Arsenis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Θέλω την γνώμη σας για το ποιο Κινητό να παρω. Οικονομικό όριο δν βάζω ! Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Insomnia
gs20309 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Θέλω τη γνώμη σας για αυτοκίνητο οικονομικό όριο δεν βάζω.. παρακαλώ.. βρε αρσένης, είναι δυνατόν να μην αναφέρεις αν είναι για δώρο αν θες πλήκτρα η αφής, αν θες καλή κάμερα, τι θες τελοσπάντων τι να σου προτείνει κανείς..? Πάρε το ΝΟΤΕ ΙΙ που τα κάνει όλα κ συμφέρει.
Arsenis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δν έχω θέμα για αυτό δν είπα απλα πλέον τα κινητά που έχουν κατακτήση την αγορά είναι αφής ...! Απλα μια γνώμη θέλω ! Σκέφτομαι για το iPhone 5 απλα δν ξέρω ! Έχω ήδη iPhone 4 και δν ξέρω να μείνω στην ίδια εταιρία ή να αλλάξω ...! Sent from my iPhone using Insomnia Καλο το note 2 αλλα λιγο μεγάλο ! Sent from my iPhone using Insomnia
Dimgi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το iphone5 το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Αν είναι να πας σε iphone καλύτερα να πάρεις το 4S, αν και δεν είναι τρελή η διαφορά τιμής. Αν έπαιρνα εγώ κάτι τώρα σε ακριβό κινητό, το πιο πιθανό είναι ότι θα παιρνα το Xperia T. Καλό, δυνατό και designάτο.
danaz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 To xperia T το έπιασα στα χέρια μου εχθες σε λευκό και έπαθα cocobloco! Είναι φανταστικό σε αίσθηση, και σε στιβαρότητα σαν κατασκευή και από απόκριση στις εφαρμογές ήταν πραγματικά ασύλληπτα γρήγορο! Είναι πραγματικά "μεγάλου κυβισμού" κινητό και στη μεγαλη κατηγορία έχει τα φόντα να χτυπήσει τον ανταγωνισμό!
krypton Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 δες το xperia t και είμαι σίγουρος πως θα ξετρελαθείς. όμορφο και με ντουμπανάτα τεχνικά χαρακτηριστικά
agapitos44 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 520 ευρο για το xperia t ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου??? ας δωσει 20 ευρο παραπανω να ανεβει επιπεδο...........η επιλογη ειναι μια σε android και οχι μονο αυτη τη στιγμη........samsung galaxy note 2.........ειναι απιστευτο και δεν συγκρινεται με τιποτα σημερα στην αγορα.......οποιος θελει μπορει να googlαρει τα reviews του για να το διαπιστωσει και μονος του........
danaz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το note δεν αποτελεί κινητό απόλυτα. Είναι κάτι ανάμεσα σε tablet και κινητό. Aν ο άνθρωπος θέλει κινητό τότε το xperia T είναι η λύση! 1
nikoskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αν αντέχει η πιστωτική/τσέπη, βάλτε και το Μηλόφωνο 5 στο παιχνίδι! Sent from my iPhone using Insomnia
Arsenis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω !! Αλλα για Κινητο ενδιαφέρομαι ! Η τσέπη ευτυχώς αντέχει ακόμα !! Το note 2 καλό αλλα μεγάλο! Για την Sony και ειδικά για Xperia δν ξέρω δν έχω ακούσει καλα λόγια !!! Αξίζει το Xperia t ! Για το s3 τι λέτε ; Sent from my iPhone using Insomnia
Alejandro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν βιάζεσαι, η καλύτερη επιλογή, από το νέο έτος όμως, είναι το Nexus 4 από την LG. 1
ektor7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Sgs3&Nexus4(android) htc 8x&nokia 920(wp8) iphone5(ios) Διαλεξε το λογισμικο και τσιμπα ενα απ'αυτα! 2
Arsenis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 HTC ONE X ή Samsung Galaxy s3? Ποιο απο τα δυο να αγοράσω ! Να σημειώσω το κινητό θέλω να το κράτησω και οχι σε ένα εξάμηνο να το πάρω άλλο ! Επίσης το ένα εχει LTE/4G! Και είδη έχουμε σήμα 4G στην Ελλάδα ! Ή να περιμένω το νεο έτος για κανένα καινούργιο ; Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Galaxy S III GT-i9305 ή ακόμη καλύτερα Galaxy Note II N-7105 Sent from my iPhone using Insomnia
SPARTIAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 S3 εννοείτε πάντα ένα βήμα μπροστά...... Αν και το sense της HTC δεν το πιάνει κανένας.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα