kinhthra Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με κατηγορίες στο Wordpress, θέλω μια κατηγόρια να μη βγει στο πρωτοσέλιδο, αίνο στη μηχανές αναζητήσει να βγει.
alexitsios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 μπορείς να είσαι πιο συγκεκριμένος; Δεν θέλεις απλά να εμφανίζεται στη loopα του wordpress?
kinhthra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 δηλαδή, στο Home εμφανιζόντανε τα τελευταία άρθρα, μια συγκεκριμένη κατηγορία να μη εμφανίζετε.
alexitsios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 οκ πάνω από τη loop θα βάλεις το παρακάτω: > <?php if (is_front_page()) { query_posts($query_string . '&cat=-1'); } ?> στο σημείο που γράφω cat=-1 εσύ θα βάλεις το id της δική σου κατηγορίας (π.χ. 156) με το σύμβολο του μείον μπροστά για να την εξαιρέσει. 1
kinhthra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 οκ πάνω από τη loop θα βάλεις το παρακάτω: > <?php if (is_front_page()) { query_posts($query_string . '&cat=-1'); } ?> στο σημείο που γράφω cat=-1 εσύ θα βάλεις το id της δική σου κατηγορίας (π.χ. 156) με το σύμβολο του μείον μπροστά για να την εξαιρέσει. όταν λες loop σε ποιο αρχείο εννοείς? μπορεις να βαλεις και plugin το plugin αυτό καλό είναι, μα έχει περίπου 2 χρόνια χωρίς να γίνει update ;(
alexitsios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εξαρτάται από το template σου και πως είναι φτιαγμένο. Συνήθως είναι μέσα στο index.php. Λογικά η loop σου μοιάζει κάπως έτσι: ><?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> Πάνω απ' αυτή τη loop επομένως, θα βάλεις τον κώδικα που σου έστειλα παραπάνω και θα βάλεις εκεί και την κατηγορία που θέλεις να αφαιρέσεις.
ktsolkas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Φιλε ψαξε για το hide categories.κανει ακριβως αυτο που θες.
wdfgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το plugin αυτό καλό είναι, μα έχει περίπου 2 χρόνια χωρίς να γίνει update ;( so what ? την δουλεία του μια χαρά δεν την κάνει; εγώ το χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό τώρα στο wdf.gr χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα... δεν είναι και κάτι το πολύ εξεζητημένο αυτό που πρέπει να κάνει... 1
kinhthra Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 δεν ξέρω μου βγάζει πρόβλημα, θα το κρατήσω με το plugin, πάντως σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα