pOLoS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Logitech M515 Wireless Mouse 19€ , 40+ στο skroutz
FiKiFiKi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Logitech M515 Wireless Mouse 19€ , 40+ στο skroutz Μπρος - πίσω κουμπιά για τον browser δεν έχει
christs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Aπο τη στιγμη που μολις προχθες ειχε το you σε προσφορα ενα αλλο ποντικι, ελαχιστα κατωτερο αυτου, στα 13 ευρω, και επιπλεον επειδη ως γνωστον πρεπει να πιασεις και τις 20-25 λιρες για να εχεις δωρεαν μεταφορικα, η συγκεκριμενη πολυ καλη τιμη του ποντικιου αξιζει μονο για οποιον δε προλαβε το προχθεσινο ποντικι, και σκοπευει να αγορασει και κατι ακομα μαζι με το ποντικι ετσι ωστε να γλιτωσει τα μεταφορικα.
Caiden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Aπο τη στιγμη που μολις προχθες ειχε το you σε προσφορα ενα αλλο ποντικι, ελαχιστα κατωτερο αυτου, στα 13 ευρω, και επιπλεον επειδη ως γνωστον πρεπει να πιασεις και τις 20-25 λιρες για να εχεις δωρεαν μεταφορικα, η συγκεκριμενη πολυ καλη τιμη του ποντικιου αξιζει μονο για οποιον δε προλαβε το προχθεσινο ποντικι, και σκοπευει να αγορασει και κατι ακομα μαζι με το ποντικι ετσι ωστε να γλιτωσει τα μεταφορικα. Αφου η αρχικη τιμη ειναι 25+ λιρες τοτε παλι εχει δωρεαν μεταφορικα απο οσο ξερω.
christs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 απο που και ως που?? διαφορετικη τιμη βλεπουμε? τη γραφει ξεκαθαρα την τιμη, Price: £14.97 ουτως η αλλως για να μη σας λεω και μπουρδες, το δοκιμασα κιολας, μονο του εχει 5 λιρες+ μεταφορικα. Τα χουμε χιλιο πει αυτα, για μικρες αγορες, αν δεν πιανει κανεις το οριο των δωρεαν μεταφορικων, δεν αξιζει.
Caiden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 @christs εγω μιλησα για ΑΡΧΙΚΗ τιμη. Δηλαδη στο παιδι παρακατω του τα χαρισανε τα μεταφορικα?? Ιδια περιπτωση ειναι νομιζω http://www.insomnia....50#entry5079662 Confused...???
christs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 @christs εγω μιλησα για ΑΡΧΙΚΗ τιμη. Δηλαδη στο παιδι παρακατω του τα χαρισανε τα μεταφορικα?? Ιδια περιπτωση ειναι νομιζω http://www.insomnia....50#entry5079662 Confused...??? Παληκαρι μου, ξεχωρισε λιγακι στο μυαλο σου το τι ειναι black friday deal και τι οχι. το ποντικακι που παραθετει ο φιλος polos σ αυτη την αριστη τιμη, δεν ειναι στα black friday deal, και η αρχικη του και ενδιαμεση του και τελικη του τιμη αυτη τη στιγμη ειναι μια, αυτη που σου εγραψα. Αυτο που λες, ισχυει οταν, ενα προιον κανει π.χ. 25 λιρες κανονικα, μπαινει στα black friday deals, και πεφτει στις 15 λιρες πχ , τοτε ναι δε θα πληρωσεις λογικα μεταφορικα. Εν τοιαυτη περιπτωση βλεπεις εσυ κανα deal να το πεις και σε μας? Στην τελικη αφου δεν εισαι σιγουρος, γιατι δεν δοκιμαζεις, (οπως εκανα και εγω), να το αγορασεις, για να δεις στην τελικη πληρωμη αν και ποσα μεταφορικα εχει? το τριπλο εκανα για χατηρι σου και εχει 5 λιρες + μεταφορικα μονο του. Ελληνικα μιλαμε. Γενικα , δεν ειναι κακο να τσεκαρετε κατι, προτου ελαφρα την καρδία το γραψετε, ή ρωτησετε. Το παρατηρω μονιμως και συνεχεια εδω μεσα. Δεν ειναι δα και μεγαλο ζητημα ενας στοιχειωδης ελεγχος. 2
Caiden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Οκ δικιο εχεις, δικο μου το λαθος. Επειδη ειδα τετοια εκπτωση θεωρησα οτι ηταν στο black friday deal χωρις να το τσεκαρω. Γραψε λαθος! 1
mitsbirk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ...και δηλαδη ποσο ειναι τα μεταφορικα βρε παιδια ?
katseras7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ...και δηλαδη ποσο ειναι τα μεταφορικα βρε παιδια ? boing Διαβασε ακριβως απο πανω σου 1
c0prse_grinder Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 αν δεν επαιρνα το razer το πρωι απ'το black friday τοτε σιγουρα θα επελεγα αυτο, ακουω τα καλυτερα απ'οσους το εχουν
christs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 αν δεν επαιρνα το razer το πρωι απ'το black friday τοτε σιγουρα θα επελεγα αυτο, ακουω τα καλυτερα απ'οσους το εχουν +1! Πολυ θετικα σχολια εχει το συγκεκριμενο, πραγματικα αξιζει φοβερα σ αυτα τα λεφτα. Και εγω αν δεν ειχα παραγγειλει προχθες το αλλο, αυτο θα επαιρνα, η αληθεια ειναι οτι το ειχα watchlist καιρο τωρα και περιμενα, αλλα τελικα φαινεται οτι δεν ηταν γραφτο
pOLoS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς πλαϊνά κουμπιά δεν θα είναι βολικό! θέμα γούστου είναι , ποτέ δεν είχα mouse με πλαϊνά κουμπιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα