και 2 οθονη. αν αυτα τα 2 λειτουργουν, μαλλον εισαι οκ! ξυστα τη γλυτωσες!! παντως κανε διαφορα διαγνωστικα στο δισκο, για να σιγουρευτεις! καλα διαγνωστικα εχει και η εταιρια του δισκου σου! 1 hdd είναι 2 η οθόνη μια χαρά είναι Το HDS pro μου τα βγάζει όλα 100%... Τώρα κάνω και ένα surface test.. H εταιρία του δίσκου μου είναι toshiba και νομίζω δεν έχει δικό της διαγνωστικό. Και εγω αυτό το laptop έχω....με την gt 620m το έχεις? Τι εννοείς?99% τα έχεις αυθεντικά??το 1% που πάει??Δεν είσαι τόσο σίγουρος? Τέλος πάντων μηπως ήθελες να πεις 100% δεν είναι γνήσια? Και γω θα στο συνιστούσα να το πήγαινες στο service αφου τζάμπα είναι Μπορεί να έπαθε τίποτα ο σκληρός....ποτε δεν ξέρεις....ή μπορεί με ένα format να στρώσει....λέω εγώ τώρα... Όχι δυστυχώς το παλιό μου laptop δε χάλασε νωρίτερα, που το έδιναν με την gt 620m Το πήρα πριν 3 βδομάδες με την intel hd 4000... Ναι αυτό θέλω να πω, απλά είπα να πω 99% αυθεντικά, γιατί ακούγεται πιο νόμιμο από το "δεν είναι γνήσια" Επειδή μάλλον θα βάλω τα windows 8 σε λίγες μέρες, θα τ' αφήσω να δω αν μου κάνει και εκεί τη μαύρη οθόνη και τότε αν είναι θα το πάω στο service... 1
Demon Lord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτά τα κολλήματα δεν τα έκανε πριν το πέσιμο, ε; Γιατί αν τα έκανε εύκολα θα μπορούσε να ήταν κάποιος ιός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα