Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Κανένας δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα κλοκάρουν οι μνήμες. Ούτε καν η ίδια η ocz. Μπορεί να έχει τεστάρει τις συγκεκριμένες και να πέτυχε καλά κλόκια αλλά αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί προφανώς για όλα τα κομμάτια. Αν μπορούσε, θα τις πουλούσε με άλλα specs. Κανένας κατασκευαστής δε δεσμεύεται για το o/c. Αν δεσμεύονταν απλά δεν θα μιλάγαμε για o/c. Θα τις πουλούσε όπου παίζουν σταθερά. Άλλο παράδειγμα: Λένε ότι ο 8150 κλοκάρει καλύτερα από τον 8120. Αν πάρεις 8150 και δεν το πετύχει αυτό θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω? Όχι βέβαια. Κι αυτό γιατί η amd δεν σου τον πούλησε ακριβότερο γι αυτό. Στον πούλησε ακριβότερα γιατί πολύ απλά είχε ανεβασμένη στοκ συχνότητα. Απο κει και πέρα παίζεις με τις πιθανότητες. Για τον δίσκο που λες, κακώς δεν έγινε αντικατάσταση. Κανονικά θα έπρεπε να στον αλλάξουν με οποιονδήποτε δίσκο ίδιας χωρητικότητας, στροφών και buffer. Καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει να τους έλεγες: "ναι αλλά εγώ διάβασα στα fora ότι οι spinpoint έιναι πιο αξιόπιστοι", έτσι? Εφόσον στον νόμο γίνεται αναφορά σε χαρακτηριστικά, πρέπει να υπάρχει ένα κοινό μέτρο για το ποιά ακριβώς είναι αυτά τα χαρκατηριστικά. Δεν μπορεί ο καθένας να θεωρεί ό,τι θέλει σημαντικό. Αν εμένα μου χαλάσουν οι vengeance και μου προτείνουν για αντικατάσταση τις vengeance lp ελλείψει των δικών μου, δε νομίζω ότι μπορώ σοβαρά να αντιτάξω πως δεν δέχομαι την αλλαγή γιατί οι δικές μου ήταν πιο ...μουράτες. Ή αν μου δώσουν τις ίδιες σε μπλε, δεν νομίζω να μπορώ να ζητήσω τις κόκκινες γιατί μου αρέσουν περισσότερο και τέτοιες είχα. Αν όμως μου δώσουν μνήμες άλλης τάσης λειτουργίας, αλλάζει το πραγμα. Επίσης το ότι ο φίλος έχει -κατά τη γνώμη μου- άδικο, δεν σημαίνει ότι το multirama είναι αξιόπιστο κατάστημα. Δεν υποστήριξα πουθενά κάτι τέτοιο.
sistah Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Στην θεση του TS θα εκανα RMA μεσω της OCZ εαν το multirama εκανε νερα. Το ειπανε και αλλοι, αλλα θαφτηκαν τα ποστς.. Δεν εχεις κατι να φοβηθεις με τα παρε δωσε με το εξωτερικο, ισα ισα, η OCZ θα σου συμπεριφερθει μακραν πιο επαγγελματικα απο το τσαντιρι το Multi. Καλυτερα να ξοδεψεις την ενεργεια σου με το να τις στειλεις κατευθειαν στην εταιρεια παρα να σου βγει η πιστη με τους ανιδεους. Αλλοι στελνουν ολοκληρα τα cases για RMA και ξεμπερδευουν πολυ πιο γρηγορα.
cyberrobot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οι χειρότερες μνήμες ever! Τις έχω και εγώ, έχω δύο σετάκια 2*(2*1GB) και τις δουλεύω σε single channel γιατί όταν τις βάζω σε dual channel γίνετε της κολάσεως για να μην βρίσω!
ninos30 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά νομίζω ότι ακούγονται υπερβολικές απόψεις... Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα ρωτήσω τι περιμένεις δηλαδή: α) Να κρατάνε γκάμα από ένα προϊόν που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια (ddr2) για να πάρεις εσύ ακριβώς αυτό που θέλεις? Κόψε μια βόλτα και στις DDR3 που έχει. Δεν έχει καμία performance-RAM β) Να σου κόψουν πιστωτικό για μια τιμή που είναι αδιανόητη, ενώ εδώ και πάνω από 7-8 χρόνια οι μνήμες πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές?. Αναφέρω πως έχω αγοράσει 16ΜΒ SDRAM με 128.000 δρχ, ~370€ δλδ σήμερα, με Life-Time εγγύηση. Να τις ξεθάψω δλδ και να πάω να ζητάω τα χρήματά μου πίσω? Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υπερβολικό? Και το που έχουν DDR2 να σου αλλάξουν πολύ είναι πιστεύω. Και μάλιστα με ίδιους χρονισμούς απλά δεν είναι δύο sticks. Πιστεύω πως όπου και να πας (υπηρεσία Καταναλωτή κλπ) το δίκιο σου δεν θα το βρεις. Θα δικαιώσουν το Multi. Έχεις την ψευδαίσθηση πως οι υπάλληλοι σε αυτές τις υπηρεσίες ξέρουν τι είναι χρονισμοί, CAS, heatspreaders και dual-channel?? Στο λέω για να μην ταλαιπωρηθείς... Από την άλλη έχεις μια standard διαδικασία, κάνοντας RMA σε μια σοβαρή εταιρία, που θα μείνεις πάνω από ικανοποιημένος με τον επαγγελματισμό. Και θα πάρεις κάτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το ίδιο καλό. Ίσως και καλύτερο... Και πάμε στο κομμάτι γιατί δεν κάνει το ίδιο το Multi το RMA. Νομίζω ότι δεν είναι υποχρεωμένοι από κανέναν νόμο και για κανένα λόγο. Και για όποιον βιαστεί να μιλήσει, να αναφέρω απλώς πως και το τεράστιο Amazon δεν αναλαμβάνει το RMA αλλά σε στέλνει απ' ευθείας να μιλήσεις με τις εταιρίες. Απλά εμένα μου κάνει το όλο θέμα ότι θες να "κερδίσεις" κάτι από αυτό... Δεν πρόκειται να κρίνω αν κάνεις σωστά ή όχι. Απλά λέω πως μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2012 από ninos30 2
Havik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Κανένας δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα κλοκάρουν οι μνήμες. Ούτε καν η ίδια η ocz. Μπορεί να έχει τεστάρει τις συγκεκριμένες και να πέτυχε καλά κλόκια αλλά αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί προφανώς για όλα τα κομμάτια. Αν μπορούσε, θα τις πουλούσε με άλλα specs. Κανένας κατασκευαστής δε δεσμεύεται για το o/c. Αν δεσμεύονταν απλά δεν θα μιλάγαμε για o/c. Θα τις πουλούσε όπου παίζουν σταθερά. Άλλο παράδειγμα: Λένε ότι ο 8150 κλοκάρει καλύτερα από τον 8120. Αν πάρεις 8150 και δεν το πετύχει αυτό θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω? Όχι βέβαια. Κι αυτό γιατί η amd δεν σου τον πούλησε ακριβότερο γι αυτό. Στον πούλησε ακριβότερα γιατί πολύ απλά είχε ανεβασμένη στοκ συχνότητα. Απο κει και πέρα παίζεις με τις πιθανότητες. Για τον δίσκο που λες, κακώς δεν έγινε αντικατάσταση. Κανονικά θα έπρεπε να στον αλλάξουν με οποιονδήποτε δίσκο ίδιας χωρητικότητας, στροφών και buffer. Καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει να τους έλεγες: "ναι αλλά εγώ διάβασα στα fora ότι οι spinpoint έιναι πιο αξιόπιστοι", έτσι? Εφόσον στον νόμο γίνεται αναφορά σε χαρακτηριστικά, πρέπει να υπάρχει ένα κοινό μέτρο για το ποιά ακριβώς είναι αυτά τα χαρκατηριστικά. Δεν μπορεί ο καθένας να θεωρεί ό,τι θέλει σημαντικό. Αν εμένα μου χαλάσουν οι vengeance και μου προτείνουν για αντικατάσταση τις vengeance lp ελλείψει των δικών μου, δε νομίζω ότι μπορώ σοβαρά να αντιτάξω πως δεν δέχομαι την αλλαγή γιατί οι δικές μου ήταν πιο ...μουράτες. Ή αν μου δώσουν τις ίδιες σε μπλε, δεν νομίζω να μπορώ να ζητήσω τις κόκκινες γιατί μου αρέσουν περισσότερο και τέτοιες είχα. Αν όμως μου δώσουν μνήμες άλλης τάσης λειτουργίας, αλλάζει το πραγμα. Επίσης το ότι ο φίλος έχει -κατά τη γνώμη μου- άδικο, δεν σημαίνει ότι το multirama είναι αξιόπιστο κατάστημα. Δεν υποστήριξα πουθενά κάτι τέτοιο. Όπως είπα με αυτά που λες πει O/C και σειράς συμφωνώ, αν έχεις έναν 8150 και χαλάσει και σου τον αντικαταστήσουν με έναν 8150 τέλος, δεν έχει σημασία αν κλοκαρι καλύτερα ή χειρότερα, αλλά αν στον αντικαταστήσουν με 8120 ε τότε δεν είναι το ίδιο, και συγκεκριμένα η ocz gold δεν είναι ίση με την Kingston Value, άσε που η δεύτερη λογικά θα υπήρχε όταν την αγόρασε την OCZ τότε είχαν την ίδια τιμή; Δεν νομίζω. Αν σου χαλάσουν οι vengeance και σου δώσουν vengeance LP να είσαι ευχαριστημένος γιατί είναι καλύτερες (λιγότερα volts) , π.χ. τον Ιανουάριο που αγόρασα μνήμες οι LP ήταν ακριβότερες, τώρα είναι πάνω κάτω ίδια τιμή αλλά δεν είναι ίσα όπως λες και εσύ έχουν διαφορετικά volts (spd voltage). Anyway αυτό που λέω είναι αν το κατάστημα δεν έχει τις ίδιες μνήμες (λογικό) ή αντίστοιχες (MHz + ποιότητα gold ktl) τότε να τις στείλει στον OCZ και να τις αντικαταστήσει έτσι, όπως τα τσίμπησε τα 260€ έτσι και τώρα να επωμιστεί το κόστος μεταφοράς.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 1) Όπως είπα με αυτά που λες πει O/C και σειράς συμφωνώ, αν έχεις έναν 8150 και χαλάσει και σου τον αντικαταστήσουν με έναν 8150 τέλος, δεν έχει σημασία αν κλοκαρι καλύτερα ή χειρότερα, αλλά αν στον αντικαταστήσουν με 8120 ε τότε δεν είναι το ίδιο, και συγκεκριμένα η ocz gold δεν είναι ίση με την Kingston Value, άσε που η δεύτερη λογικά θα υπήρχε όταν την αγόρασε την OCZ τότε είχαν την ίδια τιμή; Δεν νομίζω. 2) Αν σου χαλάσουν οι vengeance και σου δώσουν vengeance LP να είσαι ευχαριστημένος γιατί είναι καλύτερες (λιγότερα volts) , π.χ. τον Ιανουάριο που αγόρασα μνήμες οι LP ήταν ακριβότερες, τώρα είναι πάνω κάτω ίδια τιμή αλλά δεν είναι ίσα όπως λες και εσύ έχουν διαφορετικά volts (spd voltage). 3)Anyway αυτό που λέω είναι αν το κατάστημα δεν έχει τις ίδιες μνήμες (λογικό) ή αντίστοιχες (MHz + ποιότητα gold ktl) τότε να τις στείλει στον OCZ και να τις αντικαταστήσει έτσι, όπως τα τσίμπησε τα 260€ έτσι και τώρα να επωμιστεί το κόστος μεταφοράς. 1) Eίπα εγώ να σου τον αντικαταστήσουν με 8120? Όχι βέβαια. Τι θα πει "ίδια κλάση"? Πώς ορίζεται η κλάση? Αυτό που προσπαθώ να σου πω και δεν καταλαβαίνεις είναι ότι πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια. Αυτά στις μνήμες είναι τα timings, η συχνότητα, η τάση και η χωρητικότητα. Αλλιώς χάνεται η μπάλα και ο καθένας λέει ό,τι θέλει. 2) Ίδια volt έχουν. Η μόνη διαφορά είναι στην ψύκτρα γι αυτό και σου έφερα αυτό το παράδειγμα. Όπως και στις ocz η διαφορά είναι στην επιχρυσωμένη ψύκτρα. Για το o/c τα είπαμε: Κανένας δεν σου πουλάει πιθανότητες o/c. Αν εσύ τις αγοραζεις γι αυτό το λόγο, άλλο καπέλο. Οι λόγοι για τους οποίους καταλήγει κάποιος σε μία αγορά δεν ενδιαφέρουν γιατί μπορεί να είναι άπειροι και υποκειμενικοί. 3) Τι θα πει ποιότητα gold? Πώς προσμετράται? Στο ξαναλέω: Όταν μιλάμε για χαρακτηριστικά μιλάμε μόνο για μετρήσιμα μεγέθη. Όσο για τα λεφτά: Δεν έκλεψε κανέναν το multirama. Tόσο τις είχες -καλώς ή κακώς- και ο φίλος τις αγόρασε. Δεν νομίζω να του τις πούλησαν με το μαχαίρι στο λαιμό. Έχει λύση ο φίλος και αυτό είναι το rma στην ocz. Και κάτι τελευταίο για το υψηλό ποσό επειδή επαναλαμβάνεται συνέχεια: Δεν αγόρασε δωροεπιταγές multirama των 260 ευρώ ο φίλος. Μνήμες αγόρασε. Το ότι η τιμή των μνημών ξεφτιλήστηκε έχει να κάνει με την αγορά και το ρίσκο της μεταπωλητικής αξίας και αξίας αντικατάστασης των τεχνολογικών προϊόντων.
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 [...] Δεν αγόρασε δωροεπιταγές multirama των 260 ευρώ ο φίλος. Μνήμες αγόρασε. [...] Το εξοργιστικό είναι πως αυτοί πρότειναν σαν εναλλακτική να του δώσουν δωροεπιταγή των 15€. Το οποίο δε στέκει όπως και να το δει κανείς. Πάντως, όσο παράλογο ή όχι και να το βρίσκω, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να μην δώσουν σε κάποιον τα 260€ (ή Χ €) σε αντίστοιχη έστω περίπτωση. ΟΚ τώρα πες του πρότειναν άλλες μνήμες γιατί είχαν stock. Αν δεν είχαν stock, υπάρχει κάποια νομοθεσία που να ορίζει πως θα πρέπει να πάρει διαφορετικό ποσό απ τα 260€;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Kαι 200 να του έδιναν πάλι χαμένος θα ήταν. Το ποσό που θα ήταν αρκετό για τον καθένα διαφέρει. Άρα που θα καταλήξουμε?
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Kαι 200 να του έδιναν πάλι χαμένος θα ήταν. Το ποσό που θα ήταν αρκετό για τον καθένα διαφέρει. Άρα που θα καταλήξουμε? 15€ δεν αρκούν για την αγορά 2 μνημών του 1GB αντίστοιχων χαρακτηριστικών. Γι αυτό κι η πρώτη απορία. Η άλλη απορία μου δεν είναι με πόσα χρήματα θα ήταν ικανοποιημένος ο αγοραστής αλλά πόσα δικαιούται σε περίπτωση που το κατάστημα αδυνατεί να αντικαταστήσει ένα προϊόν εντός εγγύησης. Δεν έχει να κάνει άμεσα με την περίπτωση του TS.
doakes Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Kαι 200 να του έδιναν πάλι χαμένος θα ήταν. Το ποσό που θα ήταν αρκετό για τον καθένα διαφέρει. Άρα που θα καταλήξουμε? Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Ειναι παραλογο να ζηταει 260 ευρω αλλα ειναι απαραδεκτοι κι αυτοι που δεν του τις κρατησαν να κανουν αυτοι τη διαδικασια RMA! Το σωστο ηταν να κρατησουν τις χαλασμενες να τις αλλαξουν αυτοι και να τον φωναξουν να παραλαβει τις ιδιες όταν θα τις εστελνε η εταιρια.Το κάθε μαγαζι εχει και καποιες υποχρεωσεις , οταν του πηραν τα λεφτα ηταν καλα τωρα που ναι να του τις αλλαξουν δε θελουν να χασουν χρονο και χρημα (ταχυδρομικα εξοδα) να ασχοληθουν με το RMA παρολο που εβγαλαν καλο κερδος απτο συγκεκριμενο πελατη.Αλλα και 5 (κι οχι 260) ευρω να εκαναν είναι υποχρεωση τους να τις αλλαξουν.Το να προσπαθουν να του τις εξευτελισουν προσφεροντας του πιστωτικο 15 ευρω ειμαι σιγουρος ότι τον εξοργισε ακομα περισσοτερο και τον εκαναν να σκεφτεται να το τραβηξει.
