Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μέσος όρος δικής μας χρήσης μιας και δεν είμαστε "160" χρόνων ποικίλει.. εγώ ξεκίνησα από το τέλος του 10.5 π.χ αλλά η ουσία δεν είναι αυτή που ακόμα μια φόρα δεν κατάλαβες και δεν στάθηκες.. και δεν καταλαβαίνω ενα reply σε ένα τοπικ αν δεν αναφέρεσαι καν σε αυτό το θέμα,παρά σε .. κάποιον.

Αναφερομαι στο σύνηθη κύκλο του mac os x που αναφερθηκε και ο darklordvader77. Οπως ειδαμε , απο την αρχη του mac os x και την πρωτη του εκδοση ειναι περι ~15 μηνες.

Απο το 10.5 που αναφερεις τωρα εσυ, ειναι ακομα χαμηλοτερα: ~14 μηνες ειναι ο μεσος ορος για καθε νεα εκδοση..

Δημοσ.

οκ να το θέσω αλλιώς για να γίνει κατανοητό από όλους,Όποιο λειτουργικό δεν εξελίχτηκε δεν μέστωσε δεν υποστηρίχτηκε επαρκώς από 3ους κατασκευαστές καταγράφηκε ως ημιτελές και αποτυχημένο,ως χρήστη osx έμενα αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο αν και επειδή ασχολούμαι με το hackint0sh και το κάθε ένα έχει τις δικές του προκλήσεις ίσως θα έπρεπε.

Αυτή βρίσκω εγώ την ουσία του θέματος γι'αυτο ίσως το ενα λειτουργικό σου δίνει την αίσθηση ότι το έχεις παραπάνω χρόνο από τον αυστηρά ημερολογιακό και το άλλο ένα χρόνο και νομίζεις οτι το έβαλες χτες..

Δημοσ.

Για να το κάνει αυτο θα πρέπει να έχουν 64bit επεξεργαστη νομίζω. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Αν ξέρεις φυσικά......

Μια χαρά υποστήριξη είχε το OSX σε προηγούμενες εκδόσεις για 32 μπιτα συστήματα με τον ανάλογο kernel. Δεν γνωρίζω τι ισχύει πλέον, αλλά δεν νομίζω να μη δεν υπάρχει πρόβλεψη για τα μη x86-64 συστήματα.

Εκτός αν εννοούσες επεξεργαστές βασισμένους σε x86. Αλλά και πάλι δεν είναι θέμα, μιας και η Intel έχει τόσο τους atoms όσο και τους core i και ότι έχει παρουσιασεί φυσικά και η AMD για φορητές συσκευές.

Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει το hardware, γιατί υπάρχει. Το θέμα είναι να προσαρμόσεις κάτι για χρήση με πληκτρολόγιο και ποντίκι στη χρήση με αφή. Η microsoft το έκανε με το metro, ή apple;

Δημοσ.

Αν το 23 μήνες το λες γύρω στον χρόνο.. οκ. Εγώ το βλέπω μόνο εισπρακτικό μιας και δεν επιστρέφει τα χρήματα ούτε δίνει δωρεάν το επόμενο σε ενδεχόμενη αποτυχία της.. άσε που δεν ωριμάζει το λειτουργικό και δεν λύνει τα προβλήματα του έτσι ο τελικός χρήστης.. Όλοι προς το παρόν περιμένουν το 10.8.3 για να λύσουν τα προβλήματα τους περιμένουν συμβατότητες από 3ους κατασκευαστές,κλπ..

Νομίζω οτι αυτή η αντιμετώπιση ακυρώνει την ίδια την οντότητα αυτού που λέγεται "λειτουργικό σύστημα"

Θα συμφωνήσω με την τελευταια σου πρόταση.. για μενα η εκδοση που ξεκινησες ηταν κ η τελευταια με πραγματικα χρησιμα features και τεχνολογιες υπολογιστων (κ οχι mobile συσκευων). οκ ειχε βελτιωσεις το snow leopard αλλα ως εκει. Επειτα φανηκε να κανει πολυυ μικρα βηματα εξελιξης.

Εγώ του δίνω όριο προσωπικα μέχρι το OS XI (ή οπως αλλιως θα λεγεται). Αν δεν έχει π.χ. ενα πολυ πιο συγχρονο file system (JFS πχ), ενα ωραιοτερο κ χρηστικότερο περιβάλλον για να κάνεις ακόμη πιο εύκολα την δουλειά σου κ το κυριότερο καλυτερη υποστήριξη hardware ("παλιου" κ νεου) δε το βλεπω καλα..

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ειναι καθολου κακο το Mountain Lion, απλά όταν έχεις συνηθίσει να παίρνεις features με το κιλο στο Tiger και επειτα Leopard, (spotlight κ time machine μερικα απτα παραδειγματα) μετά μένεις στάσιμος κάπως με μικροβελτιώσεις (snow leopard) και τελος κανεις πισογυρίσματα σε Lion, κ mountain lion..ε, σου κακοφαινεται όσο κ να ναι. Το dictation δεν το θεωρω feature αξιο αναφορας πχ. Θα ναι αξιο αναφορας οταν θα μπορεις να του προφερεις ολοκληρη παραγραφο κ να στη βγαζει σωστα! Όχι μια σειρουλα για να χαιρεται καποιος κ να κανει το εφε του.

• Like 3
Δημοσ.

Όπως το βλέπω θέλει να κάνει ένα ενοποιημένο λειτουργικό για όλες τις συσκευές τις και αυτή, που να μην υπολείπεται κάτι η μια έκδοση πχ iPad από την άλλη iMac! Με το καλό..

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ρε παιδία, αφού είχα πει στο preview του mountain lion που έγινε στις αρχές του 2012, ότι θα αναβαθμίζουν το λογισμικό κάθε χρόνο, ώστε το iOS και το OSX να συμβαδίζουν. Γιατί ξαφνιαστήκατε?

Θα βάζουν ένα feature (και καλά) και θα το λένε καινούριο λογισμικό...

Δημοσ.

Μια χαρά υποστήριξη είχε το OSX σε προηγούμενες εκδόσεις για 32 μπιτα συστήματα με τον ανάλογο kernel. Δεν γνωρίζω τι ισχύει πλέον, αλλά δεν νομίζω να μη δεν υπάρχει πρόβλεψη για τα μη x86-64 συστήματα.

Εκτός αν εννοούσες επεξεργαστές βασισμένους σε x86. Αλλά και πάλι δεν είναι θέμα, μιας και η Intel έχει τόσο τους atoms όσο και τους core i και ότι έχει παρουσιασεί φυσικά και η AMD για φορητές συσκευές.

Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει το hardware, γιατί υπάρχει. Το θέμα είναι να προσαρμόσεις κάτι για χρήση με πληκτρολόγιο και ποντίκι στη χρήση με αφή. Η microsoft το έκανε με το metro, ή apple;

Καλα. Οπως νομίζεις.... Αυτη την στιγμη δεν έχει η Apple iPad που να μπορει να τρέξει OS 10.8.x ,ώστε να ακολουθήσει τον "ανταγωνισμο", οπότε δεν νομίζω ότι εκει είναι το "θέμα".

Στους x86 το UI του OS x αν και desktop OS , έχει πολλα στοιχεία που τα συναντάς σε σύγχρονα "υβριδικά" λειτουργικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το back to Mac συνεχίζεται και λίγη σχέση έχει με αυτο που κάνουν οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε καθόλου να λέω στον iMac "skip this track" ενώ παίζει κάτι στο iTunes κι εγώ είμαι αραχτός στον καναπέ. Οπότε Siri, καλωσήλθες.

• Like 1
Δημοσ.

Το Siri θα δουλεύει μόνο στις συσκευές τελευταίας γενιάς γιατί δεν θα μπορούν να το... αντέξουν οι περσινές...; ;)

Καλοδεχούμενα τα όποια νεα features, αρκεί να μην είναι συγχωροχάρτι για την παντελή έλλειψη ουσίας που σιγά σιγά επιδεικνύει η Apple στο OSX...

Δημοσ.

Μεταφέρει την πιο ...πετυχημένη υπηρεσία της στο OSX. Πολύ λογική κίνηση..... τι να πω;

Αισιοδοξεί οτι θα το έχει φτιάξει μέχρι τότε, αλλά και όταν το έβγαλε αισιοδοξούσε οτι οι χρήστες ...δεν θα το προσέξουν.

Δημοσ.

Μπα... το αντίθετο προβλέπεται να γίνει. Δηλαδή να δώσει OS Χ στις φορητές συσκευές μήπως και καταφέρει να ανταγωνιστεί τις win 8 συσκευές...

Δεν νομίζω, τα win8 είναι κάτι χειρότερο από τα vista μόνο σε εφαρμογές αφής θα έχουν λίγο μέλλον

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...