Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω φτιάξει ένα site τοπικά στον υπολογιστή μου με το xampp. Θα ήθελα να το ανεβάσω σε server για να έχει πρόσβαση ο καθένας. Μπορείτε να μου πείτε τη διαδικασία για να το ανεβάσω δίχως προβλήματα;

Δε θέλω να το ξαναστήνω πάλι από την αρχή online.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

1) Πρεπει να συνδεθεις στον server με καποιο ftp προγραμμα, να ανεβασεις τα αρχεια του site σου.

2) Μετα θα πρεπει να μπεις στο phpmyadmin του xampp να κανεις export την βαση δεδομενων και να την εισαγεις στην phpmyadmin του server σου.

3) Τελος θα χρειαστει να επεξεργαστεις το configuration.php του joomla σου ωστε να βαλεις τα στοιχεια του server οπου χρειαζεται (συνηθως χρειαζεται στο θεμα της βασης)

Δημοσ.

Στο 3ο βήμα εννοείς ότι μέσα σε αυτό το αρχείο θα πρέπει να αλλάξω τό όνομα της βάσης όπως την είχα ονομάστει στο xampp ή αν π.χ. έχω βάλει κωδικό στην βάση (από το xampp) θα πρέπει να αλλαχτεί και αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) κανε install το akkeba backup στο extension manager

2) πηγενε στο component και κανε backup

3) μπες στο xampp εκει που εχεις το site σου και πηγενε στο administrator/component/com_akkeba/backup και παρε το jpa file

4) πηγενε στο MySQL Databases στον server που θα το ανεβασεις

5) δημιουργισε μια βαση και εναν user και ενοσετα

6) βαλε στο public_html το jpa file και το kickstart.php (που θα κατεβασεις απο το ιντερνετ)

7) οταν τα ανεβασεις μπαινεις στον browser και γραφεις το url που ειναι ανεβασμενα και πατας το kickstart.

8) ακολουθεις τα βηματα.

ελπιζω να σε βοηθεισα

Επεξ/σία από igor981930

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...