Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω δεν καταλάβατε! Αυτό που θέλω εγώ είναι να είναι καλή ποιοτικώς. Να έχει καλό σύστημα ψυξης ώστε να μπορέσω να τη ζορίσω με λίγο overclock. Να ειναι η ταχύτερη από της άλλες. Δηλαδη άλλοι μου λένε καλή είναι η Asus και άλλοι η Palit. Άλλος πάλι μου είπε για την MSI. Δεν μπορώ να καταλήξω!!

Δημοσ.

Ναι αλλα η Asus ειναι χαμηλοτερης συχνοτητας! Για την Palit OC ουτε σκεψη ε; Κρίμα γιατί την είχε το κλαιψιο πανάκριβη βέβαια αλλά έχω άσχημες εμπειρίες απο ιντερνετικές αγορές!

Δημοσ.

Παντα κοιτας με γνωμωνα την τιμη, ειδικα οταν υπαρχει η 7850 1GB στα 180 ευρω. Αυτη τη στιγμη οι πιο συμφερουσες αγορες ειναι οι Gaiward και η Gigabyte. Και οι δυο εχουν καλο συστημα ψυξης.

Δημοσ.

Νομίζω δεν καταλάβατε! Αυτό που θέλω εγώ είναι να είναι καλή ποιοτικώς. Να έχει καλό σύστημα ψυξης ώστε να μπορέσω να τη ζορίσω με λίγο overclock. Να ειναι η ταχύτερη από της άλλες. Δηλαδη άλλοι μου λένε καλή είναι η Asus και άλλοι η Palit. Άλλος πάλι μου είπε για την MSI. Δεν μπορώ να καταλήξω!!

Αυτό που ρωτάς έχει νόημα μόνο αν πρόκειται να πάρεις την απολύτως ακριβότερη κάρτα των 500+ ευρώ. Αν ψάχνεις την "καλύτερη" υλοποίηση σε κάρτες σαν την 650ti βγαίνεις χαμένος καθώς με τα λεφτά που θα δώσεις έπαιρνες καλύτερη κάρτα - ανώτερο μοντέλο.

• Like 1
Δημοσ.

Η φτηνότερη με τη μεγαλύτερη εγγύηση.

Πάμε πάλι γιατί ήταν η πρώτη απάντηση και μπορεί να ξεχάστηκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...