margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Θα μπορουσε καποιος να γραψει σε σποιλερ τι εγινε στο 2ο επεισοδιο?
RottenLungs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Την συγκεκριμένη σειρά την έχω βάλει στην λίστα εδώ και μερικούς μήνες χεχε.. Βγάλε την... Μετά απο πολύ κόπο είδα και το τέταρτο. Δεν με κρατάει καθόλου η ιστορία (βασικά μου φαίνεται εντελώς ηλίθια)... Και ο James Purefoy δεν με πείθει καθόλου. Για εμένα τρώει Χ. Άντε να βρώ τώρα καμια άλλη να ξεκινήσω!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ότι σταματάει να το βλέπει...
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως θα έπρεπε να μπει στο είδος της κωμωδίας; Μετά και το τελευταίο επεισόδιο , μπορώ να πω ότι μαθαίνουμε πρωτότυπα πράγματα. Ξεκινάω την αρίθμηση και συνεχίστε εσείς. 1.Σε κάθε τοπικό αστυνομικό τμήμα υπάρχουν πάντοτε πιστοί της αίρεσης. 2.Σε κάθε άλλη κρατική υπηρεσία (π.χ FBI, Swat) υπάρχουν πάντα μέλη της αίρεσης και πάντα στέλνονται σε αποστολές που έχουν σχέση με την αίρεση. 3.Αν είσαι μέλος της αίρεσης καταφέρνεις να επιζήσεις τουλάχιστον μέχρι να παίξεις τον ρόλο σου. 4.Οι επικοινωνίες μεταξύ των μελών της αίρεσης δεν μπορούν να υποκλαπούν ποτέ και από κανέναν. Δηλαδή έλεος.Πραγματικά γελάω πλέον με τη σειρά.
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 skiabox αν δεν έχεις δεί το Justified ξεκίνα το να σωθείς... Και εγω είχα φάει ξενέρα με το The Following αλλα τώρα την έχω καταβρεί με αυτή την σειρά και χέστηκα. Αστυνομική σειρά είναι πάλι και γ@μεί...
alimentas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μας τα χαλασε σημερα το επεισοδιο.Ηταν που ηταν μες στην υπερβολη η σειρα σημερα ξεφυγε.Κ ολλα αυτα για εναν αποτυχημενο συγγραφεα???μαλιστα.Μακαρι να το στρωσουν λιγο γιατι η σειρα εχει ενδιαφερον και σε κραταει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα παντως μαρεσει,ενταξει δεν ειναι επος αλλα εινα αρκετα καλη
D_N_A Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αρχιζει και ξεχειλώνει όντως η σειρά... κριμα και ξεκίνησε πολυ καλά. Ετσι όπως πάει τα 15 επεισόδια μοιάζουν πολλά...
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Όπως λέει και το tv.com περιπαικτικά , οι πιθανότητες είναι να είσαι και εσύ ο τηλεθεατής μέλος της αίρεσης. Δείτε εδώ : http://www.tv.com/news/the-following-the-fall-review-chances-are-youre-also-a-cult-member-30692/
Muchacho Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Στο επομενο επεισοδιο,εκει που θα το βλεπεις θα σε πυροβολησει ενα μελος της οικογενειας σου,που και αυτο ειναι μελος της αιρεσης.. Τεσπα αμα συνεχισει ετσι,σιγα σιγα θα την σταματησω να την βλεπω..
ilias8513 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια οι 2 απο την ομαδα δρασης ητανε καποιοι που κλεψανε τα ρουχα απο αυτους που σκοτωσανε στο σκηνικο στο δασος.Ουσιαστικα μονο η τοπικη μπατσινα ητανε μελος της αιρεσης.
RottenLungs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το έχω δεί το τελευταίο επεισόδιο και ούτε πρόκειται Αλλα επειδή άλλοι μπορεί, βάλε κανα spoiler.
speedy23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο με το smoke bomb ηταν ενα απο τα πιο γελοια πραγματα που εχω δει σε σειρα τελευταια. Το ριχνει, δεν περνανε ουτε 5 δευτερα ακολουθει τις σκαλες που ειναι η μονη εξοδος και ξαφνικα οι του FBI λενε τον χασαμε....looooooooooooool 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα