Προς το περιεχόμενο

Logitech M515 Wireless Mouse - 19€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπρος - πίσω κουμπιά για τον browser δεν έχει :-(

Χωρίς πλαϊνά κουμπιά δεν θα είναι βολικό!

ΑΝ εννοειτε πλαινα κουμπια για να πηγαινουν οι σελιδες μπρος πισω, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ !!! Στον αντιχειρα !!!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΑΝ εννοειτε πλαινα κουμπια για να πηγαινουν οι σελιδες μπρος πισω, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ !!! Στον αντιχειρα !!!

Φίλε μου στις φώτος δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Μακάρι να έχει θέλω να το χτυπήσω.

edit: Link.png Site: There are no dedicated browser buttons on the side of the mouse, a feature normally seen in mobile wireless mice

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να φαινονται............

post-58048-0-99291100-1353425546_thumb.jpgpost-58048-0-99291100-1353425546_thumb.jpg

Φίλε μου σευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να βγάλεις τις φώτος αλλά στο άμαζον νομίζω ότι δείχνει άλλο ποντίκι στις φώτος του.

Δημοσ.

Φίλε μου σευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να βγάλεις τις φώτος αλλά στο άμαζον νομίζω ότι δείχνει άλλο ποντίκι στις φώτος του.

Αυτο παρατήρησα και εγώ, στις φώτο του αμαζον δείχνει να μην έχει κουμπιά.

Δημοσ.

@xouzel

Ήθελα να το πω και πριν που ανέφερες ότι το έχεις σε μαύρο(δεν βγαίνει σε μαύρο το 515,ούτε έχει πλαινά κουμπιά) αλλά το ξέχασα.Έχεις κάποιο άλλο και μπερδεύεσαι,σίγουρα(ίσως είναι το 705 στις φωτό).

Για την ιστορία πάντως,έχω το 515 περίπου 14 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το χρησιμοποιώ βέβαια κυρίως σε καναπέ και όχι σε γυαλιστερές επιφάνειες.Επίσης προσωπικά τη δουλειά των πλαινών κουμπιών την έχω αναθέσει στη ροδέλα η οποία έχει λειτουργία "κλικ" προς τα αριστερά και δεξιά.

• Moderators
Δημοσ.

@xouzel

Ήθελα να το πω και πριν που ανέφερες ότι το έχεις σε μαύρο(δεν βγαίνει σε μαύρο το 515,ούτε έχει πλαινά κουμπιά) αλλά το ξέχασα.Έχεις κάποιο άλλο και μπερδεύεσαι,σίγουρα(ίσως είναι το 705 στις φωτό).

Του xouzel πρεπει να ειναι το MX Anywhere ... ;)

• Like 1
Δημοσ.

οντως πολυ καλη τιμη,,στην αρχη ειδα τις φωτο για τα κουμπακια κ χαρηκα κ ειπα να το παρω,μετα διαβασα παρακατω..κριμα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Oποιος εχει κατι ακομα να αγορασει αξιας 5 λιρες και ανω, ας το παρει το ποντικακι τρεχοντας!!!!!! λατρεια στα λεφτα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...