stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα. Εχω παρει εδω και μερικες μερες το mouse Turbo Χ Vicious (2400 dpi) το οποιο μ'αρεσει σαν αισθηση στο παιχνιδι αλλα λιγο κουραζεται το μικρο δαχτυλο. Ετσι σημερα πηρα της Trust το gxt 25 αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα διοτι τελικα απο το μαγαζι που το πηρα εγραφαν οτι ειναι στα 3400 dpi (τυπογραφικο λαθος, ειχαν βαλει χαρακτηριστηκα απο το gxt 32) αλλα τελικα ειναι 2000 dpi. Μπορεις να καταλαβεις μεγαλη διαφορα απο 2000 σε 3000 dpi? Οντως παιζει τοσο σημαντικο ρολο? Απλα σκεφτομαι να το παω πισω (το δεχονται κανονικα, ειδαν το λαθος και εκεινοι που τους το ειπα) και να μην το ανοιξω αλλα δεν ξερω. Εσεις τι λετε? ΥΓ: Χρηση για παιχνιδια fps και συγκεκριμενα Battlefield 3.
stamatinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα. Εχω παρει εδω και μερικες μερες το mouse Turbo Χ Vicious (2400 dpi) το οποιο μ'αρεσει σαν αισθηση στο παιχνιδι αλλα λιγο κουραζεται το μικρο δαχτυλο. Ετσι σημερα πηρα της Trust το gxt 25 αλλα δεν το εχω ανοιξει ακομα διοτι τελικα απο το μαγαζι που το πηρα εγραφαν οτι ειναι στα 3400 dpi (τυπογραφικο λαθος, ειχαν βαλει χαρακτηριστηκα απο το gxt 32) αλλα τελικα ειναι 2000 dpi. Μπορεις να καταλαβεις μεγαλη διαφορα απο 2000 σε 3000 dpi? Οντως παιζει τοσο σημαντικο ρολο? Απλα σκεφτομαι να το παω πισω (το δεχονται κανονικα, ειδαν το λαθος και εκεινοι που τους το ειπα) και να μην το ανοιξω αλλα δεν ξερω. Εσεις τι λετε? ΥΓ: Χρηση για παιχνιδια fps και συγκεκριμενα Battlefield 3. Καλα απο turbo-x μη περιμενεις και πολλα.Για το trust δε γνωριζω.Παντως αν κοιτας πολυ τα dbi και γενικα το ψηριζεις το θεμα κλπ καλυτερα διεθεσε ενα 10ευρω παραπανω και παρε μια μαρκα ανωτερη Razer,Microsoft ,Logitech,Steel
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κοιτα, το Turbo X οπως λεω και πιο πανω μια χαρα μου εκατσε στο πως συμπεριφερεται στα παιχνιδια απλα το δαχτυλο το μικρο δεν βολευεται. Το εν λογω mouse το πηρα διοτι διαβασα καλα σχολια απο αλλους που το εχουν και οτι σε σχεση τιμης - αποδοσης συμφερει. Ρωταω λοιπον αν αξιζει να το ψηριζω το θεμα και αν οντως τα dpi παιζουν τοσο μεγαλο ρολο και υπαρχει ουσιαστικη διαφορα απο 2000 σε 3000 κλπ. Ξερω και εγω τα ''καλα'' mouse αλλα δεν ειμαι για να δινω πανω απο 20 ευρω (αν και τωρα αμα χρειαστει οντως να το επιστρεψω το trust συμφωνα με το τι θα μου πειτε εσεις εδω, μπορει να δωσω κανα 10αρικο ακομα και να παω σε 30 ευρω mouse, ισως παλι trust το gxt 31, αλλα κοιταω γενικα να αποφυγω την ολη διαδικασια αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος). ΥΓ: Για το Trust gxt 23 (3200dpi στα 17 ευρω) ξεκινησα αλλα δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο στο καταστημα...
stamatinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κοιτα, το Turbo X οπως λεω και πιο πανω μια χαρα μου εκατσε στο πως συμπεριφερεται στα παιχνιδια απλα το δαχτυλο το μικρο δεν βολευεται. Το εν λογω mouse το πηρα διοτι διαβασα καλα σχολια απο αλλους που το εχουν και οτι σε σχεση τιμης - αποδοσης συμφερει. Ρωταω λοιπον αν αξιζει να το ψηριζω το θεμα και αν οντως τα dpi παιζουν τοσο μεγαλο ρολο και υπαρχει ουσιαστικη διαφορα απο 2000 σε 3000 κλπ. Ξερω και εγω τα ''καλα'' mouse αλλα δεν ειμαι για να δινω πανω απο 20 ευρω (αν και τωρα αμα χρειαστει οντως να το επιστρεψω το trust συμφωνα με το τι θα μου πειτε εσεις εδω, μπορει να δωσω κανα 10αρικο ακομα και να παω σε 30 ευρω mouse, ισως παλι trust το gxt 31, αλλα κοιταω γενικα να αποφυγω την ολη διαδικασια αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος). ΥΓ: Για το Trust gxt 23 (3200dpi στα 17 ευρω) ξεκινησα αλλα δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο στο καταστημα... Φιλε μου εγω ειδικος δε θα στο παιξω αλλα τοσα χρονια που παιζω gameς δε κοιταω τιποτα απο dbi kλπ.Γενικα δε το ψαχνω πολυ το θεμα.Οτι δε με κουραζει καλο ειναι.
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ουτε εγω το εψαχνα. Εχω αγορασει 3 φορες αυτο το mouse (trust easyclick - 1000 dpi) που με βολευει απολυτα απο θεμα πιασιματος αλλα ειδα μεγαλη διαφορα τωρα σε σχεση με το Turbo x Vicious στην ακριβεια.
stamatinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το εχω δει σε φιλο μου και ειναι αψογο http://www.skroutz.g...ming-Mouse.html επισης και αυτο σε net cafe επισης πολυ καλο και ξεκουραστο και το ενα και το αλλο http://www.skroutz.g...e-GM-M6900.html
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα εδωσα πισω το gxt 25 και πηρα το gxt 31.
stamatinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Στα 29 ευρω επαιρνες logitechara.Τεσπα.Καλοριζικο και καλο gaming να εχεις.
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ενταξει μωρε....δεν πειραζει. Ας παρει και κανενας μας απο καμια αλλη εταιρεια να ζησουν και αυτες. Καλο θα΄ναι θελω να πιστευω με βαση και αυτα που βλεπω σε review αλλα και στο youtube (εχει και ''βαριδια'') . Τωρα οσον αφορα τα dpi, οντως παιζουν σημαντικο ρολο ή ειναι αλλα πραγματα πιο σημαντικα? Οποιος ξερει ας μας πει τι πρεπει να κοιταμε στην αγορα ενος gaming mouse να μαθουμε και εμεις. Τεσπα.Καλοριζικο και καλο gaming να εχεις. Να σαι καλα.
8elwADSL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικα εδωσα πισω το gxt 25 και πηρα το gxt 31. Επειδή σκέφτομαι να πάρω και εγώ το gxt 31,μπορείς να μου πεις αν είναι laser ή optical γιατί ψάχνω στο νετ και δεν βρίσκω τίποτα. Επίσης έχει 2 πλαϊνά buttons ή 1 γιατί από την εικόνα δεν μπορώ να καταλάβω.
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Βασικα το κουτι πανω δεν λεει κατι και ουτε στο ιντερνετ βρηκα να λεει αν ειναι optical ή lazer. Κατι υπερυθρων λεει κλπ. Στο πλαι ναι, εχει 2 κουμπια. Τωρα αμα σας πω οτι τελικα με βολευε καλυτερα (στο παιχνιδι, οχι στο κρατημα) το turbo x vicious απο οτι αυτο θα με πιστεψετε? Πολυ λεπτομερια ρε παιδια σε οτι dpi αν το βαλω πανω απο 1000 (εχει να γραψεις και εσυ ποσα ακριβως dpi θες να εχει πχ 457 κλπ. Βασικα για τα win το εχω στα 550 αλλα και παλι δεν ειναι τοσο ακριβες νομιζω. Τι να το κανω το ''εως 3000 dpi'' οταν ακομα και στα 1600 πηγαινει σαν διαολος. Πολυ ευαισθητο και δεν σου δινει την αισθηση της σιγουριας. Παω να πατησω καποιο εικονιδιο απο τη μπαρα που εχω στα win και παταω το διπλα. Με εχει κουρασει. Τι σε ξυλο, τι σε mousepad (το turbo x gaming pad που εχω πει πιο πανω οτι εχω), τι με ολα τα βαριδια, τι με τα μισα, τι με 2-3, τι με κανενα... Δεν ξερω. Προσωπικα σκεφτομαι ακομα τι να κανω μαζι του. Το παλευω αλλα πραγματικα δεν ξερω. Ισως βρω την χρηση τομη του ή ισως βρει τον νεο του ιδιοκτητη. Κατα τα αλλα εχει προγραμμα δικο του με 5 προφιλ που στο καθε ενα μπορεις να ρυθμισεις τα παντα και με το κουμπι πισω απο τη ροδελα επιλεγεις πιο προφιλ θες ακομα και οταν παιζεις. Αναλογα το προφιλ ειναι και αλλο χρωμα το λαμπακι για να ξερεις τι εχεις βαλει, αν και οταν το πατας και παει πχ απο το προφιλ 1 στο 2 κλπ στο λεει και στην οθονη. Πηρα και πριν μια βδομαδα το πληκτρολογιο gxt 18. Καλο δεν λεω αλλα μικρο το backspace και ειχα συνηθισει απο το προηγουμενο να ειναι μεγαλο και παταω κατι ακιρα.
8elwADSL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Από κάτω ρίχνει κάποιο φως ή δεν φέγγει καθόλου;
8elwADSL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Οπότε optical θα είναι,thanks for the info.
πανηλειακός Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δεν παιρνεις ενα game pad να παιζεις...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0599414&catid=070301
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα