lazos300 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα είμαι αρχαριος στο GUI. Τωρα αρχισα να μαθαίνω. Μπορεί κάποιος να μου πει πως εμφανίζω αποτελέσματα(νουμερα) ? Μπορώ να βάλω ένα 'static text' ή 'edit text' και κάπως να εμφανίζει τα αποτελέσματα μιας μεταβλητής? Ευχαριστώ
nilosgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δες εδω: http://stackoverflow.com/questions/2924488/assign-a-value-to-a-static-text-in-gui-matlab
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα είμαι αρχαριος στο GUI. Τωρα αρχισα να μαθαίνω. Μπορεί κάποιος να μου πει πως εμφανίζω αποτελέσματα(νουμερα) ? Μπορώ να βάλω ένα 'static text' ή 'edit text' και κάπως να εμφανίζει τα αποτελέσματα μιας μεταβλητής? Ευχαριστώ Στο GUI editor, εάν κάνεις double click σε ένα στοιχείο εμφανίζεται μία καρτέλα με όλες τις ιδιότητές του. Κάθε μία μπορείς να την χρησιμοποιήσεις από τον κώδικα. Π.χ., εάν έχεις ένα static text με label myText, τότε θα μπορείς να κάνεις: > set(handles.myText, 'String', 'One string'); για να αλλάξεις το τι γράφει. Το ίδιο και με το edit text. Για να πάρεις το edit text, απλά κάνεις get για το String. Δηλαδή: > theString = get(handles.myEditText, 'String'); Εάν το κείμενο μέσα στο edit text είναι τιμές - νούμερα, τότε θα πρέπει να κάνεις το εξής: > theValue = str2num(get(handles.myEditText, 'String'));
lazos300 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 sorry ρε παιδια αλλη μία φορά πείτε μου για να καταλάβω : εγώ θέλω να τρέχω ένα πρόγραμμα μ'ενα PUSH BUTTON και να παίρνω τα αποτελεσματα σ'ενα EDIT TEXT ή STATIC TEXT. Πως θα γίνει αυτο??? ευχαριστώ και παλι
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εάν ξαναδιαβάσεις τι γράφτηκε σίγουρα μπορείς να το κάνεις. Να στο κάνει κάποιος άλλος δεν νομίζω να γίνει.
lazos300 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Π.χ., εάν έχεις ένα static text με label myText, τότε θα μπορείς να κάνεις: > set(handles.myText, 'String', 'One string'); για να αλλάξεις το τι γράφει. [/code] ΕΝΤΑΞΕΙ εκανα το 1ο σε STATIC BOX μετα απο 1000 προσπαθειες. Μονος μου θελω να το κανω δε θελω να μου το κανει αλλος αλλα οταν απευθυνεσαι σ'εναν αρχαριο μην περιμενεις να ''πιανει πουλια στον αερα...''
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αυτά είναι... Να πω και παρακαλώ ή μήπως ευχαριστώ; Καλά κάνω και έχω αραιώσει πολύ να γράφω σε αυτή την ενότητα μου φαίνεται...
lazos300 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 τα ευχαριστω τα εχω προαναφερει ευχαριστώ και πάλι πάντως!! και να βοηθάς κόσμο δεν είναι κακό απλά μην περιμένεις όλοι να εχουν το ίδιο προγραμματιστικό επίπεδο με το δικό σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα