Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν μπαίνω σε κάθε θέμα να μεταπείσω τους "αμετανόητους" με ποστ της μίας γραμμής "δες και τον τάδε επεξεργαστή", "δες την τάδε κάρτα". Ότι λέω, σωστό ή λάθος, προσπαθώ να το εξηγήσω. Το θέμα ξέρεις ποιό είναι? Με αυτά που γράφεις μπορείς να είσαι ή βλάκας ή υπάλληλος. Επειδή βλάκας δεν είσαι, καταλήγουμε αναγκαστικά στο δεύτερο.

Επειδή η ανοχή έχει και τα όριά της, σε παρακαλώ να μην ξαναασχοληθείς με ποστ μου. Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και γω.

Δημοσ.

Just for the records, έχω Ivy Bridge (για να μην νομίζουν κάποιοι...)

@Dino, ρε τρελοκομείο, από το αρχικό μου post δεν είχα πει ΑΝ κλοκάρει τον 8320?... Σιγά μην τους σύγκρινα στοκ :)

Δημοσ.

Just for the records, έχω Ivy Bridge (για να μην νομίζουν κάποιοι...)

@Dino, ρε τρελοκομείο, από το αρχικό μου post δεν είχα πει ΑΝ κλοκάρει τον 8320?... Σιγά μην τους σύγκρινα στοκ :)

To ξέρω ρε ότι έχεις ivy. :P

Δημοσ.

Ελα ρε αντικειμενικε Δεινοσαυρε .Μηπως γραφουμε σε διαφορετικα φορουμ?Γιατι εγω συνηθως συζηταω γιαυτα που υποστηριζω και επιδεχομαι κριτικης.Αλλοι ειναι απολυτοι.Εχουν ματια και μυαλο παντως εδω μεσα οι χρηστες και μπορουν να κρινουν.(Κ'εγω εχω i3 στο pc της αδερφης νινο).

Και στο κατω-κατω της γραφης και υπαλληλος να ειμαι εσενα τι σε κοφτει?Μηπως εισαι με τους ανταγωνιστες?Καταντας γραφικος με την συνομωσιολογια σου παντως.Με ποστ σου δεν ασχολουμαι,αν εχεις τη μυγα φερτην πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...