krikal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω κάτι προβληματάκια με το υπολογιστή μου και συγκεκριμένα με την οθόνη ή κάρτα γραφικών που βρίσκεται στην υπογραφή. Πρώτων και πιο συχνό, όταν κάνω αναστολή λειτουργίας μετά που πατάω ένα πλήκτρο για να άνοιξη το pc τότε μου κολάι όλο το σύστημα, δηλαδή ή οθόνη είναι ακόμα κλειστή και αν έχει ανοίξει ή μονάδα που και από αυτήν ακούγονται τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν σαν τρέλα,μετά όταν κάνω πολλαπλές επανεκκινήσεις από το κουμπί της μονάδα και μετά από τα πολλά μου βγάζει αυτό στην φωτογραφία που είναι στην μικρογραφία, και όταν ανοίγει μετά στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει αυτό στην <<υπογραφή προβλήματος>>. Όταν τελικά ανοίγει ο υπολογιστής τότε μπορεί να είναι νεκρές οι υποδοχές usb και πρέπει να βγάλω και να ξανά βάλω το stik του internet αλλά και του πληκτρολογίου το stik Bluetooth. <<Υπογραφή προβλήματος: Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000094 BCP2: FFFFF88008516287 BCP3: FFFFF88008183838 BCP4: FFFFF88008183090 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος: C:\Windows\Minidump\111112-26348-01.dmp C:\Users\Vasilis\AppData\Local\Temp\WER-70715-0.sysdata.xml Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι: http://go.microsoft....88&clcid=0x0408 Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση: C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt >> 2ο Όταν παίζω ένα παιχνίδι (LOL) στα μέσα του παιχνιδιού μου κολάι ή εικόνα δηλαδή μου γίνεται τετραγωνάκια και άμεσος μετά μου γίνεται πράσινη ή κίτρινη και μετά πρέπει να πατήσω το κουμπί του restart για να τον ξανά ανοίξω και μου βράζει πάλι μπλε οθόνη, έχω κοιτάξει την ram μήπως και φτεη αλλά δουλεύει κανονικά. Παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ Krikal Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2012 από krikal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα