geo1st487 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εχει ο θειος μου ενα pc με xp και μου ειπε οτι οταν συνομιλει στο skype εχει ηχο αλλα δεν εχει ηχο στο youtube. Θα παω μια μερα να δω τι μπορω να κανω. Τι μπορει να φταιει; Απο που να ξεκινησω να ψαχνω; Ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Γενικά δες τις ρυθμίσεις (και "παίξε" μ' αυτές) του Σκάιπ για τον ήχο (...ανέκαθεν, θυμάμαι, όταν το χρησιμοποιούσα το ρημάδι, προ ετών, μου έβγαζε κι εμένα θέματα με τον ήχο, και μάλιστα στην πλειονότητα των περιπτώσεων, χρειαζόταν, αφού είχα ξεσκιστεί να ψάχνω λύση χωρίς αποτέλεσμα, να ξαναβάλω Windows πάντως...).
geo1st487 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Με το skype δεν εχει προβλημα, ακουει ηχο. Στο youtube δεν ακουει ηχο.
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ...εφ' όσν χρησιμοποιεί το Σκάιπ, όπως είπες. Και έγραψα ότι πολύ πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται σε αυτό, εξ΄ου και συμβούλεψα να παίξεις με τις ρυθμίσεις του, μπας και.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα