kanesaxo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ψαχνει φίλος, μια φθηνή 32ρα full hd internet tv κτλ. Απ'οτι βλέπω η φθηνότερη ειναι η http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-32PFL3517H-12-LED-TV-32.htm Εχουμε ενα θέμα ομως. Πρεπει οπωσδήποτε να παίζει και εξωτερικους υπότιτλους (srt). Δεν αναφέρει καπου πως η φιλιπς αυτή παίζει. Βεβαια και στη δική μου σαμσουν, δε το ανέφερε πουθενά. Ουσιαστικα ο φιλος θελει να τη συνδέει στο πισι μεσω του ρουτερ (οπως εγω της σαμσουνγκ) και να παίζει τις ταινίες με τους εξωτερικους υποτιτλους. Καποια βοήθεια; δεν υπάρχουν κολλήματα στις μαρκες, απλως θελουμε τη φθηνότερη. (δε μας νοιαζουν τα μπλιμπλικια και η ποιότητα τοσο, τα hertz κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Η Philips που λες αναφέρεται ως εκθεσιακό κομμάτι. Γι' αυτό και έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα. Για πες του φίλου σου να κοιτάξει αυτή: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32EH5000-LED-TV-32-UE32EH5000.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ψαξε μονο για samsung.νομιζω ειναι και οι μονες που παιζουν dts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κωστα, δεν εχει λαν αυτή που λες, συνεπώς δεν ειναι ιντερνετ τιβί. Ντινο, το dts δε μας/τον καίει, αλλά το να παίζει υπότιτλους και να συνδέεται σε ρούτερ για το video sharing. Γνωρίζω πως ζητάω μάλλον πολλά, αλλά μου φαίνεται απίθανο να μην υπάρχει κάτι τετοιο φθηνό. Παντως οσο εψαξα στο σκρουτζ και μή, μονο την φιλιπς βρήκα που κατα 95% δε θα παίζει srt. (αν κρινω απο μια φιλου περσυνό μοντέλο των 700ε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα