VanJ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Από πίσω από το ημερολόγιο λέει: "How is Decembber formed" ??? Ανορθόγραφο; Μου θυμίζει τις κινέζικες προσπάθειες αντιγραφής κινητών με ό,τι να'ναι λογισμικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μετα απο αυτο εγω παω να παρω iphone #not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ μετά από αυτό σκέφτομαι να πουλήσω το Samsung! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ΕΕΕΕΕ! ΣΤΟΠ! Κάτι λείπει... Αν το έκανε η APPLE αυτό! Θα κράζατε όλοι, και δεν θα ήταν τόσο ασήμαντο! :) :) :) :) BUGS Happens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μη νομίζετε, δεν είναι "προσωπικό" ειδικά με τον μήνα Δεκέμβρη. Τον άλλο μήνα π.χ. θα λείπει ο μήνας Γενάρης, τον παράλλο ο Φλεβάρης κ.ο.κ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 οντως λειπει ο δεκεμβρης μαλλον βιαστηκαν στη 4.2 εχει και αλλα θεματακια , για αυτο και δεν προχωρησαν μαλλον (και ας φαινοταν αδικαιολογητο) την αναβαθμιση σε 4.2 στα international gsm gnexus παρολα αυτα οι καινουριες συσκευες , τα 7αρια και τα "αμερικανικα" gnex την εχουν ηδη αναμενουμε συντομα τη 4.2.1 λοιπον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palavomaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κι όχι μόνο εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι ''χρεώθηκε'' όταν έχει φορτίσει πλήρως η μπαταρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κι όχι μόνο εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι ''χρεώθηκε'' όταν έχει φορτίσει πλήρως η μπαταρία ναι αυτο ειναι φοβερο (για αυτο και δε βαζω ποτε ελληνικα σε κανενα λειτουργικο, ποτε δε ξερεις απο πού θα σου 'ρθει) παντως ψιλοαπογοητευση τα νεα "toggles".. γενικα θελει πολλες βελτιωσεις η 4.2 για να νιωσουμε παλι οπως στην 4.1.2 που μας φαινοταν τελεια.. εχει βεβαια καποιες βελτιωσεις που εμενα μου αρεσουν αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κι όχι μόνο εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι ''χρεώθηκε'' όταν έχει φορτίσει πλήρως η μπαταρία Βρε μήπως όντως... "χρεώθηκε" κι εμείς το γελάμε;;;!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κάτι ήξεραν οι Μάγιας, κάτι ξέρει και η Google! !!!!!!!!!!!!ΛΕΣ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazzaroleo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κάτι ήξεραν οι Μάγιας' date=' κάτι ξέρει και η Google! [/quote'] Χαχα ακόμα γελάω..!! Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamitrou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Θα τον επινόησε φαίνεται, η Τρόϊκα, για να δουλεύουμε 1 μήνα παραπάνω! Η τρόικα τον έσβησε για να μη πληρωθούν οι 13οι μισθοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή, κατά Google σα να λέμε, τέλος μήνα έχουμε πρωτοχρονιά ε;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 δεν λέτε πάλι καλά που δεν γράφει ακόμα Αύγουστο, κρύο της προκοπής ακόμα να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κι όχι μόνο εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι ''χρεώθηκε'' όταν έχει φορτίσει πλήρως η μπαταρία Easter Egg για τα χρέη της Ελλάδας. Nice :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα