skoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μιας και δεν αποτελει διαφημιση καποιου καταστηματος νομιζω οτι αξιζει να μπει εδω... Απλα με ενα registration σου στελνουν ενα κλειδι με διαρκεια 60ημερες...not bad... Επιλογη αναμεσα σε 32bit ή 64bit... Επισης δεν εψαξα αν αναφερει πουθενα διαρκεια της "προσφορας" ή αν μετα τις 60ημερες μπορει να χρησιμοποιηθει αλλο κλειδι...(και 1 και 2 και 3 και 4 hotmail.....) http://technet.microsoft.com/en-US/evalcenter/jj192782.aspx 1
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Αν και windows και software εχω αγγλικο.. τα office θα ηθελα να ειναι greek. 2
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 sorry, αλλα με τοσα δοκιμασμενα καλα office που κυκλοφορουν επισημα ΔΩΡΕΑΝ, γιατι να βαλει καποιος δοκιμαστικη 60 ημερων του microsoft office ?! Libreoffice Openoffice IBM Lotus Symphony Softmaker office kingsoft office Staroffice ThinkFree Office Corel WordPerfect Office X4 Zoho Office κλπ. και πολλες online εκδοσεις, οπως πχ Google Docs Office Web Apps in Windows Live SkyDrive (της ιδιας της microsoft!) Αν θελετε ντε και καλα και email client (επειδη τα περισσοτερα free δεν εχουν κατι αναλογο του outlook), βαλτε και thunderbird και καθαρισατε. Μαλλον στις αντιπροσφορες πρεπει να παει το παρον νημα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 για να του δωθεί αρκετός χρόνος μέχρι να βρει την όρεξη για σπάσιμο
skoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 sorry, αλλα με τοσα δοκιμασμενα καλα office που κυκλοφορουν επισημα ΔΩΡΕΑΝ, γιατι να βαλει καποιος δοκιμαστικη 60 ημερων του microsoft office ?! Libreoffice Openoffice IBM Lotus Symphony Softmaker office kingsoft office Staroffice ThinkFree Office Corel WordPerfect Office X4 Zoho Office κλπ. και πολλες online εκδοσεις, οπως πχ Google Docs Office Web Apps in Windows Live SkyDrive (της ιδιας της microsoft!) Αν θελετε ντε και καλα και email client (επειδη τα περισσοτερα free δεν εχουν κατι αναλογο του outlook), βαλτε και thunderbird και καθαρισατε. Μαλλον στις αντιπροσφορες πρεπει να παει το παρον νημα Να σου απαντησω γιατι δεν το κανω εγω...απο τη μικρη ενασχοληση μου με τους υπολογιστες αυτο εχω μαθει να χρησιμοποιω...και οσο παει γινεται ευκολοτερο να κανεις αυτο που θες με τα MS Office...επισης δεν εχω την ορεξη να καθομαι να ασχολουμε με ενα προγραμμα απο την αρχη, για να δω πως κανει τι και να φαω ωρες για κατι που μπορω να το κανω σε μερικα λεπτα...πιστευω οτι οποιος χρησιμοποιησει αυτην την "προσφορα" λιγο πολυ ετσι σκεφτεται...φυσικα και οποιος θελει να εχει παντα κατι τσαμπα υπαρχουν αξιολογα free προγραμματα αρκει να εχει την ορεξη να τα ψαξει ωστε να βρει πιο τον καλυπτει απολυτα...
vasman15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 sorry, αλλα με τοσα δοκιμασμενα καλα office που κυκλοφορουν επισημα ΔΩΡΕΑΝ, γιατι να βαλει καποιος δοκιμαστικη 60 ημερων του microsoft office ?! Libreoffice Openoffice IBM Lotus Symphony Softmaker office kingsoft office Staroffice ThinkFree Office Corel WordPerfect Office X4 Zoho Office κλπ. και πολλες online εκδοσεις, οπως πχ Google Docs Office Web Apps in Windows Live SkyDrive (της ιδιας της microsoft!) Αν θελετε ντε και καλα και email client (επειδη τα περισσοτερα free δεν εχουν κατι αναλογο του outlook), βαλτε και thunderbird και καθαρισατε. Μαλλον στις αντιπροσφορες πρεπει να παει το παρον νημα παντως απο αυτα που αναφερεις μονο το openofifice και το librooffice ειναι δωρεαν ταλλα που τα βρηκες δωρεαν ? και οχι trial...
louben Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει τα ελευθερα (Libreoffice]Openoffice) εχουν ακριβως τις ιδιες δυνατοτητητες με τα office(και συμβατοτηττα φυσικα) ή οχι?[
Avatar_GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει τα ελευθερα (Libreoffice]Openoffice) εχουν ακριβως τις ιδιες δυνατοτητητες με τα office(και συμβατοτηττα φυσικα) ή οχι?[ Και περισσότερες δυνατότητες μη σου πω...
keysmith Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδια επειδη δεν εχω ασχοληθει τα ελευθερα (Libreoffice]Openoffice) εχουν ακριβως τις ιδιες δυνατοτητητες με τα office(και συμβατοτηττα φυσικα) ή οχι?[ όχι ακριβώς, ούτε ίδιες δυνατότητες ούτε 100% συμβατότητα (πχ αμα ανοίξεις docx από libreoffice δεν είναι σίγουρο ότι θα το δείς όπως το έγραψες στο ms-office. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ms-office είναι καλύτερο όλων και για αυτόν που δεν χρησιμοποιεί μονο τα βασικά (B, I, U) έχει προβάδισμα έναντι των άλλων (ειδικά στο xls). Για 90% των περιπτώσεων όμως κάνει το libre/open office που όμως αισθητικά είναι απαρχαιωμένο, αργεί λιγο στο πρώτο φόρτωμα (εκτός αν τρέχεις το prelauncer) και κάποια κομάτια του θέλουν την (μπλιαχ) java να δουλέψουν.. Περιμένουμε την google να βγαλει desktop office..
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 παντως απο αυτα που αναφερεις μονο το openofifice και το librooffice ειναι δωρεαν ταλλα που τα βρηκες δωρεαν ? και οχι trial... θελεις να βαλω links ή μπορεις να τα βρεις με google? --- Συμφωνω με τους παραπανω για τα πλεονεκτηματα του ms office. Και εγω, "δεν μπορω" χωρις ms office, ολο και κατι μου την σπαει στα αλλα. Καλως ή κακως ετσι ειναι, μας μαθανε παντου, σε σχολες, σε δουλειες, το ms office και αντε να ξεκολλησουμε... (γι'αυτον τον λογο επιτρεπει η microsoft τις κοπιες κ τα σπασμενα, δεκαετιες τωρα). Ομως για οποιον δεν το ξερει καλα, καλυτερα να μαθει ενα απο τα αλλα τωρα. Σε οποιον κανουν παλιοτερα ms office (2003 και XP), εχω μερικα γνησια για πουλημα (τα περισσοτερα χωρις καμια εγκατασταση, τα πιο πολλα ειναι basic και SBE, καναδυο ειναι pro), λογω ελλειψης χρονου κ μικρης αξιας δεν τα εχω βαλει αγγελιες, ας μου στειλει pm και να μου δωσει λιγο χρονο να τα "ξεθαψω".
vasman15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 θελεις να βαλω links ή μπορεις να τα βρεις με google? --- Συμφωνω με τους παραπανω για τα πλεονεκτηματα του ms office. Και εγω, "δεν μπορω" χωρις ms office, ολο και κατι μου την σπαει στα αλλα. Καλως ή κακως ετσι ειναι, μας μαθανε παντου, σε σχολες, σε δουλειες, το ms office και αντε να ξεκολλησουμε... (γι'αυτον τον λογο επιτρεπει η microsoft τις κοπιες κ τα σπασμενα, δεκαετιες τωρα). Ομως για οποιον δεν το ξερει καλα, καλυτερα να μαθει ενα απο τα αλλα τωρα. Σε οποιον κανουν παλιοτερα ms office (2003 και XP), εχω μερικα γνησια για πουλημα (τα περισσοτερα χωρις καμια εγκατασταση, τα πιο πολλα ειναι basic και SBE, καναδυο ειναι pro), λογω ελλειψης χρονου κ μικρης αξιας δεν τα εχω βαλει αγγελιες, ας μου στειλει pm και να μου δωσει λιγο χρονο να τα "ξεθαψω". οπως θελεις ,αν μπορεις καλυτερα με pm.....
arxaggelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 όχι ακριβώς' date=' ούτε ίδιες δυνατότητες ούτε 100% συμβατότητα (πχ αμα ανοίξεις docx από libreoffice δεν είναι σίγουρο ότι θα το δείς όπως το έγραψες στο ms-office. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ms-office είναι καλύτερο όλων και για αυτόν που δεν χρησιμοποιεί μονο τα βασικά (B, I, U) έχει προβάδισμα έναντι των άλλων (ειδικά στο xls). Για 90% των περιπτώσεων όμως κάνει το libre/open office που όμως αισθητικά είναι απαρχαιωμένο, αργεί λιγο στο πρώτο φόρτωμα (εκτός αν τρέχεις το prelauncer) και κάποια κομάτια του θέλουν την (μπλιαχ) java να δουλέψουν.. Περιμένουμε την google να βγαλει desktop office.. [/quote'] Έτσι είναι. Και παρεμπιπτόντως δεν χρειάζεται να περιμένουμε τίποτε. Το MS Office είναι μια εξαιρετική σουίτα γραφείου και κάνει τα πάντα. Και τώρα με το 365 και με την επεξεργασία εγγράφων μέσω skydrive είναι και παρά πολύ συμφέρουσα λύση οικονομικά. Η συμβατότητα των τελευταίων είναι εξαιρετική. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την τραγική συμβατότητα μορφοποίησης του Google Docs που σε κάνει να θέλεις να πετάξεις το pc από το παράθυρο.
Razor7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Όλοι βρίζουν την microsoft αλλά τελικά όλοι κάνουν τη δουλεία τους με αυτή. Όσο τζιβάτος ή αλτέρνατιβ κι αν είσαι με την καμία το libre δε πρόκειται να φτάσει το office για χίλιους δυο λόγους.Καμία σχέση με άλλα επιτυχημένα open source projects βλέπε vlc, firefox κ.τ.λ. @nek4d μήπως εσύ δεν ξέρεις να γκουγκλάρεις? http://bit.ly/T9Ffwp http://download.cnet...tml?tag=mncol;2 https://play.google....d.amarket&hl=el
mc01319 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά, το εγκατέστησε κανένας σε windows 8 64 bit? Μου κολλάει περίπου στο 80% και δεν συνεχίζει η εγκατάσταση.
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 @nek4d μήπως εσύ δεν ξέρεις να γκουγκλάρεις? http://bit.ly/T9Ffwp http://download.cnet...tml?tag=mncol;2 https://play.google....d.amarket&hl=el αντιπαρερχομαι τον προσωπικο χαρακτηρισμο, δεν μου επιτρεπει το φορουμ να σου απαντησω οπως θα ηθελα, τραγουδα λοιπον οσο θες, απο τα link σου φαινεται οτι μαλλον εσυ δυσκολευεσαι στο ψαξιμο, αμα ψαχνεις trial, βρισκεις trial, αμα ψαχνεις free, βρισκεις free οπως θελεις ,αν μπορεις καλυτερα με pm..... ποιο/ποια προτιμας? Ναι, μπορουμε με pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα