ultraxmode Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Χαιρετώ το forum! Παιδιά εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη ενός Siemens ασύρματου τηλεφώνου (Siemens AL14H). Η οθόνη έδειχνε πολύ ισχνά τους χαρακτήρες και κουνώντας /σπρώχνοντας αριστερά δεξιά λίγο το πλαίσιο του τηλεφώνου, τότε οι χαρακτήρες γίνονταν πιο έντονοι. Άνοιξα λοιπόν το τηλέφωνο και έριξα μία ματιά στην οθόνη. Η οθόνη ερχόταν σε επαφή με την ηλεκτρονική πλακέτα μέσω μίας καλωδιοταινίας (της πλάκας). Πατώντας την καλωδιοταινία λοιπόν, οι χαρακτήρες γίνονταν εντονότεροι και η οθόνη έδειχνε σωστά. Πήρα λοιπόν μονωτική και κόλλησα καλά την καλωδιοταινία στην πλακέτα (απο πάνω) και για κάποιους μήνες όλα ήταν ΟΚ και η οθόνη δούλευε μια χαρά. Τελευταία άρχισε πάλι τα κόλπα. Άνοιξα λοιπόν πάλι τη συσκευή και κοιτώντας να "κολλήσω" πάλι την καλωδιοταινία στην πλακέτα, όλα πήγαν στραβά. Πλέον δεν δείχνει καθόλου και τίποτα η οθόνη. Η πλακέτα είχε μία ουσία σαν κόλλα, η οποία τώρα έχει φύγει η ποερισσότερη. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω. ΘΑ μπορούσα να το φτιάξω με κάποιον τρόπο? Υπάρχουν κόλλες ή κάτι άλλο τελοσπάντων που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ωστε να το κάνω να δουλέψει? Κατα τα άλλα το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα.. οπότε κρίμα είναι ρε γμτ... Σας στέλνω και τις φωτογραφίες για να καταλάβετε.. Ευχαριστώ πολύ! Μόνος μου άνοιξα το Thread μόνος μου το κλείνω!! (UPDATE!!!) Μετά απο αρκετό ψάξιμο το έφτιαξα! Για κάποιον λοιπόν που έχει αντίστοιχο πρόβλημα με το ασύρματο τηλέφωνο και την οθόνη, ορίστε!!! http://www.instructa...ning-LCD/#step1 Με αυτό τον τρόπο (γόμα, πιστολάκι για μαλλιά) ΔΟΥΛΕΨΕ!!!! δεν ξέρω για πόσο αλλα δούλεψε!! Καθάρισα τις επαφές απο την κόλλα (αφού είχε λιώσει απο τον ζεστό αέρα απο το πιστολάκι) με την γόμολάστιχα και όλα καλά! Ξανάνιωσε το τηλέφωνο!!!χαχα!
Roger Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Tι ωρα το ανοιξες το θεμα,τι ωρα το εκλεισες?Η πιο γρηγορη επισκευη. Μπραβο σου παντως που ψαχτηκες και το εφτιαξες.Τις περισσοτερες φορες σε αυτα χανεται η επαφη ειτε απο μακα ειτε υγρασια που μπορει να παει στα πινακια. Σωτηρια η γομα
ultraxmode Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μπάμ μπάμ ε? Ναι σίγουρα η γόμα σωτηρία! Τώρα...ξέρω..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα