mitsi90 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 γεια σας.ειμαι νεος στα ubuntu. εχω ενα προβλημα με την αναλυση στη οθονη μου. που βαζει αναλυση 1920*1440 αλλα θελω να την κανω πιο μικρη.μολις το κανω που βγαζει μαυρη οθονη με μηνυμα out of range λεει κατι συχνοτητες και μετα δεν μπορω να επανέλθω εκτος αν κανω επανεκινιση, θελω να αλλαξω αναλυση γιατι ειναι πολυ μικρα ολα.τ να κανω.?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ποια αναλυση εχει η οθονη σου κανονικα και ποια καρτα γραφικων εχεις? Η 1920*1440 ειναι η μεγιστη αναλυση της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsi90 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 η καρτα μου ειναι παλια ειναι η fx5200 στα windows τις παιρνει ολες τις αναλυσεις.αλλα στα ubuntu μονο την 1920*1440 που ειναι η μεγιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ποια εκδοση του ubuntu εχεις? Αν εισαι στην 12.10, βαλε τον driver της nvidia για την καρτα σου, γιατι αν περιμενεις απο τον opensource... >sudo apt-get install nvidia-173 σε ενα τερματικο ή απο την εφαρμογη που εχει το ubuntu για αυτο το σκοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsi90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 εχω την 12,4 εκανα αυτο που ειπες αλλα μου λεει οτι ειναι ενημερωμενη στην τελευταια εκδοση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 εχω την 12,4 εκανα αυτο που ειπες αλλα μου λεει οτι ειναι ενημερωμενη στην τελευταια εκδοση.... gksu nvidia-settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsi90 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 gksu nvidia-settings το εγραψα ανοιξαν οι ρυθμίσεις βρείκα αναλύσεις αλλα οταν τις αλλαζα και μετα το εκλεινα δεν αλλαζε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 έκανες και save όταν τις άλλαζες τις ρυθμίσεις ή μόνο apply; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsi90 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 έκανες και save όταν τις άλλαζες τις ρυθμίσεις ή μόνο apply; μου εβγαλε ενα μηνυμα μετα που εκανα επανεκινιση και λεει καμια απο τις επιλεγμενες καταστασεις δεν ειναι συμβατει και ειχε τις αναλυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ότι αναλύσεις σου έβγαλε το nvidia-settings μπορεί 100% να τις αλλάξεις, αλλά εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις dpi εάν σου είναι μικρά τα γράμματα και να μην αλλάξεις την native ανάλυση της οθόνης (κουράζεις την κάρτα αλλά και η οθόνη σου μπορεί να έχει θέματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsi90 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 παιδιά σας ευχαριστω αν και δεν εβγαλα ακρη ακομα.απλα πιστευω οτι πρεπει να ρίξω την αναλυση γιατι και οι ταινίες σε full screen ψιλοκολανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα