Προς το περιεχόμενο

Vigor 2700vg σαν access point?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Εχω ενα θεματακι.Θελω να χρησιμοποιησω το vigor που εχω παρατημενο,να παιρνει ιντερνετ ασυρματα και να το μεταδιδει μεσω ethernet.Γινεται αυτο?Και αν γινεται τι διαδικασια ακολουθω γιατι ειμαι και λιγο ασχετος.Το ρουτερ που θελω να συνδεθει ειναι ενα NetFaster IAD 2.

Δημοσ.

με ethernet σιγουρα μπορεις να το κανεις.

με wireless με βαση αυτο που διαβασα σε ενα Post στο adslgr γινεται μονο αν και το netfaster Υποστηριζει wds

http://www.adslgr.com/forum/threads/186995-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-Vigor-2700VG-%CE%BC%CE%B5-Fritz-7140-(%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1)-%CE%93%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CF%89%CF%82

Δημοσ.

δες πιο πανω το Link που σου δειξα αφου βεβαιωθεις οτι το αλλο σου ρουτερ εχε και αυτο wds.επισης αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα μπορεσεις να τα κλειδωσεις και τα 2 με wpa κλειδωμα.στα thomson πχ To wds δουλευει μονο με wep.εν ολιγοις αυτο που γραφει ο ποιητης ειναι τα 2 ρουτερ να ειναι στο ιδιο δικτυο.πχ αν το ενα ειναι 192.168.1.1 το αλλο να ειναι 192.168.1.254 και οχι 192.168.2.1.

μετα σου λεει οτι ενεργοποιεις το Wds και στην ουσια κανεις προσθηκη την mac address του ενα στο αλλο.επισης πρεπει να κλεισεις τον dhcp στο vigor αφου Ip μοιραζει το πρωτο.ετσι το ειχα κανει με Thomson και πετυχε.απλα δεν μου ειχε πετυχει με wpa.

Δημοσ.

Εκει λεει να συνδεθει το fritz πανω στο vigor.Εγω θελω να συνδεσω το vigor με το Netfaster ασυρματα και να μου δινει το vigor με καλωδιο.Το ιδιο πραμα ειναι?Μονο με wds γινεται?

Δημοσ.

πιο κατω λεει και για ασυρματα με το wds.το vigor δεν εχω δει να εχει επιλογη για wireless repeater οποτε συνηθως στα περισσοτερα adsl routers Κανεις wds.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...