katpaourh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, ειμαι νεα στη κοινοτητα κ δεν γνωριζω πολυ καλα το excel. Θελω βοηθεια για το πως θα ενωσω δεδομενα ενος βιβλιου με διαφορετικα βιβλια. Π.Χ. απο ενα βιβλιο "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ" θέλω οτα γραφω στη στηλη ΕΙΔΟΣ : "ΔΕΚΟ" το μηνυμα που γραφω στη στηλη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ να πηγαινει αυτοματα σε ενα αλλο βιβλιο "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΚΟ" στη στηλη ΜΗΝΥΜΑ, αυτο ομως δεν θελω να γινεται ανα συγκεκριμενα κελια , αλλα οποτεδηποτε κανω εγγραφη για "ΔΕΚΟ" να πηγαινει αυτοματα. Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε σας ενεργεια ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ» Α/Α ΕΙΔΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΚΟ ΔΕΗ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΡΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ 10 ΔΙΑΜΕΡ ΒΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΤΟΥΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΚΟ» Α/Α ΜΗΝΥΜΑ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Καλησπέρα σας, ειμαι νεα στη κοινοτητα κ δεν γνωριζω πολυ καλα το excel. Θελω βοηθεια για το πως θα ενωσω δεδομενα ενος βιβλιου με διαφορετικα βιβλια. Π.Χ. απο ενα βιβλιο "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ" θέλω οτα γραφω στη στηλη ΕΙΔΟΣ : "ΔΕΚΟ" το μηνυμα που γραφω στη στηλη ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ να πηγαινει αυτοματα σε ενα αλλο βιβλιο "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΚΟ" στη στηλη ΜΗΝΥΜΑ, αυτο ομως δεν θελω να γινεται ανα συγκεκριμενα κελια , αλλα οποτεδηποτε κανω εγγραφη για "ΔΕΚΟ" να πηγαινει αυτοματα. Ευχαριστω εκ των προτερων για καθε σας ενεργεια ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ» Α/Α ΕΙΔΟΣ ΜΗΝΥΜΑ 1 ΔΕΚΟ ΔΕΗ 2 ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ 3 ΤΙΜ.-ΑΠΟΔ. ΛΑΜΠΑ, ΑΠΟΔ 3 4 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΡΑΣ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ 10 ΔΙΑΜΕΡ 5 ΒΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΤΟΥΙ 6 ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΣΑΝΣΕΡ 7 ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ 8 ΔΕΚΟ ΕΥΔΑΠ 9 ΤΙΜ.-ΑΠΟΔ. ΑΠΟΔ 4, ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ 10 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 13 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥΣΩΝ 4 11 ΔΕΚΟ Φ.Α ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΚΟ» Α/Α ΜΗΝΥΜΑ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ.zip ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΚΟ.zip Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από katpaourh
yellow-black madness Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα, αν κατάλαβα καλά μάλλον θα σε βοηθήσει η υπερ-σύνδεση. κάνεις δεξί κλικ στο κελί που θέλεις να μεταβαίνει στο άλλο έγγραφο και έπειτα απο το 'υπάρχον αρχείο ή ιστοσελίδα' επιλεγεις το έγγραφο στο οποίο θέλεις να μεταβεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα