xouzel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μπρος - πίσω κουμπιά για τον browser δεν έχει Χωρίς πλαϊνά κουμπιά δεν θα είναι βολικό! ΑΝ εννοειτε πλαινα κουμπια για να πηγαινουν οι σελιδες μπρος πισω, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ !!! Στον αντιχειρα !!!
FiKiFiKi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ΑΝ εννοειτε πλαινα κουμπια για να πηγαινουν οι σελιδες μπρος πισω, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ !!! Στον αντιχειρα !!! Φίλε μου στις φώτος δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Μακάρι να έχει θέλω να το χτυπήσω. edit: Site: There are no dedicated browser buttons on the side of the mouse, a feature normally seen in mobile wireless mice 1
xouzel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου στις φώτος δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Μακάρι να έχει θέλω να το χτυπήσω. edit: Site: http://www.pcmag.com....asp''>There are no dedicated browser buttons on the side of the mouse, a feature normally seen in mobile wireless mice Ελπιζω να φαινονται............
FiKiFiKi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ελπιζω να φαινονται............ Φίλε μου σευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να βγάλεις τις φώτος αλλά στο άμαζον νομίζω ότι δείχνει άλλο ποντίκι στις φώτος του.
antbyron Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου σευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να βγάλεις τις φώτος αλλά στο άμαζον νομίζω ότι δείχνει άλλο ποντίκι στις φώτος του. Αυτο παρατήρησα και εγώ, στις φώτο του αμαζον δείχνει να μην έχει κουμπιά.
pedrojay Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 @xouzel Ήθελα να το πω και πριν που ανέφερες ότι το έχεις σε μαύρο(δεν βγαίνει σε μαύρο το 515,ούτε έχει πλαινά κουμπιά) αλλά το ξέχασα.Έχεις κάποιο άλλο και μπερδεύεσαι,σίγουρα(ίσως είναι το 705 στις φωτό). Για την ιστορία πάντως,έχω το 515 περίπου 14 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Το χρησιμοποιώ βέβαια κυρίως σε καναπέ και όχι σε γυαλιστερές επιφάνειες.Επίσης προσωπικά τη δουλειά των πλαινών κουμπιών την έχω αναθέσει στη ροδέλα η οποία έχει λειτουργία "κλικ" προς τα αριστερά και δεξιά.
FiKiFiKi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το χτύπησα τελικά, ελπίζω να με βολέψει το ροδάκι για το πίσω μπρος στον browser
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 @xouzel Ήθελα να το πω και πριν που ανέφερες ότι το έχεις σε μαύρο(δεν βγαίνει σε μαύρο το 515,ούτε έχει πλαινά κουμπιά) αλλά το ξέχασα.Έχεις κάποιο άλλο και μπερδεύεσαι,σίγουρα(ίσως είναι το 705 στις φωτό). Του xouzel πρεπει να ειναι το MX Anywhere ... 1
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το χτύπησα τελικά, ελπίζω να με βολέψει το ροδάκι για το πίσω μπρος στον browser καλοτάξιδο 1
barman_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 οντως πολυ καλη τιμη,,στην αρχη ειδα τις φωτο για τα κουμπακια κ χαρηκα κ ειπα να το παρω,μετα διαβασα παρακατω..κριμα!
p8denu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το χτύπησα και εγώ , μπαταρία έχει στη συσκευασία;
moses Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω ρε παιδια σαν μεγεθος ειναι μικρο; η νορμαλ κατασταση;
pOLoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω ρε παιδια σαν μεγεθος ειναι μικρο; η νορμαλ κατασταση; http://www.youtube.com/watch?v=fVPoc_B1YOs
christs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Oποιος εχει κατι ακομα να αγορασει αξιας 5 λιρες και ανω, ας το παρει το ποντικακι τρεχοντας!!!!!! λατρεια στα λεφτα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα