Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρο εχω υποψιν μου καποια τετοια προιοντα απο site του εξωτερικου, αλλα τωρα προσφατα βλεπω εχουν αρχισει να ερχονται ελλαδα. Εχει κανεις σας χρησιμοποιησει κατι τετοιο? Συγκεκριμενα θελω αυτες που ειναι σαν θηκες για ΩHS, αλλα δεν τις βρισκω ελλαδα.

001.jpg

Παραγγειλα παντως μια τετοια δοκιμαστικα, να δω αμα μου κανει και αν βολευει θα παρω και αλλες.

EASYBUYWORLD_WWW_EBW_GR_%CE%98%CE%97%CE%9A%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%A3-3-5-(BLUE).jpg

Δημοσ.

Έχω 2 παρόμοιες με της δεύτερης εικόνας σου. Χρειάστηκαν να αφαιρέσω με κοπίδι μια μικρή προεξοχή που είχαν μέσα.

Μια χαρά δουλεύουν για αποθήκευση των δίσκων που έχω σε ράφι στο γραφείο.

Δεν κουνιούνται μέσα στην θήκη οπότε μάλλον είναι και ασφαλής

Δημοσ.

Υπάρχουν σε μαγαζιά στην Αθήνα κάτι αντίστοιχα χαρτονένια κουτάκια, που είναι ίσα ίσα οι διαστάσεις του δίσκου.

Μια χαρά είναι, τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρό.

Δημοσ.

Θυμασαι καποιο συγκεκριμενο μαγαζι που μπορω να τις βρω? Πλαστικες ομως δεν ειναι καλυτερες απο χαρτινες? Δεν εχουν προβλημα με σκονες, γρατζουνιες, στατικο ηλεκτρισμο κτλ?

Δημοσ.

Τόσο καιρό που τις έχω, πρόβλημα δεν υπάρχει. Τις έχει ένα συνοικιακό μαγαζί στην περιοχή μου, αλλά λογικά τις έχουν και άλλοι.

Οι πλαστικές θήκες φαίνονται αρκετά καλές στις φωτο που ανέβασες. Κόστος;

Δημοσ.

Ηλπιζα να τις βρω στην Ελλαδα γιατι εχω σταματησει να παιρνω απο ebay, αλλα τελικα παιζει και να τις παραγγειλω γιατι φαινονται καλο κομματι. Θενξ.

Δημοσ.

Τελικα μετα απο καιρο παραγγειλα απο eBay γιατι τις ειχε σε καλες τιμες. Αλλα ειχε πολλες αρνητικες ρε γμτ, οτι δεν φθαουν τα αντικειμενα η φθανουν αλλα οχι σε σωστες ποσοτητες και τετοια. Ελπιζω να μην εχει μπλεξιματα, επειδη παραγγειλα και μεικτα χρωματα...

Δημοσ.

Υπάρχουν σε μαγαζιά στην Αθήνα κάτι αντίστοιχα χαρτονένια κουτάκια, που είναι ίσα ίσα οι διαστάσεις του δίσκου.

Μια χαρά είναι, τα χρησιμοποιώ εδώ και καιρό.

Παιζει καποιο link ? H ειναι συνοικιακα ?

Και με την ευκαιρια..αντιστατικα σακουλακια πουλαει κανεις ?

Δημοσ.

Εχω πληρωσει απο Δευτερα πρωι τις θηκες και σημερα Παρασκευη και ακομα δεν μου το χει στειλει. Και στην περιγραφη λεει οτι τα στελνει εντος 24ωρου. Αυτα μου την σπανε στο ebay...

Συνοικιακά.

Εχουμε καποια διευθυνση, ονομα για αυτο το μαγαζι, η ειναι μυστικο? :P

Δημοσ.

Μιλάμε για σκέτα χαρτονένια κουτάκια, έτσι; Δεν παρέχουν κάποια ιδιαίτερη προστασία, παρά μόνο απ' την σκόνη.

Αν θέλετε διεύθυνση, σας λέω με pm.

Στο Παγκράτι είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...