Dennisbest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εδώ και 2-3 μέρες το windows live messenger σταματα να ανταποκρίνεται για κανα λεπτό κάθε φορά που πάω να ανοίξω μια συνομιλία , καθώς και όταν το ανοίγω αλλά και τη στιγμή που γράφω(για λίγο τότε). Το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε 2 φίλους μου που το χρησιμοποιούμε καθημερινά.Συμβαίνει και σε άλλους αυτο;Στο google δεν βρήκα παρα μονο 2 μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων που έχουν το ίδιο θέμα , χωρίς να αναφέρεται κάποια λύση.Σήμερα δοκίμασα και απεγκατάσταση του plus messenger αλλά δεν άλλαξε κάτι.
DioNiSis_000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 εμενα πριν καμποσες μερες μου εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις χωρις να κοβεται το ιντερνετ. εκανα αναβαθμιση στη νεα εκδοση του skype που εχει γινει συγχώνευση με το live messenger και δεν εχω προβληματα απο τοτε. την κατεβαζεις απο εδω http://www.skype.com/go/getskype-wlm νομιζω ο live messenger θα παψει και να λειτουργει σε λιγο καιρο και θα μπαινεις μονο μεσω skype.
Dennisbest Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τελικά ήταν μια ρύθμιση στον...internet explorer(!) που φυσικά δεν είχα πειράξει εγώ και ούτε τον χρησιμοποιώ αλλά τυχαίνει να δημιουργεί πρόβλημα στον messenger για άγνωστο λόγο και σε ακαθόριστη χρονική στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα