stratigos24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν παιρνεις ενα game pad να παιζεις...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599414&catid=070301 mousepad (το turbo x gaming pad που εχω πει πιο πανω οτι εχω) http://www.plaisio.gr/Furntiture/Desktop-Furnishing/Mouse-Pads/@Work-Mousepad-Gaming.htm
TheBlackSheep Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει "καλό" και "κακό" DPI, άλλος βολεύεται στα 800, άλλος στα 400 και άλλος στα 1800. Εξαρτάται βέβαια και από την ανάλυση της οθόνης σου. Εχώ π.χ. σε 1366Χ768 με βολεύει το 800 DPI. Γενικά μικρότερο DPI σου δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια αλλά σε αναγκάζει να κάνεις και μεγαλύτερες κινήσεις.
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Εναν που βολευεται στα 3000 dpi να δω και να μην το πιστευω. Πραγματικα σε τοσο μεγαλη ευαισθησια δεν ξερω πως μπορει καποιος να παιξει. Δεν κραταγα το gxt 25 και να κραταγα και τα εξτρα 10-12ευρω που εδωσα για το gxt31? Ουτως ή αλλος πανω απο 2000 dpi δεν θα το εβαζα σε καμια περιπτωση. Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο, εβγαλα το mousepad απο κατω και στο σκετο ξυλο παιζει ωραια τωρα και ειναι σταθερο. Πριν πολυ γλιστραγε. Κατι που βλεπω στο προγραμμα του mouse (οπως φαινεται πιο κατω στη φωτο) που λεει report rate, τι ειναι? Παει μεχρι 1000hz. http://content.hwigroup.net/images/products/xl/145504/5/trust_gxt_31_gaming_mouse.jpg Kαι το dpi στον Χ και Ψ αξονα καλο ειναι να τα βαζουμε ιδια πχ 800 και στα τα 2 ή οχι, μιας και εχει επιλογη να βαλεις στον καθενα οσο θες?
DimAslan Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Παιδιά ανάλογα τί παίζετε και πώς... Εγώ όταν παίζω FPS όπως MW2 ή 3, το είχα ουσιαστικά σε όλα τα settings on the fly για να μπορώ να είμαι γρήγορος πχ στις favelas και ακριβής στο sniping. Σε Starcraft θέλει όσο πιο πολύ ταχύτητα μπορεί να δώσει, γιατί το παιχνίδι είναι απαιτητικό. Θέλει γρήγορες κινήσεις κέρσορα με μικρή κίνηση χεριού για να μπορείς να πηγαίνεις σφαίρα από τη μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Προσωπικά πήγαινα για το deathadder αλλά είναι ακριβό.
Gongor Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Starcraft-cs-lol 5600 dpi . Mouse : razer imperator ! Με έχει βολέψει απίστευτα καθώς το έχω "προσαρμόσει απόλυτα στις ανάγκες μου" σε σχέση με τις ρυθμίσεις από Control panel. Παλαιότερα έπαιζα με Logitech στα 3500 αν δν κάνω λάθος και δν είχα πρόβλημα . Κατά την ταπεινή μου γνώμη η συνήθεια είναι το παν ! Sent from my iPhone using Insomnia
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πολύ σημαντικός παράγοντας σίγουρα, αν όχι το παν.
sotiris123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εγω με ενα ροκατ που ειχα επαιζα στα 800 τωρα με το G400 στα 1200-1600 αναλογα σνιπερ η οχι... το accelaration τι το εχετε? εκει εχω δει διαφορα και συνηθως το απενεργοποιω σε fps....
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Starcraft-cs-lol 5600 dpi . Mouse : razer imperator ! Με έχει βολέψει απίστευτα καθώς το έχω "προσαρμόσει απόλυτα στις ανάγκες μου" σε σχέση με τις ρυθμίσεις από Control panel. Παλαιότερα έπαιζα με Logitech στα 3500 αν δν κάνω λάθος και δν είχα πρόβλημα . Κατά την ταπεινή μου γνώμη η συνήθεια είναι το παν ! Sent from my iPhone using Insomnia παίζεις στα 5600 dpi , πλάκα κάνεις; ρίχνεις παράλληλα και το mouse sensitivity; Γιατί διαφορετικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να το χρησιμοποιείς.. κανείς κινήσεις χιλιοστών ή παίζεις σε 5 οθόνες; εγω με ενα ροκατ που ειχα επαιζα στα 800 τωρα με το G400 στα 1200-1600 αναλογα σνιπερ η οχι... το accelaration τι το εχετε? εκει εχω δει διαφορα και συνηθως το απενεργοποιω σε fps....off πάντα εγώ
Gongor Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Starcraft-cs-lol 5600 dpi . Mouse : razer imperator ! Με έχει βολέψει απίστευτα καθώς το έχω "προσαρμόσει απόλυτα στις ανάγκες μου" σε σχέση με τις ρυθμίσεις από Control panel. Παλαιότερα έπαιζα με Logitech στα 3500 αν δν κάνω λάθος και δν είχα πρόβλημα . Κατά την ταπεινή μου γνώμη η συνήθεια είναι το παν ! Sent from my iPhone using Insomnia παίζεις στα 5600 dpi , πλάκα κάνεις; ρίχνεις παράλληλα και το mouse sensitivity; Γιατί διαφορετικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να το χρησιμοποιείς.. κανείς κινήσεις χιλιοστών ή παίζεις σε 5 οθόνες; εγω με ενα ροκατ που ειχα επαιζα στα 800 τωρα με το G400 στα 1200-1600 αναλογα σνιπερ η οχι... το accelaration τι το εχετε? εκει εχω δει διαφορα και συνηθως το απενεργοποιω σε fps....off πάντα εγώΕννοείται πως προσαρμόζω και το sensitivity ταυτόχρονα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ! Sent from my iPhone using Insomnia
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 οπότε ποιο το νόημα των τόσων dpi; dpi=ανάλυση=better accurancy απλά πολλοί μπερδεύουν τα dpi με το sensivity και την ταχύτητα νομίζωντας πως αυτό "κάνει" μόνο η αλλάγη του dpi.
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αυτό υποτίθεται ότι κάνει όμως, αλλάζεις τη ταχύτητα, αυτό είναι το μοναδικό νόημα που έχει στα games θες να πεις ότι κάποιος στα 1600 dpi δεν έχει την ακρίβεια που χρειάζεται;
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αυτό υποτίθεται ότι κάνει όμως, αλλάζεις τη ταχύτητα, αυτό είναι το μοναδικό νόημα που έχει στα games θες να πεις ότι κάποιος στα 1600 dpi δεν έχει την ακρίβεια που χρειάζεται; είναι πολλοί παράγωντες και διάφορες οι απαιτήσεις των gamer,πχ αν ο άλλος παίζει σε 3 ή παραπάνω monitor,δεν φτάνει να βάλει φουλ το sensivity για να κινήται με άνεση και στο χώρο αν έχει πχ 1600 dpi
qsis Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δε μίλησα για τεράστιες αναλύσεις, για αυτό άλλωστε και ρώτησα πιο πάνω το φίλο σε πόσες οθόνες παίζει Για το περισσότερο κόσμο που παίζει σε έως 1080p αυτά τα dpi είναι απλά χαρακτηριστικό που ως μόνο στόχο έχει το μάρκετινγκ παρά την ουσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα