stefanos1711 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 καλημέρα σε όλους.Παίζω μουσική σε μαγαζί εδώ και 4 χρόνια με λαπτοπ με windows xp,ενα usb controller και μια usb κάρτα ήχου,την native instrument audio dj 4.χρησιμοποιώ το virtual dj 7.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι το Σάββατο.Όταν ανοιξα το λαπτοπ και έτρεξα το vdj μόλις επέλεγα την κάρτα ήχου κόλαγε το λάπτοπ.αναγκαστικα το έκλεινα με reset.Το δοκίμασα πολλές φορες και πάντα γινόταν το ίδιο.Κατέληγε σε freeze το λαπτοπ και δεν έβλεπε την κάρτα.Εκανα uninstall τους drivers...πάλι install και στη καλύτερη περίπτωση,όταν δεν κόλαγε το λαπτοπ,ενώ η εγκατάσταση γινόταν σωστά,μου έβγαζε το μύνημα πως οι drivers δεν ήταν σωστοί είτε connection failed.Να αναφέρω πως λίγεσ ώρες πριν και καθημερινά δούλευαν όλα ρολόι...Όπως και την επομένη μέρα σπίτι μου πάλι όλα δούλευαν... Καμιά ιδέα..????
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μηπως εκανες/εγινε καποιο update σε καποιον driver η σε καποιο απο τα προγραμματα που εχουν σχεση με τη μουσικη?
stefanos1711 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μηπως εκανες/εγινε καποιο update σε καποιον driver η σε καποιο απο τα προγραμματα που εχουν σχεση με τη μουσικη? καλημερα φίλε μου...όχι τιποτα δεν άλλαξα...και μόλις πήγα σπίτι μου όλα δουλευανε,,,μήπως παιζει ρόλο τίποτα με το ρεύμα του μαγαζιου ή είπα βλακεια?
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 στα λαπτοπ, δεν παιζει ρολο το ρευμα, διοτι εχει μπαταρια η οποια λειτουργει σαν UPS. αλλο τιποτα δεν μπορω να πω. ειδικα εφοσον τωρα, οπως λες, λειτουργει κανονικα...!! το μονο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο με τα updates, διοτι ειδικα μετα απο καποια "βαρια" updates που χρειαζεται καποια/ες επανεκκινησεις, ισως εφαγε καποιο κολλημα. 1
stefanos1711 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 στα λαπτοπ, δεν παιζει ρολο το ρευμα, διοτι εχει μπαταρια η οποια λειτουργει σαν UPS. αλλο τιποτα δεν μπορω να πω. ειδικα εφοσον τωρα, οπως λες, λειτουργει κανονικα...!! το μονο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο με τα updates, διοτι ειδικα μετα απο καποια "βαρια" updates που χρειαζεται καποια/ες επανεκκινησεις, ισως εφαγε καποιο κολλημα. δεν εχω μπαταρία πανω,αλλά ούτε τώρα που δουλεύει έβαλα...κανένα update...4-5 ώρες πριν απο αυτό έπαιζε κανονικά σπίτι μου...και εγω έχω προβληματιστεί...απλα φαινόταν σαν να ήταν χαλασμένη η κάρτα ήχου και μόλις έβαζα το usb κρασαριζε το λαπτοπ....δοκίμασα σε όλες τισ εισόδους usb και άλλαξα και καλώδιο...δεν άλλαζε τίποτα....
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 αν δεν εχεις μπαταρια επανω, αλλαζει το πραγμα!! καθως δεν μπορω να ξερω τι παιζει με τα ρευματα στο μαγαζι..!! κακως που δεν την εχεις επανω ομως..!! αν μπορεις, δοκιμασε να παιξεις, χωρις την εξωτερικη καρτα ηχου. παιξε με την ενσωματωμενη, λιγο, να δεις αν κρασαρει..!!
aledjo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ερωτηση, ποια εκδοση του vdj εχεις ακριβως? ειναι του θειου? μηπως εβαλες τη τελευταια που βγηκε 7.3?
stefanos1711 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ερωτηση, ποια εκδοση του vdj εχεις ακριβως? ειναι του θειου? μηπως εβαλες τη τελευταια που βγηκε 7.3? καλησπέρα ....απο κάπου σε θυμαμαι aledjo αλλα δε μου ρχεται τωρα.... ποιανου θείου???την 7.03 εχω. Λοιπον εχω μια απάντηση αλλα ίσως δεν ισχύει... Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και μου είπε πως επειδή και παλιότερα αλλοι dj έβλεπαν τα μηχανήματα τους να "τρελαίνονται",το έψαξε και ένας τεχνικός του είπε ότι :επειδη το μπαρ είναι απο γρανίτη και μαρμαρο που ειναι πέτρωμα που επηρεάζει τα ηλεκτρονικά συστήματα.επειδη έχει και αλλα ηλεκτρονικά πράγματα εκει κοντά επηρεάζονται όλα και δυσλειτουργούν....Όπως η κάρτα ηχου που .εχει μεταλικο πλαίσιο και φαινόταν σαν χαλασμένη.... τώρα αυτο εξηγεί πολλα αλλα ισχύει???? αν δεν εχεις μπαταρια επανω, αλλαζει το πραγμα!! καθως δεν μπορω να ξερω τι παιζει με τα ρευματα στο μαγαζι..!! κακως που δεν την εχεις επανω ομως..!! αν μπορεις, δοκιμασε να παιξεις, χωρις την εξωτερικη καρτα ηχου. παιξε με την ενσωματωμενη, λιγο, να δεις αν κρασαρει..!! με την εσωτερική επαιξα και λειτουργούσε το λαπτοπ...η εξωτερική ειχε το ππόβλημα και κόλαγε το λαπτοπ..
aledjo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα ....απο κάπου σε θυμαμαι aledjo αλλα δε μου ρχεται τωρα.... ποιανου θείου???την 7.03 εχω. ε καπου θα με εχεις πετυχει γενικα οπου υπαρχει το virtualdj του θειου εννοω αν το εχεις σπασμενο η original. btw κανε update στην 7.3 εχει καλυτερο ηχο οσο για τη καρτα πολλα μπορουν να φταινε. τη δοκιμασες να τη βαλεις σε αλλο υπολογιστη?
stefanos1711 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ε καπου θα με εχεις πετυχει γενικα οπου υπαρχει το virtualdj του θειου εννοω αν το εχεις σπασμενο η original. btw κανε update στην 7.3 εχει καλυτερο ηχο οσο για τη καρτα πολλα μπορουν να φταινε. τη δοκιμασες να τη βαλεις σε αλλο υπολογιστη? aledjo δυστυχως σπασμενο το εχω....αλλα παρατηρησα πως to master tempo sto advanced δε μασαει πλεον τον ηχο..αλλα δυστυχως κόβει λιγο την ένταση και καποιες συχνότητες...ασχετο τεσπα αν διάβασες το αρχικο ποστ η καρτα με το λαπτοπ δούλευε αριστα πριν και μετα το σαββατο!!!!τω΄ρα λειτουργει παλι κανονικα!!!καποιος εξωτερικός παράγοντασ εφταιγε,,,,,
aledjo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 aledjo δυστυχως σπασμενο το εχω....αλλα παρατηρησα πως to master tempo sto advanced δε μασαει πλεον τον ηχο..αλλα δυστυχως κόβει λιγο την ένταση και καποιες συχνότητες...ασχετο τεσπα στην 7.3 το φτιαξανε αυτο θα το βρεις ευκολα
stefanos1711 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 στην 7.3 το φτιαξανε αυτο θα το βρεις ευκολα traktor δουλευα...και δε μπορω να αγορασω και αυτο original....μου το δωσανε και ετσι δε ξερω πως μπορω να βρω το 7.3.παντως βελτιωσανε τον ηχο αλλα το master tempo εχει δουλεια ακομη.....φυγαμε απ το θεμα...μηπως πρεπει καποιοσ admin να το μεταφερει στο hardware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα