Sotosgl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καταραμενα mid range routers! Αγορασα τον Ιουλιο ενα WAG120N και απο εκεινη την ωρα εχει βαλθει να μου κανει τα νευρα κουρελια. Αδυναμο σημα Wifi (οκ ηξερα για την ενσωματωμενη κεραια αλλα ελεος εχω κανει ταρζανιες σε εναν ενιαιο χωρο να το βαλω πανω απο την ντουλαπα για να εχω σημα) Πολλα Disconnects απο το πουθενα (τσεκαρισμενο απο τον ISP μου αφου του δινει σημα οτι κανει Restarts μονο του) Εκει που ειμαι ωραια και καλα και παιζω κανενα Game ΤΣΑΚ παρε 7000+ ping (με ολα κλειστα ουτε Firefox στην αρχικη σελιδα δεν τολμαω να ανοιξω) Τελευταιο Firmware On Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οταν αρχιζει τα τρελα. Αλλαγη 50532 συχνοτητων ωστε να μην υπαρχουν παρεμβολες. Θα το κανω τις επομενες μερες πακετο να το στειλω πισω στο U αλλα το μονο αλλο modem router σε εκεινη την τιμη ειναι το Wireless Router D-Link DSL-2740Rειδα την εγγυηση Linksys Sisco και δεν θελω να την ξερω την κυρια. Το εχει κανενας να μου πει την γνωμη του; Υ.Γ. Δεν εχω συναγερμο Δεν ζεσταινεται εκει που το εχω Το εχω δοκιμασει και κατευθειαν στην πριζα Αλλα και με φιλτρακι Το καλωδιο του τηλεφωνου που το συνδεω ειναι <=1,5μετρου Δεν ειναι σε πολυπριζο κλπ κλπ
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω συναγερμο Δεν ζεσταινεται εκει που το εχω Το εχω δοκιμασει και κατευθειαν στην πριζα Αλλα και με φιλτρακι Το καλωδιο του τηλεφωνου που το συνδεω ειναι <=1,5μετρου Δεν ειναι σε πολυπριζο κλπ κλπ a.Οκ . b.ta linksys γενικως δεν ζεσταινονται οποτε μαλλον δεν φταιει αυτο για τα restarts.αμα κανει restarts και οχι disconnects τοτε δενφταιει ουτε ο συναγερμος αμα ειχες ουτε το καλωδιο ουτε ο παροχος ουτε κατι αλλο .φταιει το ρουτερ.τωρα για το ασυρματο μπορει να ειναι και αλλα πραγματα.πχ οχι μεσα σε επιπλα οχι τοιχο γυρω γυρω αμα γινεται(εννοω σε κοντινη αποσταση) κτλ. τα dlink γενικα καλη φημη εχουν.οτι τα linksys ειναι division cisco δεν λεει κατι.οκ σαν Hardware μια χαρα αλλ τα firmwares τους πιστευω οτι θελουν δουλεια ακομα.αν στο αλλαξουν με d link εγω θα πηγαινα στο dlink παντως.αμα στο αλλαξουν με το ιδιο τοτε απλα το δοκιμαζεις.τωρα για το ασυρματο πρεπει να κανεις δοκιμη και με αλλορ ρουτερ για να δεις αν πραγματι κατι αλλο φταιει η απλα το σημα δεν παει παραπανω και ειναι Normal αυτο που εχεις.το καλο με τα Linksys ειναι τα 3 χρονια εγγυηση που νομιζω δινουν ακομα. απλα σιγουρεψου οτι κανει restart και οχι disconnect.ελπιζω να στο αλλαξουν στο u και να μην σου πουν σε εμας παιζει οκ.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Με το συγκεκριμένο linksys είχα κι εγώ πρόβλημα, όλο διακοπές στο ασύρματο. Μου το άλλαξαν με νέο αλλά πάλι τα ίδια. Με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείς ότι πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα. Η μόνη λύση είναι η αλλαγή, οπότε πήρα ένα draytec και ησύχασα. Πάντως κάτι που έμαθα μόλις σήμερα, δοκίμασε να αλλάξεις τον μετασχηματιστή του ρεύματος.
Sotosgl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πηρα φορα για να μην ακουσω μπουρδες και πεταξα το γνωστο σεντονι (οχι απο εσενα Pouline). Στο πατρικο ειχα το ISDN Version και με Ps3 Xbox Pc Home Cinema NAS Tablet κινητα κλπ κλπ κλπ ηταν κομπλε. Εστειλα ενα email στο U λεγοντας τους οτι δεν γινεται να μεινω χωρις Router και με παρεπεμψαν στο τεχνικο τμημα,ελπιζω αυριο που θα τους παρω τηλεφωνο να γλυτωσω συμβουλες τυπου "για φυσηξτε τα βυσματα" και ερωτησεις τυπου "μηπως το εχετε πλακωσει με καμια κουβερτα και ζεστενεται;". Τωρα ειμαι με το σαπιο ZTE της Wind και κλαιω τα λεφτα που εσκασα για Αξιοπιστο Router. Γιατι ομολογουμενως ο ελεγχος του θα ειναι Challenging αφου κανει τις επανεκκινησεις οποτε του καπνισει Με το συγκεκριμένο linksys είχα κι εγώ πρόβλημα, όλο διακοπές στο ασύρματο. Μου το άλλαξαν με νέο αλλά πάλι τα ίδια. Με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείς ότι πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα. Η μόνη λύση είναι η αλλαγή, οπότε πήρα ένα draytec και ησύχασα. Πάντως κάτι που έμαθα μόλις σήμερα, δοκίμασε να αλλάξεις τον μετασχηματιστή του ρεύματος. Μωρε ολα τα σκεφτηκα αλλα το να μπω σε μια τετοια διαδικασια "αν σου κατσει" προτιμω να παω στο U να τους το αφησω ή να τους ζητησω αμεση αντικατασταση αλλωστε το Dlink ειναι και ενα 10αρι πιο φτηνο
corrupted Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ελπιζω να σε προλαβα. Τα D-Link ειναι η ειδικοτητα μου. ΜΗΝ παρεις το 2740R! Παρε το 2740Β και φροντισε να ειναι η εκδοση F1! Το 2740R εχει μουφα chip (TrendChip) ενω το 2740Β εχει Broadcom που ειναι state of the art. To wireless στο 2740R δεν το εχω ψαξει, αλλα το 2740B F1 εχει το επισης κορυφαιο Atheros AR9287 chip. Τωρα για το πως θα καταλαβεις αν το 2740B ειναι η εκδοση F1, απο την εμφανιση και μονο. Ειναι μαυρο, με δυο κεραιες μη αποσπωμενες. Δες το απο εδω: http://www.msystems....4&product=14239 Επισης εκτος απο μουφα το 2740R, εχει θεμα και με τα firmware updates, βγαινουν πολυ σπανια. Και μια εικονα απο το δικο μου 2740B F1, με το laptop σε αποσταση περιπου 10 μετρα. Παρολο που εχω καμια 30αρια AP γυρω μου, παιζω σταθερα στα 270Mbps. Γι'αυτο ευθυνεται η αυτοματη επιλογη 20/40ΜHz...
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ελπιζω να σε προλαβα. Τα D-Link ειναι η ειδικοτητα μου. ΜΗΝ παρεις το 2740R! Παρε το 2740Β και φροντισε να ειναι η εκδοση F1! το βασικο ειναι βεβαια τι εχει και το συγκεκριμενο καταστημα.και draytek θα αξιζε αν φερνει το συγκεκριμενο καταστημα.και βεβαια αν του εγκρινουν να παρει αλλο ρουτερ και δεν του δωσουν παλι το ιδιο. Με το συγκεκριμένο linksys είχα κι εγώ πρόβλημα, όλο διακοπές στο ασύρματο. Μου το άλλαξαν με νέο αλλά πάλι τα ίδια. Με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείς ότι πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα. Η μόνη λύση είναι η αλλαγή, οπότε πήρα ένα draytec και ησύχασα. Πάντως κάτι που έμαθα μόλις σήμερα, δοκίμασε να αλλάξεις τον μετασχηματιστή του ρεύματος. απλα ισως ειναι λιγο δυσκολο να βρε παρομοιο μετασχηματιστη μια που παιζουν πολλοι μετασχηματιστες στο εμποριο.εχω δει απο 9 volt Μεχρι 22 volt και μερικοι ειναι και λιγο ακριβοι για αγορα ξεχωριστα.εκτος αν εχει κανας φιλος να του δανεισει τιποτα.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μωρε ολα τα σκεφτηκα αλλα το να μπω σε μια τετοια διαδικασια "αν σου κατσει" προτιμω να παω στο U να τους το αφησω ή να τους ζητησω αμεση αντικατασταση αλλωστε το Dlink ειναι και ενα 10αρι πιο φτηνο Καλά ξεμπερδέματα με το you, χτες μάλωσα. Είχα πάρει ένα tp link acess point για να το χρησιμοποιήσω ως repeater και το μηχανηματάκι είναι άθλιο. Δουλεύει όποτε θέλει, άλλες φορές θέλει setup από την αρχή, και πάντα μου πετάει εκτός ένα crypto που το έχω client. Όταν δεν έχω το tp link συνδεδεμένο όλα δουλεύουν άψογα. Έχω δοκιμάσει κάθε συνδυασμό channel, ip ktl Αφού μου έσπασε τα νεύρα πήγα στο you της περιοχής μου από όπου το πήρα και λέω δεν το αντέχω άλλο. Η απάντηση που πήρα ηταν ότι αν το στείλουν πίσω για έλεγχο και το μηχάνημα είναι εντάξει θα χρεωθούν 75 ευρώ έξοδα (το tp link το είχα αγοράσει 40). Το κράτησαν 3 μέρες στο κατάστημα, όπου και καλά το δοκίμασαν και είπαν ότι είναι εντάξει (βασίστηκαν στα λόγια μου ότι μερικές φορές δουλεύει οπότε σκέφτηκαν ας πούμε ότι εδώ δουλεύει να ξεμπερδεύουμε). Επικοινωνώ με τα κεντρικά της tp link στο εξωτερικό, τους εξηγώ τα προβλήματα πoυ αντιμετωπίζω με το tp-link ,μου ζητάν το s/n και αφού τους το δίνω μου λένε να πάτε στο κατάστημα που το πήρατε να σας κάνει αντικατάσταση. Πάω στο you, δείχνω τη συνομιλία και μου λένε πάλι τα δικά τους. Ελπίζω το κατάστημα της περιοχής σου να έχει καλύτερη εξυπηρέτηση.
Sotosgl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι στην αναμονη για κανενα τεταρτο εξηγω την κατασταση μπλα μπλα μπλα το πηρα απο το καταστημα U του Ηρακλειου θελω αμεση αντικατασταση,μου λεει πρεπει να κοπει πιστωτικο και να γινει ελεγχος οκ της λεω αλλα ειναι ελλατωματικη η σειρα και δεν κανει διακοπες σε τακτα χρονικα διαστηματα,οποτε της λεω ξεκιναω να το παω στο καταστημα; -Οχι μου λεει θα μας το στειλετε εσεις γιατι μπορει να μην μπορει το καταστημα.... -Να στειλω δηλαδη το Router κατευθειαν εγω στην Infoquest ενω υπαρχει καταστημα U στην πολη μου απο οπου το αγορασα; -Ναι -(*$#%(*#@^(%*^#@(*^%(*#@&%)(*@)&% Μετα απο λιγο κραξιμο πηγαιντε το στο καταστημα U της περιοχης σας δεν καταλαβα δεν ακουσα. Κατι μου λεει οτι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα... Wireless Router D-Link DSL-2750B για αυτο γνωριζουμε κατι ή να τους ρωτησω αν εχουν το F1
corrupted Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Wireless Router D-Link DSL-2750B για αυτο γνωριζουμε κατι ή να τους ρωτησω αν εχουν το F1 Υπαρχουν 2 εκδοσεις του 2750Β. Η B και η Τ. Την Τ δεν την ξερω και δεν ξερω αν κυκλοφορει στην Ελλαδα, αλλα η εκδοση B ειναι ακριβως το ιδιο hardware με το 2740B F1, μονο που εχει και USB port (οπως και η Τ). Το ξερω απο πρωτο χερι, γιατι εχω βαλει το firmware του 2750Β (Β), στο δικο μου 2740Β (F1). Μπαινει πανευκολα. Αν σου χρειαζεται το USB port και μιλαμε για το 2750Β (εκδοση Β), τσιμπα το. Ειναι εξαιρετικο hardware! Η εκδοση αναφερεται πανω στο κουτι, οποτε μπορεις να το ρωτησεις. Επισης να εχεις υποψιν οτι σχεδον σε ολα τα D-Link, ειναι δυνατον να αλλαξεις το Annex απο POTS σε ISDN και τουμπαλιν, πραγμα χρησιμο. Με αλλαγη του firmware φυσικα. Γενικα ειμαι πολυ fan των D-Link, η εταιρια βγαζει πολυ ομορφα προιοντα. Πολυ διαφημιση! Που να ημουν και υπαλληλος της D-Link!
Sotosgl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χαχαχα employee of the year σε κορνιζα και διακοπες στις μπαχαμες φαση Anyway μιλαω με το Helpdesk της Sisco για το Wag ωστε να εχω τις συνομιλίες και να μη μου πει η Quest το "ελεγξαμε" και δουλευει αψογα. Οκ μου ειπε ριξε το MTU μπας και φταιει αυτο για τα Drops της συνδεσης και αν δεν δουλεψει το βγαζουμε eligible για αντικατασταση. Πεταξε και μια βλακεια για το αν δουλευει ομως σωστα με UDP δεν θα υπαρχει προβλημα την εκραξα και ολα κομπλε
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλά ξεμπερδέματα με το you, χτες μάλωσα. Είχα πάρει ένα tp link acess point για να το χρησιμοποιήσω ως repeater και το μηχανηματάκι είναι άθλιο. Δουλεύει όποτε θέλει, άλλες φορές θέλει setup από την αρχή, και πάντα μου πετάει εκτός ένα crypto που το έχω client. Όταν δεν έχω το tp link συνδεδεμένο όλα δουλεύουν άψογα. Έχω δοκιμάσει κάθε συνδυασμό channel, ip ktl Αφού μου έσπασε τα νεύρα πήγα στο you της περιοχής μου από όπου το πήρα και λέω δεν το αντέχω άλλο. Η απάντηση που πήρα ηταν ότι αν το στείλουν πίσω για έλεγχο και το μηχάνημα είναι εντάξει θα χρεωθούν 75 ευρώ έξοδα (το tp link το είχα αγοράσει 40). Το κράτησαν 3 μέρες στο κατάστημα, όπου και καλά το δοκίμασαν και είπαν ότι είναι εντάξει (βασίστηκαν στα λόγια μου ότι μερικές φορές δουλεύει οπότε σκέφτηκαν ας πούμε ότι εδώ δουλεύει να ξεμπερδεύουμε). Επικοινωνώ με τα κεντρικά της tp link στο εξωτερικό, τους εξηγώ τα προβλήματα πoυ αντιμετωπίζω με το tp-link ,μου ζητάν το s/n και αφού τους το δίνω μου λένε να πάτε στο κατάστημα που το πήρατε να σας κάνει αντικατάσταση. Πάω στο you, δείχνω τη συνομιλία και μου λένε πάλι τα δικά τους. Ελπίζω το κατάστημα της περιοχής σου να έχει καλύτερη εξυπηρέτηση. δυστυχως σε κατι τετοια προβληματα πολλες φορες εειναι δυσκολο ενα εξομοιωσεις το προβλημα του πελατη.μπορει πραγματι αυτος να μην ειχε προβλημα και να υπαρχει ασυμβατοτητα.να το εχει βαλει Repeater με ενα δικο του adsl router να το δοκιμασε 2 ωρες και να ειδε οτι ειναι οκ και τερμα.ειναι αυτο που λενε.καλυτερα να το πας καμμενο παρα με τετοια παραξενα προβληματα.θα σου λεγα μιλα με την Tp link στο εξωτερικο μπας και το στειλεις εκει γιατι ακρη δεν βλεπω να βγαζεις. Ειμαι στην αναμονη για κανενα τεταρτο εξηγω την κατασταση μπλα μπλα μπλα το πηρα απο το καταστημα U του Ηρακλειου θελω αμεση αντικατασταση,μου λεει πρεπει να κοπει πιστωτικο και να γινει ελεγχος οκ της λεω αλλα ειναι ελλατωματικη η σειρα και δεν κανει διακοπες σε τακτα χρονικα διαστηματα,οποτε της λεω ξεκιναω να το παω στο καταστημα; -Οχι μου λεει θα μας το στειλετε εσεις γιατι μπορει να μην μπορει το καταστημα.... -Να στειλω δηλαδη το Router κατευθειαν εγω στην Infoquest ενω υπαρχει καταστημα U στην πολη μου απο οπου το αγορασα; -Ναι -(*$#%(*#@^(%*^#@(*^%(*#@&%)(*@)&% Μετα απο λιγο κραξιμο πηγαιντε το στο καταστημα U της περιοχης σας δεν καταλαβα δεν ακουσα. Κατι μου λεει οτι θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα... Wireless Router D-Link DSL-2750B για αυτο γνωριζουμε κατι ή να τους ρωτησω αν εχουν το F1 απλα ισως και αυτοι το στειλουν στην QUEST και μετα ισως περιμενεις καμποσες μερες.τωρα για το dlink στα ειπε και ο φιλος αποκατω και ποιο πανω. Χαχαχα employee of the year σε κορνιζα και διακοπες στις μπαχαμες φαση Anyway μιλαω με το Helpdesk της Sisco για το Wag ωστε να εχω τις συνομιλίες και να μη μου πει η Quest το "ελεγξαμε" και δουλευει αψογα. Οκ μου ειπε ριξε το MTU μπας και φταιει αυτο για τα Drops της συνδεσης και αν δεν δουλεψει το βγαζουμε eligible για αντικατασταση. Πεταξε και μια βλακεια για το αν δουλευει ομως σωστα με UDP δεν θα υπαρχει προβλημα την εκραξα και ολα κομπλε και εσυ δες μπας και μπορεις να το στειλεις εξωτερικο.γιατι στην quest παλι μπορει να σου πουν οκ το δοκιμασαμε και παιζει.και αντε εσυ να πεισεις οτι μιλησε με εξωτερικο και σου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση.εκτος αν ενημερωνει η cisco την quest οτιτο ταδε σειριακο παει για αντικατασταση απευθειας.
geo77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εχω το DSL-2740B που 8α βρω firmware 2740B F1 για pstn grammi douleyei to 2740B F1 me dmt tool
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 crossflash θες να το κανεις?απο annex b σε annex a? για το dmt μπορεις να δεις τις εκδοσεις να δεις αν γραφουν κατι για το δικο σου ρουτερ.crossflash και να βρεις firmware για Pstn που αυτο ειναι ευκολο αν μπεις στο site της d link δεν σημαινει οτι θα σε αφησει να το περασεις(αν μιλαμε για crossflash παντα)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εδώ υπάρχουν διάφορες εκδόσεις firmware για το D-Link DSL-2740R revision A1 : http://www.dlink-forum.info/showthread.php?tid=96 Το τελευταίο που είναι διαθέσιμο ( 1.22 ) έχει πλέον και τις ρυθμίσεις για remote management.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 προσοχη απλα στα revision γιατι μπορουν να φορουν αλλο firmware.επισης σε καποια firmware η lan ip αλλαζει απο χωρα σε χωρα.δηλαδη το uk μπορει να εχει 192.168.1.1 και το australia Να εχει 10.10.10.1.μου εχει πετυχει στο 2740 αν θυμαμαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα