nek4d Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ναι, ναι, μετα απο 20 χρονια επαγγελματιας πληροφορικης, με πτυχιο αγγλικου πανεπιστημιου 'computer science', περιμενα εσενα να μου τα εξηγησεις :-D εγραψα για 1) free και 2) trial... τωρα λες για 3) σπασμενα... Ακομη και αν σε βοηθουσα να τα ξεμπλεξεις, ειμαι σιγουρος οτι μετα θα πεις κατι αλλο ασχετο. Ομως λογω συμπεριφορας, απορριπτεσαι και δεν μπαινω καν στον κοπο να εξηγησω περαιτερω. Υ.Γ. Παρεπιπτοντως εχω κανει αναφορα. Καλο θα ηταν στο μελλον να προσεχεις την συμπεριφορα σου στα φορουμς, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να επικοινωνουν και να μαθαινουν. Τωρα αν θελεις να συνεχισεις να προκαλεις, ισχυει οτι σου απαντησα και πιο πριν, δεν θα ακολουθησω το παιχνιδι σου.
Razor7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι, ναι, μετα απο 20 χρονια επαγγελματιας πληροφορικης, με πτυχιο αγγλικου πανεπιστημιου 'computer science', περιμενα εσενα να μου τα εξηγησεις :-D εγραψα για 1) free και 2) trial... τωρα λες για 3) σπασμενα... Ακομη και αν σε βοηθουσα να τα ξεμπλεξεις, ειμαι σιγουρος οτι μετα θα πεις κατι αλλο ασχετο. Ομως λογω συμπεριφορας, απορριπτεσαι και δεν μπαινω καν στον κοπο να εξηγησω περαιτερω. Υ.Γ. Παρεπιπτοντως εχω κανει αναφορα. Καλο θα ηταν στο μελλον να προσεχεις την συμπεριφορα σου στα φορουμς, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να επικοινωνουν και να μαθαινουν. Τωρα αν θελεις να συνεχισεις να προκαλεις, ισχυει οτι σου απαντησα και πιο πριν, δεν θα ακολουθησω το παιχνιδι σου. ναι γιατί αν δεν έχεις 20 χρόνια στο επάγγελμα δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις ...Srry ξέχασα έχεις και πτυχίο από Αγγλία... Υ.Γ.: από ότι βλέπεις η αναφορά σου έπιασε τόπο και έφυγε το πόστ μου ,οπότε συγχώνευσε τα δύο σου πόστ μη φαίνεται ότι μιλάς μόνος σου.No offence Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2012 από Razor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα