Προς το περιεχόμενο

iphone και email

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φιλη μου εφτιαξε email αλλα εχει ξεχασει τον κωδικο της και μπορει να μπει και να το δει,μονο απο το iphone επειδη τον ειχε αποθηκευσει,υπαρχει τροπος να τον δουμε; με καποιο προγραμμα;

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να τον αλλάξει τον κωδικό.....

Sent from my iPhone using Insomnia

Αφου τον εχει ξεχασει,πως θα τον αλλαξει;

Δημοσ.

Αφου τον εχει ξεχασει' date='πως θα τον αλλαξει;[/quote']

Δεν εχει καποιες security questions ή ενα δευτερο εμαιλ δηλωμένο;

Το εμαιλ του πατέρα μου πχ που το ειχα φτιαξει εγω,ξεχασε τον κωδικό και οταν καναμε "forgot your password" μου έβγαλε αν ήθελα να σταλούν οδηγίες για αλλαγή κωδικού στο δεύτερο email address που ειχα δηλώσει (που ηταν δικό μου γιατι ηξερα οτι θα το ξεχάσει καποια στιγμή), ή να απαντήσω στα security questons που είχα διαλέξει.

Δεν εχει κάνει τιποτα τετοιο;

Δημοσ.

Δεν εχει καποιες security questions ή ενα δευτερο εμαιλ δηλωμένο;

Το εμαιλ του πατέρα μου πχ που το ειχα φτιαξει εγω,ξεχασε τον κωδικό και οταν καναμε "forgot your password" μου έβγαλε αν ήθελα να σταλούν οδηγίες για αλλαγή κωδικού στο δεύτερο email address που ειχα δηλώσει (που ηταν δικό μου γιατι ηξερα οτι θα το ξεχάσει καποια στιγμή), ή να απαντήσω στα security questons που είχα διαλέξει.

Δεν εχει κάνει τιποτα τετοιο;

Ειχε βαλει λεει ενα θειο της σαν ερωτηση ασφαλειας αλλα δε ξερει ποιον....

επειδη ως καταλαβες,δε βγαζω ακρη με δαυτη,γιαυτο ειπα μπας και υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορει να διαβασει τον κωδικο.Επισης,λογικα το τηλεφωνο δεν πρεπει ναναι ρουταρισμενο( η οπως λεγεται)

Δημοσ.

Ειχε βαλει λεει ενα θειο της σαν ερωτηση ασφαλειας αλλα δε ξερει ποιον....

επειδη ως καταλαβες' date='δε βγαζω ακρη με δαυτη,γιαυτο ειπα μπας και υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορει να διαβασει τον κωδικο.Επισης,λογικα το τηλεφωνο δεν πρεπει ναναι ρουταρισμενο( η οπως λεγεται)[/quote']

Δεν εχει σχέση το jailbreak καμία με το συγκεκριμένο θέμα....δυστυχώς το βλέπω πολύ δύσκολο, του άντρα μου του χάκαρε κάποιος πριν μερικά χρονια το yahoo email που ειχε απο το 1999 και χωρίς σεκιούριτυ ερωτήσεις κλπ δεν κατάφερε να το ανακτήσει....

Το μόνο που θα έκανε κάποιος που ξέρει είναι αν ήταν jailbroken να μπει στα αρχεία του συστήματος εκεί που είναι σωσμένοι οι κωδικοί αλλα οι κωδικοί ειναι encrypted και αυτό πάλι θέλει ιστορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...