Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλαρακι θελει ενα καινουργιο pc ...αυτος ηθελε κατι ετοιμο και μετα απο ωρα τον επεισα οτι δεν αξιζει ετοιμο και καλυτερα να φτιαξει κομματι κομματι...αυτο που θελω ειναι να μου προτινεται καμια καλη συνθεση για το ποσο που θα διαθεσει....

λοιπον πιο αναλυτικα:

Ποσό που διαθέτουμε : max 600 ευρω

Χρήση υπολογιστή : γενικη καθημερινη χρηση (ιντερνετ, καμια ταινια και γενικα καθημερινη απλη χρηση) αλλα θα ηθελε να μπορει να παιξει και κανα παιχνιδι τωρα τι game που τον ρωτησα να μου πει, ειπε οτιδειποτε μπορει να παιξει αλλα δεν τον νοιαζει να ειναι και τελεια τα γραφικα απλα αξιολογα...

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?απο ενα θελει και θα προτιμουσε πλαισιο αλλα δεν τον νοιαζει και τοσο το απο που θα το παρει...

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?το καταστημα..

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι εχει ...

αυτα ...περιμενω απαντησεις! ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Μία απορία έχω, ο επεξεργαστής amd 965 υποστηρίζει κανονικά μνήμες με ταχύτητα 1600MHz?

Γιατί έχω διαβάσει πως η phenom ii υποστηρίζουν μέχρι 1333MHz.

Δημοσ.

Αν στα χαρακτηριστικά της μητρικής αναγράφεται για τις μνήμες πχ 1600(Oc) τότε τις παίρνει τις 1600 η θέλει κάτι αλλαγή ?

Δημοσ.

Μία απορία έχω, ο επεξεργαστής amd 965 υποστηρίζει κανονικά μνήμες με ταχύτητα 1600MHz?

Γιατί έχω διαβάσει πως η phenom ii υποστηρίζουν μέχρι 1333MHz.

σε οποιαδήποτε σημερινή πλατφορα υλοποίησης υπολογιστή και αν πας ( είτε intel είτε amd ) οποιαδήποτε μνήμη και αν πάρεις απο 1333 εως 2400 το bios την βλέπει 1333 και την βάζεις εσυ στην συχνότητα που θέλει.

Δημοσ.

Οριστε και μια συνθεση απο το καταστημα visionstudio στη θεσ/κη. μαζι με αυτο το case fan: http://www.visionstu...ndefined&step=2 βγαινει ακριβως 600 ευρω. Θα πρεπει να πληρωσετε και τα μεταφορικα βεβαια, αλλα εχει δυνατοτερη GPU και καλύτερο τροφοδοτικο απο την συνθεση του Πλαισιου. Η συναρμολογηση γινεται απο αυτους δωρεαν.

post-247983-0-09601500-1353523113_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...