Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους!Σημερα πηγα να συνδεσω της αδερφης μου το μοντεμ για να συνδεθει στο ιντερνετ αφου αλλαξε εταιρια απο την wind πηγε στον Οτε.

Να μην τα πολυλογω μπηκαμε στο ρουτερ με τα στοιχεια που της εδωσαν καναμε αυτα που πρεπει να κανουμε και η ip ειναι μηδενικη!Εν τω μεταξυ ηθελα να κανω ασυρματη συνδεση δειχνει οτι υπαρχει προβλημα με τους διακομιστες dns ..Στο τεχνικο τμημα μου ειπαν οτι θα λυθει απομακρυσμενα απο αυτους και αναρωτιεμαι αν εχετε να μου προτεινετε κατι εσεις..Τα ειπα επιγραμματικα αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες μου λετε.Ευχαριστω!

Α το μοντεμ ειναι ZTE της connex.

Δημοσ.

Και κατι αλλο αν της εδινα ενα ρουτερ δικο μου 3com ειναι θα γινοταν κατι?Ρωταω γιατι απο οτι διαβασα εδω τα ΖΤΕ ειναι ελεεινα ε?

Δημοσ.

καλο θα ηταν να δοκιμαζες και το δικο σου ρουτερ να δεις αν συγχρονιζει..Κανε λιγο υπομονη, ισως να μην εχουν ανοιξει ακομα την γραμμη.

Δημοσ.

καλο θα ηταν να δοκιμαζες και το δικο σου ρουτερ να δεις αν συγχρονιζει..Κανε λιγο υπομονη, ισως να μην εχουν ανοιξει ακομα την γραμμη.

Εγω υπομονη εχω,αυτη εχει λαλησει που ειναι 2 μηνες χωρις ιντερνετ..Βασικα της εστειλαν μηνυμα στο κινητο οτι ενεργοποιηθηκε αλλα η λυχνια του ιντερνετ στο ρουτερ ειναι κοκκινη ακομα..Μπορει να ειναι και αυτο που λες!Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.

2 μηνες χωρις ιντερνετ :shock: :shock: :shock:?!?!?! Αν μεχρι αυριο δεν δεις αποτελεσμα παρτους ενα τηλεφωνο.

Οποιος ειχε connex ξερει τι ταλαιπωρια τρως για να πας απο καποια αλλη εταιρεια στην κονεξ και επισης ξερει τι σπιρτα τεχνικη υποστηριξη εχει!!Μα δεν σου λενε τιποτα!!Και το ρουτερ τελικα δεν το βρισκω..Τεσπα.

Δημοσ.

ναι σε καταλαβαινω ειναι να μην σου τυχει...εγω πριν 4 χρονια σε συνδεση Ηολ ολα ηταν ετοιμα μετα την αιτηση που εκανα,ενεργοποιεισεις κτλ αλλα ελα που ο οτε εδωσε νεκρο καλωδιο και μεχρι να το παρουμε ολοι χαμπαρι περασε 1,5 μηνας χωρις ιντερνετ αστα...

Δημοσ.

Λοιπον θα κανω μια χαζη ερωτηση τωρα..Κρατηθειτε!!Υπαρχει περιπτωση απο ρουτερ της wind (oxygen) να μπορει να συγχρονιστει με connex? :wacko: Kατι μου λεει οτι φταιει το ρουτερ τους..

Δημοσ.

Δεν ειναι χαζη η ερωτηση σου....Εννοεις αν μπορεις να συνδεσεις το ρουτερ της wind στην γραμμη που εχεις τωρα (connx)?Αν εννοεις αυτο ναι γινεται!Μπορεις να το δοκιμασεις...

Δημοσ.

Δεν ειναι χαζη η ερωτηση σου....Εννοεις αν μπορεις να συνδεσεις το ρουτερ της wind στην γραμμη που εχεις τωρα (connx)?Αν εννοεις αυτο ναι γινεται!Μπορεις να το δοκιμασεις...

Ναι αυτο εννοω!!Για να δουμε......

Δημοσ.
Kαλησπερα σε ολους!Σημερα πηγα να συνδεσω της αδερφης μου το μοντεμ για να συνδεθει στο ιντερνετ αφου αλλαξε εταιρια απο την wind πηγε στον Οτε. Να μην τα πολυλογω μπηκαμε στο ρουτερ με τα στοιχεια που της εδωσαν καναμε αυτα που πρεπει να κανουμε και η ip ειναι μηδενικη!Εν τω μεταξυ ηθελα να κανω ασυρματη συνδεση δειχνει οτι υπαρχει προβλημα με τους διακομιστες dns ..Στο τεχνικο τμημα μου ειπαν οτι θα λυθει απομακρυσμενα απο αυτους και αναρωτιεμαι αν εχετε να μου προτεινετε κατι εσεις..Τα ειπα επιγραμματικα αν θελετε περισσοτερες πληροφοριες μου λετε.Ευχαριστω! Α το μοντεμ ειναι ZTE της connex.

ενα απο τα παρακατω ειναι.α. η βαζεις λαθος τα στοιχεια και δεν παιρνεις Ip οποτε δοκιμασε Username [email protected] και Password otenet και δες αν θα παρεις Ip.δεν θα μπει ιντερνετ αλλα θα γινει πρασινο το λαμπακι και θα σου δωσει ip.αν ουτε με αυτο τιποτα τοτε ισως κολλημενη πορτα η δεν εχουν περαστει ρυθμισεις απο την πλευρα του οτε οποτε εισαι αυτο που λεμε sync no ip.