jimzak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 κατ'αρχην σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Επειδη βλεπω απο καποιους οτι εχω αρχισει να παρεξηγουμε,εγω δεν ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ το ποσο που τις αγορασα αλλα δεν νομιζω οτι και τα 15€ που μου κανουν και χαρη οτι μου πιστωνουν νομιζω δεν τις αντιπρωσοπευει. Απο την στιγμη που η Multirama και η καθε Multirama αναλαμβανει να πουλησει ενα προιον ας ειναι ανταξιοι να αναλαβουν και την εγγυηση του!!! Και επειδη την μνημη που μου προσφερουν την εχω αλλα σε 1GB Dimm δεν την θεωρω καν ανταξια του προιοντος που τους πηγα προς αντικατασταση. Στην τελικη αν μου προσφεραν 2 dimm απο αυτην που μου προτειναν,μιας και 2 dimm εγω τους πηγα ισως και να μην το εκανα καν θεμα. Και στο κατω κατω εγω πληρωσα μια Mercentes με 150 ιππους δεν δεχομε αντικατασταση με ΚΙΑ ιδιων ιππον,και κατι ακομα ναι εστω μια ποταπη ψυχτρα για μενα κανει δουλεια,δοκιμαστε να τρεξετε ενα memtest σε γυμνες μνημες και προσπαθηστε να τις ακουμπησετε! Και για την ιστορια εστειλα και mail στην OCZ η οποια μου ειπε πως δεν υπαρχει το προιον και πως θα μου πιστωσει σε λογαριασμο μου το ποσο πραγματικης τιμης αγορας το οποιο δεν μου ειπε πιο ειναι αν και μου ζητησε να τους στειλω την αποδειξη αγορας.Τους εστειλα ενα νεο mail μηπως μπορουνε να μου πουνε πανω κατω πιο ειναι να δω ποση διαφορα εχω απο τα 15€ της Multirana και ποσα θα εβαζαν στην τσεπη εις βαρος μου!!! Δεν ειχα ποτε την προθεση να το τραβηξω ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και επειδη νομιζουν οτι θα μασισουμε οτι μας δωσουν ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ νιωθω <ριγμενος> απο την προσφορα τους ειμαι διατεθημενος να τους τραβηξω! Αυτοι με την προσφορα που μου προτειναν περιμενανε να τους πω και ευχαριστω,οχι δεν θα παρω. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Επειδη βλεπω απο καποιους οτι εχω αρχισει να παρεξηγουμε,εγω δεν ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ το ποσο που τις αγορασα αλλα δεν νομιζω οτι και τα 15€ που μου κανουν και χαρη οτι μου πιστωνουν νομιζω δεν τις αντιπρωσοπευει. Με πόσα δηλαδή θα ήσουν ευχαριστημένος? Προφανώς είναι λίγα αλλά κάπου πρέπει να μπει και ένα μέτρο. Απο την στιγμη που η Multirama και η καθε Multirama αναλαμβανει να πουλησει ενα προιον ας ειναι ανταξιοι να αναλαβουν και την εγγυηση του!!! Συμφωνώ 100% σ αυτό. Και επειδη την μνημη που μου προσφερουν την εχω αλλα σε 1GB Dimm δεν την θεωρω καν ανταξια του προιοντος που τους πηγα προς αντικατασταση. Δεν έχει καμία σημασία τι θεωρείς εσύ και γω. Ίδια specs έχουν. Στην τελικη αν μου προσφεραν 2 dimm απο αυτην που μου προτειναν,μιας και 2 dimm εγω τους πηγα ισως και να μην το εκανα καν θεμα. Όπως ξαναέγραψα, έχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά κάτι μου λέει με βάση τα υπόλοιπα γραφόμενα σου ότι δεν θα το δεχόσουνα. ΚΙΑ θα έπαιρνες? Και στο κατω κατω εγω πληρωσα μια Mercentes με 150 ιππους δεν δεχομε αντικατασταση με ΚΙΑ ιδιων ιππον, Άκυρο παράδειγμα. Εντελώς όμως. και κατι ακομα ναι εστω μια ποταπη ψυχτρα για μενα κανει δουλεια,δοκιμαστε να τρεξετε ενα memtest σε γυμνες μνημες και προσπαθηστε να τις ακουμπησετε! Εσύ τις μνήμες τις παίρνεις για να τρέχεις memtest? Kαι αφού το τρέχεις τις ακουμπάς κιόλας? Δεν υπάρχει "για μένα". Οι αντικαταστάσεις θέλουν σαφή και προσδιορίσιμα κριτήρια. Το αν ζεσταίνεται παραπάνω το χέρι σου δεν μπορεί να το λάβει κανείς υπόψιν. Η ψύκτρα υπάρχει για να μην καούν. Αν καούν, έχεις δικαίωμα αντικατάστασης. Τόσο απλό. Και για την ιστορια εστειλα και mail στην OCZ η οποια μου ειπε πως δεν υπαρχει το προιον και πως θα μου πιστωσει σε λογαριασμο μου το ποσο πραγματικης τιμης αγορας το οποιο δεν μου ειπε πιο ειναι αν και μου ζητησε να τους στειλω την αποδειξη αγορας.Τους εστειλα ενα νεο mail μηπως μπορουνε να μου πουνε πανω κατω πιο ειναι να δω ποση διαφορα εχω απο τα 15€ της Multirana και ποσα θα εβαζαν στην τσεπη εις βαρος μου!!! Και πολύ καλά έκανες. Δεν ειχα ποτε την προθεση να το τραβηξω ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και επειδη νομιζουν οτι θα μασισουμε οτι μας δωσουν ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ νιωθω <ριγμενος> απο την προσφορα τους ειμαι διατεθημενος να τους τραβηξω! Δεν νιώθεις ριγμένος από την προσφορά τους. Απλά τώρα συνειδητοποιείς ότι πέταξες 260 ευρώ.
jimzak Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Φιλε δεινοσαυρε μπορεις να εχεις καθε δικαιωμα να υποστιριζεις το δικιο των καταστηματων,επετρεψε μου ομως μιας και δεν ειμαι χθεσινος στον χωρο να εχω και εγω μια αποψη. Εχουν περασει ουκ ολιγα απο τα χερια μου απο amstrad 6128-amiga 500 & 1200, 486 pentium i-ii και ουτ το καθε ξης, να εχω μια αποψη περι τεχνολογιας - πτωση τιμων κτλ Δεν ειπα οτι η μνημη που μου προσεφεραν ειναι <μερα με την νυχτα με αυτες που τους πηγα> αλλα δεν την θεωρω ανταξια των μνημων που πληρωσα. Εγω οταν τις αγορασα τις μνημες μου η συγκεκριμενη πολουταν και τοτε στην τιμη των 70€,μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος με τα παραπανω παραδειγματα αλλα ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 70€ ΣΤΑ 34€ και οι δικες μου απο τα 260€ <επεσαν> στα 15€.... Αρε Kingston κρατανε τιμη... Χωρις να θελω να ερθω σε καμια αντιπαραθεση μαζι σου και φιλικα παντα.
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μια τελευταία από μένα κι αποχωρώ Αν πρόκειται να επιστρέψουν χρήματα, θα πρέπει να επιστρέψουν όσα λέει η απόδειξη αγοράς, 260€. Δεν υπάρχει «τι ποσό είναι λογικό γι αυτό το προϊόν σήμερα», υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία νομίζω. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν υποστηρίζω το δίκιο των καταστημάτων, προσπαθώ να υποστηρίξω την κοινή λογική. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι τα καταφέρνω. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, καθώς παραβλέπεις τα σημαντικότερα μέρη των ποστ μου και επιμένεις με φράσεις όπως "δεν την θεωρώ", "εμένα μου φαίνεται" κτλ. Για τελευταία φορά θα σου πω ότι το μόνο που μετράει είναι τα 2,3,4 αντικειμενικά και μετρήσιμα χαρακτηριστικά. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν πρόκειται να επιστρέψουν χρήματα, θα πρέπει να επιστρέψουν όσα λέει η απόδειξη αγοράς, 260€. Δεν υπάρχει «τι ποσό είναι λογικό γι αυτό το προϊόν σήμερα», υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία νομίζω. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. Υπάρχει σειρά και έχει ως εξής: 1) Το ίδιο προϊόν 2) Προϊόν ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών 3) Χρήματα. Το πρώτο δε γίνεται άρα πάμε αναγκαστικά στο δεύτερο. Δεν κάνουμε επιλογή. Και το δεύτερο στη συγκεκριμένη περίπτωση πληρούται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα