Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω λάπτοπ γιατί χάλασε αυτό που είχα! θέλω να μπορεί να σηκώνει τα προγράμματα autocad. corel, max, rhino κ.ά. μπορώ να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ. μπορείτε να μου προτείνετε κάτι και από ποιο κατάστημα;;;;

Μου πρότειναν κάποιοι αυτα: Turbo-X HC II i7363-850,

HP Pavilion 15-B004EV

Sony SVE1712P1EB

ACER ASPIRE V3-571-9831

Δημοσ.

το turbo x ξεχασε το χαμηλη ποιοτητα κατασκευης γενικα, τωρα εφοσον θες τα παραπανω προγραμματα χρειαζεσαι καλο επεξεργαστη και τουλαχιστον 8 γιγα ραμ προτεινω εναν επεξεργαστη ι7 η εναν ισχυρο ι5 :-) και φυσικα μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων με 1 γιγα τουλαχιστον

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-SVE1512Y1ESI-SVE1512Y1ESI-GC2.htm αυτο θα σε υπερκαλυψει!!!!!!

Δημοσ.

Κατ αρχήν πρέπει να αποφασίσεις τι μέγεθος οθόνης θέλεις? Σου φτάνει η 15αρα ή θέλεις 17αρα (προσωπικά για Autocad δε μου φτάνει η 15άρα)

Από κει και μετά θα πρότεινα επεξεργαστή Ιntel i5 νέας γενιάς (i5-3xxx) ή και καλύτερο αναλόγως τα χρήματα.

Για κάρτα γραφικών δε νομίζω οτί αξίζει να παιδευτείς πολύ. Και τα ενσωματωμένα γραφικά Intel σου αρκούν.

Με βάση τα παραπάνω το SONY νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή και λογικά θα έχει και τη καλύτερη οθόνη όσο αφορά τα χρώματα που είναι σημαντικό για τη δουλειά που το θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...