Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επόμενη έκδοση του OS X η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η 10.9, αναμένεται να έχει πιο στενή σχέση με το iOS αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, το Siri και οι χάρτες της Apple θα κάνουν την εμφάνιση τους στο λειτουργικό σύστημα της Apple.Η Apple έχει ήδη ενσωματώσει στο OS X την λειτουργία της υπαγόρευσης κειμένου και πιθανότητα η προσθήκη του Siri, του ψηφιακού εικονικού βοηθού, θα προσθέσει τη δυνατότητα των φωνητικών εντολών καθώς και διαφόρων αναζητήσεων.

Όσον αφορά την ενσωμάτωση των χαρτών της Apple οι οποίοι θεωρούνται ο αδύναμος κρίκος του iPhone 5, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχουν ως μεμονωμένη εφαρμογή αν και κατά πάσα πιθανότητα η Apple θα προσφέρει την υπηρεσία σε προγραμματιστές για να την ενσωματώσουν στις εφαρμογές τους.

Ήδη η Apple έχει ενσωματώσει πολλά από τα χαρακτηριστικά του iOS στο OS X και σ'αυτά περιλαμβάνονται το σύστημα ειδοποιήσεων, τα iMessages, το Game Center, οι Υπομνήσεις, οι Σημειώσεις καθώς και ο συγχρονισμός εγγράφων μέσω iCloud.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X 10.9 δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αν και κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθηθεί η περσινή τακτική με τα αποκαλυπτήρια στις αρχές του νέου έτους και κυκλοφορία της τελικής έκδοσης στα μέσα της χρονιάς.

Link.png Site: 9to5mac.com

Δημοσ.

Χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης στ'αυτια μου ηχεί απίθανο και συγχρόνως υπερβολικό (στην καλύτερη) 3ο λειτουργικό μέσα σε 3 χρόνια..

• Like 1
Δημοσ.

Με το ρυθμό που κάνει η apple upgrade,σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τις λείψουν τα αιλουροειδή!Απλά θα ήθελα να ηξερα ποια θα είναι η επόμενη κατηγορία ζώων που θα επιλέξει!

• Like 4
Δημοσ.

Με το ρυθμό που κάνει η apple upgrade,σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τις λείψουν τα αιλουροειδή!Απλά θα ήθελα να ηξερα ποια θα είναι η επόμενη κατηγορία ζώων που θα επιλέξει!

Space leopard, Space lion, Galaxy Leopard, Galaxy lion, Milky Way Leopard, Milky Way Lion και παει λεγοντας
  • Like 2
Δημοσ.

Το ενδιαφέρον ερώτημα νομίζω, είναι αν το OS X 10.9 θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής για την Apple, όπως το τέλος του Classic OS. Αραγε οι Ive, Federighi και Cue ετοιμάζουν ενα πλήρως revamped OS?

• Like 1
Δημοσ.

Όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο το OS X θα αντικατασταθεί πλήρως από το IOS X, στο οποίο μελλοντικά θα κάνουμε και jailbreak στο software του.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο το OS X θα αντικατασταθεί πλήρως από το IOS X, στο οποίο μελλοντικά θα κάνουμε και jailbreak στο software του.

Μπα... το αντίθετο προβλέπεται να γίνει. Δηλαδή να δώσει OS Χ στις φορητές συσκευές μήπως και καταφέρει να ανταγωνιστεί τις win 8 συσκευές...

• Like 3
Δημοσ.

Συνήθως το upgrade του OS X έρχεται μαζι με κάποιο upgrade στην μητρική ή στο hardware. Δεν ξέρω τι καινούργιο θα βγάλει η Apple ώστε να δικαιολογήσει αυτο upgrade. :huh:

Μπα... το αντίθετο προβλέπεται να γίνει. Δηλαδή να δώσει OS Χ στις φορητές συσκευές μήπως και καταφέρει να ανταγωνιστεί τις win 8 συσκευές...

Για να το κάνει αυτο θα πρέπει να έχουν 64bit επεξεργαστη νομίζω. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Αν ξέρεις φυσικά......

Δημοσ.

Χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης στ'αυτια μου ηχεί απίθανο και συγχρόνως υπερβολικό (στην καλύτερη) 3ο λειτουργικό μέσα σε 3 χρόνια..

Ο σύνηθης κύκλος τους-τακτική γύρω στον χρόνο είναι αν το δείς απ την αρχή που βγήκε το OS X.

OS X 10.0 March 24, 2001

OS X 10.1 September 25, 2001

OS X 10.2 August 24, 2002

OS X 10.3 October 24, 2003

OS X 10.4 April 29, 2005

OS X 10.5 October 26, 2007

OS X 10.6 August 28, 2009

OS X 10.7 ]July 20, 2011

OS X 10.8 July 25, 2012

Δημοσ.

Είναι θέμα χρόνου με την τεράστια όρεξη που τους άνοιξε στην Apple, να καρτρακυλήσουν και να ριξουν την ποιότητα αλλά και τις νέες εκδόσεις, αντί της βελτίωσης των στον βωμό του μεγαλύτερου κέρδους. Φυσικά δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γιατί θέλουν περισσότερα αλλά δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε πάνω σε αυτό, προσωπικά έχω αρχίσει να αγαπώ το Ubuntu ;)

Δημοσ.

Αν το 23 μήνες το λες γύρω στον χρόνο.. οκ. Εγώ το βλέπω μόνο εισπρακτικό μιας και δεν επιστρέφει τα χρήματα ούτε δίνει δωρεάν το επόμενο σε ενδεχόμενη αποτυχία της.. άσε που δεν ωριμάζει το λειτουργικό και δεν λύνει τα προβλήματα του έτσι ο τελικός χρήστης.. Όλοι προς το παρόν περιμένουν το 10.8.3 για να λύσουν τα προβλήματα τους περιμένουν συμβατότητες από 3ους κατασκευαστές,κλπ..

Νομίζω οτι αυτή η αντιμετώπιση ακυρώνει την ίδια την οντότητα αυτού που λέγεται "λειτουργικό σύστημα"

• Like 1
Δημοσ.

Ο σύνηθης κύκλος τους-τακτική γύρω στον χρόνο είναι αν το δείς απ την αρχή που βγήκε το OS X.

OS X 10.0 March 24, 2001

OS X 10.1 September 25, 2001

OS X 10.2 August 24, 2002

OS X 10.3 October 24, 2003

OS X 10.4 April 29, 2005

OS X 10.5 October 26, 2007

OS X 10.6 August 28, 2009

OS X 10.7 ]July 20, 2011

OS X 10.8 July 25, 2012

Πραγματι γυρω στο χρονο βγαινει ο μεσος ορος, για την ακριβεια ~15 μηνες..

Τωρα πως μερικοι εβγαλαν τον συνηθη κυκλο απο την αρχη του mac os x 23 μηνες ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ.

Ο μέσος όρος δικής μας χρήσης μιας και δεν είμαστε "160" χρόνων ποικίλει.. εγώ ξεκίνησα από το τέλος του 10.5 π.χ αλλά η ουσία δεν είναι αυτή που ακόμα μια φόρα δεν κατάλαβες και δεν στάθηκες.. και δεν καταλαβαίνω ενα reply σε ένα τοπικ αν δεν αναφέρεσαι καν σε αυτό το θέμα,παρά σε .. κάποιον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...