Και κατι αλλο αν της εδινα ενα ρουτερ δικο μου 3com ειναι θα γινοταν κατι?Ρωταω γιατι απο οτι διαβασα εδω τα ΖΤΕ ειναι ελεεινα ε?

ειναι λιγο ελλεεινα οποτε κανε κανα firmware update στο 3com και δωστης το αν το εχεις αν εχει θεματα με το zte.

συγχρονιζει απλα δεν παιρνει ip οποτε παμε αλλου.εκτος αν δεν αναβει καν το λαμπακι το adsl οποτε εκει παμε αλλου

Οποιος ειχε connex ξερει τι ταλαιπωρια τρως για να πας απο καποια αλλη εταιρεια στην κονεξ και επισης ξερει τι σπιρτα τεχνικη υποστηριξη εχει!!Μα δεν σου λενε τιποτα!!Και το ρουτερ τελικα δεν το βρισκω..Τεσπα.

και εγω που νομιζα οτι ο οτε κανει αμαν να παρει πελατες πισω και τους ενεργοποιει και γρηγορα.και οταν καποιος μου ειχε πει οτι εκανε αιτηση πισω στον οτε και του ειπε ο οτε μετα απο 10+ ημερες εμεινα.

Λοιπον θα κανω μια χαζη ερωτηση τωρα..Κρατηθειτε!!Υπαρχει περιπτωση απο ρουτερ της wind (oxygen) να μπορει να συγχρονιστει με connex? :wacko: Kατι μου λεει οτι φταιει το ρουτερ τους..

κανονικα ολα παιζουν παντου σε ολες τις χωρες(ευρωπης).εκτος αν στην wind εχουν κανει καποια βλακεια και δεν σε αφηνουν να βαλεις αλλο username που δεν το νομιζω.

Δημοσ.

ενα απο τα παρακατω ειναι.α. η βαζεις λαθος τα στοιχεια και δεν παιρνεις Ip οποτε δοκιμασε Username [email protected] και Password otenet και δες αν θα παρεις Ip.δεν θα μπει ιντερνετ αλλα θα γινει πρασινο το λαμπακι και θα σου δωσει ip.αν ουτε με αυτο τιποτα τοτε ισως κολλημενη πορτα η δεν εχουν περαστει ρυθμισεις απο την πλευρα του οτε οποτε εισαι αυτο που λεμε sync no ip.

ειναι λιγο ελλεεινα οποτε κανε κανα firmware update στο 3com και δωστης το αν το εχεις αν εχει θεματα με το zte.

συγχρονιζει απλα δεν παιρνει ip οποτε παμε αλλου.εκτος αν δεν αναβει καν το λαμπακι το adsl οποτε εκει παμε αλλου

και εγω που νομιζα οτι ο οτε κανει αμαν να παρει πελατες πισω και τους ενεργοποιει και γρηγορα.και οταν καποιος μου ειχε πει οτι εκανε αιτηση πισω στον οτε και του ειπε ο οτε μετα απο 10+ ημερες εμεινα.

κανονικα ολα παιζουν παντου σε ολες τις χωρες(ευρωπης).εκτος αν στην wind εχουν κανει καποια βλακεια και δεν σε αφηνουν να βαλεις αλλο username που δεν το νομιζω.

Εισαι θεος αγαπητε!!Τα εκανα ολα οσα ειπες τιποτα δεν εγινε η λυχνια παραμενει κοκκινη του ιντερνετ και η λαν αναβοσβηνει!Η το ρουτερακι τους εχει θεμα η δεν εχει ενεργοποιηθει η αηδιουλα!!Τωρα να εκανα κατι λαθος??Τα εκανα 100 φορες!!Αυριο θα ακουσουν ολιγα Γαλλικα φαρσι!Με το μοντεμ της wind δεν τα καταφερα εκει παιζει να ειναι και δικο μου λαθος..Σας ευχαριστω θερμα και τους δυο :)

Δημοσ.

Εισαι θεος αγαπητε!!Τα εκανα ολα οσα ειπες τιποτα δεν εγινε η λυχνια παραμενει κοκκινη του ιντερνετ και η λαν αναβοσβηνει!Η το ρουτερακι τους εχει θεμα η δεν εχει ενεργοποιηθει η αηδιουλα!!Τωρα να εκανα κατι λαθος??Τα εκανα 100 φορες!!Αυριο θα ακουσουν ολιγα Γαλλικα φαρσι!Με το μοντεμ της wind δεν τα καταφερα εκει παιζει να ειναι και δικο μου λαθος..Σας ευχαριστω θερμα και τους δυο :)

Πιστευω πως δεν θα εχει ενεργοποιηθει η αηδιουλα ακομα αν εκανες οσα ειπε ο poulinos με username,password.Οσο για το ρουτερ της wind δεν ειναι τιποτα απλα μπαινεις στη σελιδα του ρουτερ και βαζεις τους κωδικους που εχεις.

Δημοσ.

Πιστευω πως δεν θα εχει ενεργοποιηθει η αηδιουλα ακομα αν εκανες οσα ειπε ο poulinos με username,password.Οσο για το ρουτερ της wind δεν ειναι τιποτα απλα μπαινεις στη σελιδα του ρουτερ και βαζεις τους κωδικους που εχεις.

Τους κωδικους της connex στην σελιδα του ρουτερ της wind ή το αντιστροφο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...