Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχήν καλησπέρα σας. θα ήθελα την βοήθεια σας θέλω να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών συγκεκριμένα την ASUS EAH6670/DIS/1GD5 1GB PCI-E RETAIL και δεν ξέρω άμα το τροφοδοτικό μου την σηκώνει. το τροφοδοτικό είναι 550 και το pc μου AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ στα 3,11GHz. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Δημοσ.

Αυτή είναι ίσως η μόνη κακή σειρά που έχει βγάλει η TT.

Αν έχεις αυτά W0101 και W0102 (μάλλον ένα από τα δύο έχεις) είναι μέτρια προς κακά αλλά και πάλι θα σηκώσουν την 6670 άνετα.

Αν έχεις το W0134RU είναι μέτριο προς καλό αλλά έχει ως κωδικό TR2-RX

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγω κάτι άλλο? Σε τι τιμή την παίρνεις την 6670? Κάτι asus 6670 ddr5 που βλέπω, πλησιάζουν την 100άρα. Μια 7750 θα ήταν αρκετά καλύτερη πρόταση σε αυτή την τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

ναι στα 92 την παίρνω λόγω οικονομικού... αλλιώς άλλα είχα στο μυαλό μου η παντόφλα σκάει δυνατή :) και ναι την w0101 έχω. Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την βοήθεια σας..

Δημοσ.

ναι στα 92 την παίρνω λόγω οικονομικού... αλλιώς άλλα είχα στο μυαλό μου η παντόφλα σκάει δυνατή :) και ναι την w0101 έχω. Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την βοήθεια σας..

Αν τν περνεις στα 92 καλυτερα δωσε αλλα 10 και παρε την 7750, οι διαφορες ειναι (σχεδον) χαοτικες: http://www.shop4u.gr/products.php?10690&cPath=127_137_168

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...