pabou13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες, Σημερα εκει που ηταν ανοιχτος ο υπολογιστης ξαφνικα κλεινει. Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα πως το προβλημα ηταν η καρτα γραφικων (δοκιμασα αλλη και δουλεψε). Το καταστημα απο το οποιο την αγορασα δεν την φερνει πια (Αsus 6950) αλλα και οσες καρτες γραφικων εχει ειναι σχετικα παλιες (5870 η καλυτερη και ειναι και πανακριβη). Οταν την αγορασα εκανε 248ευρω και φυσικα καλυπτεται απο εγγυηση. Σε αυτην την περιπτωση τι ακριβως δικαιουμαι; Kαινουργια καρτα; χρηματα πισω (σχεδον απιθανο) Y.Γ: Δεν την εχω παει ακομα για RMA αλλα θα'θελα συμβουλες για να ειμαι προετοιμασμενος. Thanks! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από pabou13
overpower Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Αν εχουν καρτα ιδια τοτε μπορεις αντικατασταση, αν οχι παιρνεις πιστωτικο και αγοραζεις μια αλλη. Εννοειτε το ποσο που την αγορασεις παιρνεις σαν πιστωτικο.
pabou13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οπως λεω και παραπανω η καλυτερη καρτα που εχουν τωρα ειναι μια 5870 η οποια ειναι υποδεεστερη απο την δικια μου καθως και πανακριβη (280κατι ευρω). Σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε; Πιστωτικο θα μου'ναι αχρηστο μιας και δεν εχω να αγορασω κατι.. Μπορω να απευθυνθω στην Asus; Kαμια γνωμη; τι να απαιτησω; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από pabou13
overpower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το καλυτερο ειναι να πας εκει. Αν δεν την εχουν, μπορουν αν την φερουν, αν δεν θες κατι με το πιστωτικο ζητα τα λεφτα στο χερι. Το i-king πρωτη φορα το βλεπω και δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το τι κανει το καταστημα σε αυτες τις περιπτωσεις.
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Τι μαγαζί είναι αυτό που η πιο καλή του κάρτα είναι η 5870! Αν την είχες πάρει από το Πλαίσιο, θα σου κάνανε μια "εκτίμηση" της τωρινής αξίας της κάρτας σου και πάνω σε αυτό το ποσό θα σου λέγαν να πληρώσεις επιπλέον για να πάρεις άλλη κάρτα...
pabou13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Το μαγαζι ειναι το i-King, οταν αγορασα την καρτα ειχε αρκετη ποικιλια σε hardware αλλα τωρα ελαχιστη. Thanks για τις συμβουλες, θα την παω αυριο για RMA και θα ποσταρω τις οποιες εξελιξεις εδω..
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδες, Σημερα εκει που ηταν ανοιχτος ο υπολογιστης ξαφνικα κλεινει. Μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα πως το προβλημα ηταν η καρτα γραφικων (δοκιμασα αλλη και δουλεψε). Για υπερθέρμανση κάρτας γραφικών ακούγετε...κανονικά αυτό δεν καλύπτετε από καμία εγγύηση.
pabou13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα, Η καρτουλα δεν αντιμετωπισε και ουτε αντιμετωπιζει κανενα προβλημα οσο αφορα την ψυξη της, ειναι η εκδοση DCII. Ελεγχα τις θερμοκρασιες πολυ συχνα και παντα ηταν μια χαρα χαμηλες. Το πισι ανοιγει κανονικα με την καρτα επανω (φυσικα δεν βγαζει εικονα), απλως κανει ενα συνδυασμο απο beep που μου υποδηλωνει οτι το προβλημα βρισκεται στην gpu. Δεν ξερω πως χαλανε οι καρτες αλλα μπορει να ειναι το οτιδηποτε (απο καποιο βραχυκυκλωμα, σκασμενο πυκνωτη εως και εγω δεν ξερω τι).
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Οκ τότε,απλά όπως το περιέγραψες έτσι ακουγόταν.
pabou13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Kανενα προβλημα φιλε theELF, στο αρχικο μου post δεν ηθελα να περιγραψω την ολη κατασταση διοτι ηξερα πως εφταιγε η gpu, το θεμα που με αποσχολουσε ηταν εαν και με τι θα την αλλαξουν. Την πηγα τελικα για RMA και μου'παν πως θα την στειλουν στην αντιπροσωπεια και θα χουν απαντηση Πεμπτη-Παρασκευη. Μονο για αντικασταση απο μερια της Asus ειπαν με ιδια καρτα (λιγο δυσκολο αφου δεν παραγεται πλεον) διαφορετικα πιστωτικο. Θα ενημερωσω για τα οποια νεα.
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Αν πάει στην asus θα σου επιστρέψουν ίδια(μπορεί να έχουν απόθεμα) ή καλύτερη το θέμα είναι στα λαμόγια,μην σου κάνουν καμιά στραβή. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να την στείλουν στην asus και να τους επιστρέψει χειρότερη κάρτα ή να πουν δεν έχουμε δώστε πιστωτικό.
pabou13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Aκριβως αυτο μου απαντησε και στα mail το support της Asus. Δεν υπαρχει περιπτωση πιστωτικου. Αγαπητέ πελάτη, Σχετικά με το πρόβλημα που μας αναφέρατε, αν η κάρτα VGA αποσταλεί στην Asus η πρώτη επιλογή είναι επισκευή, η δεύτερη η αντικατάσταση με ίδιο μοντέλο και η τρίτη να προταθεί στον πελάτη άλλο μοντέλο. Με εκτίμηση
stm00192 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά όταν πρέπει να κανετε χρήσητ ης εγγύησης μην μπλέκετε με μαγαζακια τις κακιας ώρας που είναι με το ένα ποδι στο κλείσιμο λογο της καταστασης στην Ελλαδα... κατευθείας rma στην μαμα εταιρεία για να έχετε το κεφαλακι σας ήσυχο!!
pabou13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Λογικα θα εχω απαντηση μεθαυριο. Δεν ξερω τι με πιασε και δεν την πηγα κατευθειαν στο Repair center της Asus, oπου οπως εμαθα αργοτερα ηταν δυο στενα πιο κατω απο το καταστημα (Γερακας). Αν μου πουν τιποτα περιεργο στελνω mail στην Asus και μαθαινω τι πραγματικα εγινε με την καρτα, αλλα δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα.
pabou13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχουμε νεα. Οπως μου ειχε πει το καταστημα θα ειχαμε επικοινωνια την Πεμπτη-Παρασκευη για να δουμε τι γινεται με την καρτα. Αφου τηλεφωνησα μου ειπαν οτι η καρτα εχει φτασει απο την Τριτη στην αντιπροσωπεια και πως η κατασταση RMA τους εμφανιζε πως δεν εχει περασει ακομα απο ελεγχο. Μου'παν πως θα εχουμε νεα απο εβδομαδα, τους ειπα ενταξει. Σημερα ελαβα απαντηση απο το ελληνικο support της Asus (τους ειχα στειλει mail) λεγοντας μου οτι αριθμος RMA που μου δοθηκε δεν ειναι εγκυρος (ενας τετραψηφιος με νουμερα) και πως συμφωνα με το serial number κανενα προιον δεν φαινεται να βρισκεται για επισκευη. Οπως φαινεται μου πουλανε παραμυθια. Πως προτεινετε να κινηθω; Αγαπητέ πελάτη, Ο αριθμός ΧΧΧΧ δεν δόθηκε από την Asus. Ο αριθμός ΧΧΧΧ δεν είναι ένας αριθμός RMA ASUS . Με εκτίμηση ASUS GREEK SUPPORT Αγαπητέ πελάτη, H κάρτα με s/n: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ δεν προκύπτει να είναι σε επισκευή στην ASUS. Με εκτίμηση ASUS GREEK SUPPORT Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2012 από pabou13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα