Troll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να απενεργοποιήσω την κάμερα του laptop ( HP 620 ) για να συνδέσω μια άλλη εξωτερική με καλύτερη ανάλυση. Όταν ανοίγω πχ το Skype και κάνω videocall λειτουργεί η κάμερα του HP και δεν μου έχει επιλογή να την απενεργοποιήσω και να χρησιμοποιήσω την άλλη.... Χρησιμοποιώ windows 7 HELP!!!!!!!!!
stamatinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να απενεργοποιήσω την κάμερα του laptop ( HP 620 ) για να συνδέσω μια άλλη εξωτερική με καλύτερη ανάλυση. Όταν ανοίγω πχ το Skype και κάνω videocall λειτουργεί η κάμερα του HP και δεν μου έχει επιλογή να την απενεργοποιήσω και να χρησιμοποιήσω την άλλη.... Χρησιμοποιώ windows 7 HELP!!!!!!!!! Απο διαχειριση συσκευων δοκιμασες?
Nikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται απενεργοποίηση. απλά απο τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας του εκάστοτε προγράμματος επιλέγεις την πηγή που θέλεις. Θα μπορούσες επίσης από τις ρυθμίσεις των Windows να βάλεις σαν κύριο μικρόφωνο αυτό της εξωτερικής κάμερας, αλλά νομίζω ότι χάνει την ρύθμιση όταν βγάλεις την εξωτερική κάμερα. Για να απενεργοποιήσεις την κάμερα, πήγαινε στην διαχείρηση συσκευών, βρες την στην κατηγορία μονάδες εικόνας και ήχου και με δεξύ κουμπί διάλεξε απενεργοποίηση.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Επίσης υπάρχει περίπτωση με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων Fn + ? να απενεργοποιείται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα