Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μου προτείνεται κάποιους ανεμιστήρες και κάποιο kit LED? για φωτισμό.

το κουτί είναι το 600T και έχει τους δυο 200mm και έναν 120mm που τον έχω αλλάξει με έναν CM.

σκεφτόμουν για τους καινούργιους τις Corsair? αλλα είναι μονο 120mm και 140mm οποτε θα βάλω δυο πάνω αντί για έναν 200mm και έναν πίσω.

έχετε να προτείνεται κάποια άλλη μάρκα?

με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο ήσυχοι γίνετε και να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον χαμηλό θόρυβο.

αν τελικά πάρω ανεμιστήρες χωρίς LED θα βάλω κάποιο kit με LED ίσως η κάτι άλλο?,έχετε κάποια πρόταση?

και τέλος για μπροστά επειδή είναι 200mm και δεν παίρνει κάτι άλλο προτείνεται μου κάποιον 200mm με τα παραπάνω κριτήρια.

Δημοσ.

αρχικα ποσα λεφτα εισαι διατεθιμενος να δωσεις...

εγω προτεινω να πας σε bequiet και αποδοτικοι αλλα και ησυχοι...

οσο για μπροστα εναν 200mm bitfenix spectre..

oi bq δεν εχουν led οποτε πας σε φωτισμο με λεντοταινια πχ...

αλλα οπως σε ρωτησα και στην αρχη σημασια εχει το μπατζετ σου

Δημοσ.

το budget είναι στα 80 euro περίπου.

ξέχασα να πω πως μπροστά που θα είναι ο 200mm ακριβώς από πίσω του θα είναι οι δίσκοι,οποτε ίσως να χρειάζεται και λίγο καλύτερο static pressure από ότι συνήθως?

εφόσον οι 120mm δεν θα έχουν LED θα ήθελα και ο 200mm να είναι χωρίς για να είναι πιο όμορφο το αποτέλεσμα με την LEDοταινια.

Δημοσ.

ωραίος ο bequiet αλλα μάλλον θα πρέπει να κάνω παραγγελια από εξωτερικό.

σε σύγκριση μεταξύ του XILENCE και του bequiet τι λέτε?αξίζει τα παραπάνω λεφτά ο bequiet?

έχω κάποια άλλη επιλογή για τον μπροστά 200mm? η είναι μονόδρομος ο bitfenix spectre?

και τέλος για τον φωτισμό έχετε να προτείνεται κάτι?

επίσης δεν ξέρω μου αρέσει το μπλε αλλα μήπως θα έπρεπε να μείνω στο άσπρο?

Δημοσ.

http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=25&lng=en

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κι απο bundle kit ειναι απιστευτοι, εχουν και πλαστικες βιδες αντι για μετταλικες για ακομη περισσοτερη μειωση του θορυβου, εχουν και ανταπτορα για super silent.

Δημοσ.

Ψαχνομαι και εγω τωρα, και θελω μπροστα να βαλω εναν 12αρι ή λευκο ή κοκκινο (ειναι ενας απλος τωρα)

+ 2-3 CCFL σε κοκκινο ή UV αποχρωση.. ισως βαλω και κανα 2 κατω απο το γραφειο για την ατμοσφαιρα, αν βρω τροπο να τα επεκτεινω. Γαματο θα ηταν να εβρισκα και αυτην την συσκευουλα που αναβοσβηνει τα CCFL παραλληλα με την μουσικη.. αλλα δεν..

Πειτε καμια γνωμη :-)

πλεον εχουν φυγει οι καγκουριες της adidas για να καλυπτουν το κενο

φοραει και το καπακι του με το πλεξιγκλας window για να μην σκονιζεται. Ενα Lexa S ηταν :P

545700_4606421916319_1747847062_n.jpg

Δημοσ.

Ψαχνομαι και εγω τωρα, και θελω μπροστα να βαλω εναν 12αρι ή λευκο ή κοκκινο (ειναι ενας απλος τωρα)

+ 2-3 CCFL σε κοκκινο ή UV αποχρωση.. ισως βαλω και κανα 2 κατω απο το γραφειο για την ατμοσφαιρα, αν βρω τροπο να τα επεκτεινω. Γαματο θα ηταν να εβρισκα και αυτην την συσκευουλα που αναβοσβηνει τα CCFL παραλληλα με την μουσικη.. αλλα δεν..

Πειτε καμια γνωμη :-)

Ναι ρε φίλε!! Την είχε το e-shop πριν 2-3 χρονάκια αλλά τώρα δεν υπάρχει πουθενά...

Αν το βρει κανείς μας ειδοποιεί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...