Simos805 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει εφαρμογή για το iPhone που να βλέπει όλα τα αρχεία που έχω μέσα στον υπολογιστή μέσω local wifi?
Beerloah Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Teamviewer για iPhone χρησιμοποιώ γι'αυτό το σκοπό. Sent from my iPhone using Insomnia
Simos805 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μα εγώ δεν θέλω να τα δείχνει έτσι, σαν desktop. Θέλω να τα δείχνει σαν file manager. Δηλαδή να μου βγάζει απλά τους φακέλους στο C:.
iMarilina Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μα εγώ δεν θέλω να τα δείχνει έτσι' date=' σαν desktop. Θέλω να τα δείχνει σαν file manager. Δηλαδή να μου βγάζει απλά τους φακέλους στο C:.[/quote'] Υπάρχουν διάφορες τέτοιες εφαρμογές,κάτσε να ψάξω να θυμηθώ μια τέτοια που ειχα παλιά και θα επιστρέψω. Sent from my iPhone using Insomnia
Beerloah Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μα εγώ δεν θέλω να τα δείχνει έτσι, σαν desktop. Θέλω να τα δείχνει σαν file manager. Δηλαδή να μου βγάζει απλά τους φακέλους στο C:. ΑΑ κατάλαβα, ξέρω ένα αλλά είναι paid - anyway > Site: Wifi Files
Simos805 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ΑΑ κατάλαβα, ξέρω ένα αλλά είναι paid - anyway > Site: Wifi'>https://itunes.apple...?mt=8']Wifi Files free ειναι
iMarilina Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το FileExplorer κανει αυτό και εγινε free χτες Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα