Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά smile.gif

Πρόκειται να πάρω κινητό και χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Μεταχειρισμένο θα είναι μέχρι 50ευρώ

είμαι ανάμεσα στα Sony Ericsson X1, G900, C905, Xperia X10 mini, W995 και c510

το W995 νομίζω το έχω αποκλείσει γιατί η εξωτερική κατάσταση δεν φαίνεται καλή.

κυρίως είμαι ενδιάμεσα στο X1, G900 και C905 αν και πιστεύω ότι έχω καταλήξει στο X1.

ποια είναι η γνώμη σας?

τι προβληματάκια βγάζουν?

ευχαριστώ εκ τον προτέρων smile.gif

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά

Πρόκειται να πάρω κινητό και χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Μεταχειρισμένο θα είναι μέχρι 50ευρώ

είμαι ανάμεσα στα Sony Ericsson X1' date=' G900, C905, Xperia X10 mini, W995 και c510

το W995 νομίζω το έχω αποκλείσει γιατί η εξωτερική κατάσταση δεν φαίνεται καλή.

κυρίως είμαι ενδιάμεσα στο X1, G900 και C905 αν και πιστεύω ότι έχω καταλήξει στο X1.

ποια είναι η γνώμη σας?

τι προβληματάκια βγάζουν?

ευχαριστώ εκ τον προτέρων [/quote']

αν είναι να το παρεις πρόσεξε τη μπαταρία γιατί αν είναι στα τελευταία της η γνήσια κάνει 30-35 ευρώ οπότε δεν αξίζει να δώσεις 50ευρώ για μεταχειρισμένο.. πήγαινε σε ένα κατάστημα γερμανός κ ρώτα αν έχουν περισέψει τίπτα κινητά βιτρινας - αυτά που μπαίνουν στο τοίχο για να τα βλέπει ο κόσμος, συνήθως τα δίνουν μισή σχεδόν τιμή κάτω με εγγύηση από τη μέρα που το αγοράζεις κ για 2χρόνια....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για μπαταρία κινητού σε Γερμανό;

Και το eBay τι το 'χουμε;

Ωστόσο υπάρχουν καταστήματα/ανταλλακτηρια κινητών τηλεφώνων όπου θα βρεις φθηνότερες μπαταρίες, μεταχειρισμενες και μη.

Δημοσ.

πειτε μου γνωμες γιαυτο

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-L3-Black-AGRCBK.htm

και αυτο

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Xperia-Tipo-Classic-black-XPERIA-TIPO-CLASSIC-BLACK.htm

τα εχει δουλεψει κανεις?

η χρηση του θα ειναι σερφαρισμα και youtube και facebook. ειναι λειτουργικα? τρωνε κολιματα κτλπ?

Δημοσ.

πειτε μου γνωμες γιαυτο

http://www.plaisio.g...lack-AGRCBK.htm

και αυτο

http://www.plaisio.g...ASSIC-BLACK.htm

τα εχει δουλεψει κανεις?

η χρηση του θα ειναι σερφαρισμα και youtube και facebook. ειναι λειτουργικα? τρωνε κολιματα κτλπ?

λειτουργικα δεν ειναι απο την αποψη οτι γι αυτο που θες εσυ χρειαζεσαι μια οθονη απο 3.5 ιντσες και πανω και με καλυτερη αναλυση. Θα τα κανουν αυτα αλλα δεν ειναι και για χορταση. Ειναι για λυσεις αναγκης απλα για να μπεις να δεις κατι στο intenret. Κολληματα για μενα θα εχουν σιγουρα μιας και μιλαμε για αδυναμα android.

Για τι παιδι που αρχισε το topic.

Ψαξε να δεις μηπως μπορεις να βρεις σε αγγελιες καποιο windows phone οπως HTC trophy ή LG optimus 7 αν σε ικανοποιουν και οι τιμες που τα δινουν.

Δημοσ.

το budjet μου αναγκαστικά είναι μέχρι 50 ευρώ, για αυτό κοιτάω για μεταχειρισμένο..

και στην τιμή αυτή οι καλύτερες επιλογές που έχω βρει είναι τα παραπάνω. Δεν γνωρίζει κάποιος για τα παραπάνω?

Υ.Γ το Χ1 έχει windows..

Δημοσ.

Φίλε μου το x1 ειναι αργο κ δεν ακούει καλα η οθόνη του, θα έλεγα το c905 ειναι καλυτερη επιλογη

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

μην κάνεις το λάθος κ παρεις το tipo στα 10 τα 8 γυρίζουν πίσω με ανεξήγητα προβλήματα για αναβάθμιση.. πάρε το L3 με κλειστά μάτια έχει βγει πολύ καλό δεν μας το φέρνουν πίσω για servis καθόλου..

Μηνυμα μόνο για metalas94 γιατί κάτι έχουν πάθει τα pm και δεν μπορώ να σου στείλω διάβασε το spoiler..

κάνε μια προσπάθεια και πήγαινε σε κατάστημα γερμανός μήπως τους έχουν μείνει κινητά βιτρίνας, στο λέω γιατί εμείς πχ χτες δώσαμε ενα μοτορολα defy μινι στα 80ευρώ περίπου και ενα zte racer II στα 55ευρώ που βγήκαν αυτές τις μέρες από τις βιτρίνες όλων των καταστημάτων.... πες τους ότι στο είπε μια φίλη σου που δουλέυει σε γερμανό .. κ αν σου πουν τίποτα του στυλ γιατί δεν στα δίνει η ίδια πες ότι είναι πολύ μακριά κ ότι τα έχουν ήδη δώσει τα δικά τους..

Για μπαταρία κινητού σε Γερμανό;

Και το eBay τι το 'χουμε;

Ωστόσο υπάρχουν καταστήματα/ανταλλακτηρια κινητών τηλεφώνων όπου θα βρεις φθηνότερες μπαταρίες, μεταχειρισμενες και μη.

το θέμα είναι ότι δεν μπορούν όλοι να παραγγείλουν από το ebay γιαυτό μάλλον κ το παιδί ψάχνετε για μεταχειρισμένο.. αν μπορείς συνενοηθείτε να του την παραγγείλεις εσύ να του την δώσεις να τον βοηθήσεις πρακτικά κ όχι απλά να πετάμε ένα ebay..

• Like 1
Δημοσ.

Πού ξέρεις αν μπορεί να παραγγείλει από ebay!

Καιρός να μάθει κανείς κάτι που θα τον συμφέρει οικονομικά.

Για αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε ανιδιοτελώς... ;)

Άλλωστε θεωρώ είναι λάθος να βλέπουμε τις συμφορουμίτες ως πελάτες.

Για αυτό υπάρχει πχ και τον topic των Προσφορών, όπου αναφέρεται σε πολλά καταστήματα

όπως το eBay, το Amazon αλλά και άλλα!

Επί του θέματος μου ήρθε σε μια εβδομάδα μπαταριούλα για LG KU990!

Μέχρι στιγμής κρατάει +1 ημέρα από την παλιά και έχει ακόμα ψωμί (2/5). ;)

Α, και με κόστος 5€ από HK!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...