Προς το περιεχόμενο

Logitech M515 Wireless Mouse - 19€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oποιος εχει κατι ακομα να αγορασει αξιας 5 λιρες και ανω' date=' ας το παρει το ποντικακι τρεχοντας!!!!!! λατρεια στα λεφτα του.[/quote']

ή μπορει να πάρει 2

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μενα 9.97 έβγαζε αλλα μόλις έφτασα στο checkout μειώθηκε η τιμή.

Δεν κατάλαβα γιατί μου έκανε αυτή την έκπτωση.

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα 2 με συνολικό κόστος:

Total £16.62

τι τιμη ειχε δηλαδη οταν το εβαλες στο καλαθι σου, 8.31 λιρες???

Εγω μολις τωρα το αγορασα στις 9.97 λιρες! Εννοειται πως δεν αντισταθηκα σε τετοια τιμη!

edit μιας και το απαντησες!

παιδια οποιος προλαβει, βουρ στον πατσα!

Δημοσ.

9.97 είχε και στο τελικό στάδιο που πατας place order μου εβγαλε μειωμένη.

Δεν ξέρω το έχω πάθει πάλι ίσως επειδη είμαι τακτικός πελάτης???

Δημοσ.

@christs

Χαχα... κι εσύ ε;

Εγώ το είχα στο καλάθι και περίμενα να βρω κάτι ακόμη να συμπληρώσω τις 20, αλλά ορίστε, πήρα κι ένα ακόμη τώρα να το κάνω δώρο :)

@sotoss: 16.62£ είναι χωρίς το ΦΠΑ. Έχεις καταχωρήσει επαγγελματικό ΑΦΜ;

• Like 1
Δημοσ.

@christs

Χαχα... κι εσύ ε;

Εγώ το είχα στο καλάθι και περίμενα να βρω κάτι ακόμη να συμπληρώσω τις 20, αλλά ορίστε, πήρα κι ένα ακόμη τώρα να το κάνω δώρο :)

@sotoss: 16.62£ είναι χωρίς το ΦΠΑ. Έχεις καταχωρήσει επαγγελματικό ΑΦΜ;

Αυτο που λες πρεπει να συμβαινει, με το ΦΠΑ.

Και εγω τα ιδια φιλε, αν και πηρα ποντικι πριν 10 μερες, το ειχα καλαθι και δεν αντεξα, πηρα και μια βαση για λαπτοπ να την κανω δωρο και συμπληρωσα 20αρικο :) (ε 3 ποντικια για ενα λαπτοπ τα θεωρησα υπερβολικα, αν και ψηνομουν... :P )

Δημοσ.

Κατω αλλα 6+ €. Κριμα οσοι το πηραμε πιο πριν. :P Για desktop ποντικι θεωρειται προφανως μικρο αλλα οκ ειναι καλο. Σε μεγεθος ειναι καπου ενδιαμεσα ποντικι desktop με ποντικι mouse. Δεν εχει πλαινα πληκτρα αλλα η ροδελα του κανει δεξια-αριστερα και δουλευουν και στον browser αλλα και σε παραθυρο φακελων σαν μπρος-πισω. Το κουμπακι που εχει κατω απο την ροδελα λειτουργει ως το πατημα της ροδελας προς τα μεσα (για τα αλλα ποντικια) πχ. για να ανοιξεις ενα καινουριο link σε νεο tab χωρις να πας σε αυτο. Διακοπτης on-off απο κατω για να κλεινει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
για την ακριβεια, συνεχως εξαντλειται σ αυτη την τιμη, μενει μερικες μερες εξαφανισμενο και επανεμφανιζεται σ αυτη την τελεια τιμη, μεχρι να ξανα εξαντληθει... :P
Δημοσ.
πολυ βαρυ και το κουμπι που εχει αντι για middle click δεν βολευει καθολου.
εχεις να προτεινεις καλυτερη επιλογη σ αυτα, ή σε παραπλησια χρηματα (10-15 ευρω) ? ειμαι ολος ματια.
Δημοσ.

Αρκετά καλό για την τιμή του, σε μεσαίο μέγεθος.(Πήρα 2 )

Σε όποιον του φαίνεται βαρύ μπορεί να το δουλέψει με μία μπαταρία ΑΑ αντί για δύο.

Γίνεται πανάλαφρο.

Για ακόμα πιο ελαφρύ και μικρό ας πάρει το Μ185

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...