joker80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 εχω ενα laptop toshiba με win7 και τους τελευτεους 5-6 μηνες το ειχα συνδεμενο με ethernet. σημερα ομως χρειαστηκα να το συνδεσω ασυρματα με το ρουτερ μου thomson tg585v7 αλλα δεν συνδεεται με τιποτα. ολες οι αλλες συσκευες εχω κινητο tablet ps3 συνδεοντε μια χαρα. εβαλα τους νεους drivers της καρτας δικτιου αλλα τιποτα. εβγαλα την προστασια του ρουτερ παλι τα ιδια με παει στην αντιμετοπιση προβληματων και δεν γινετε τιποτα. δοκιμασα και σε ενα netfaster ρουτερ αλλα τζιφος. καμια ιδεα κανεις τι στο καλο γινετε?
stylianos1234 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 εγω παντως ειχα παθει το ιδιο προβλημα με ενα acer που ειχα και δεν βρηκα καμια λυση, κατι ειχε παθει εσωτερικα και ετσι εκανα φορματ και εφτιξε αμεσως, το λεω αυτο σαν τελευταια λυση, τωρα υπαρχει και η πιθανοτητα να εχει παθει κατι το υλικο σου....
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 μπορεί αν έχεις wpa2 να μην το υποστηρίζει το laptop σου..δοκίμασε να κάνεις τον κωδικό wep και πες μας αν άλλαξε κάτι...
joker80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 το δοκιμασα κι αυτο αλλα τιποτα. ακομα και χωρις wep wpa. μεχρι και ρεσετ εκανα στο ρουτερ με κανενα αποτελεσμα
Antwni Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 και χωρίς κωδικό δεν μπαίνει?? Πρέπει να φωνάξεις τον poulino ή κανε thread στο adsl routers για να το δει... Αυτός είναι ειδικός
joker80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) το προβλημα λυθηκε! edit: μαλον ειχε 2 καρτες δικτιου η κατι τετιο μια μαικροσοφτ και μια ρεαλτεκ εκανα update και στις 2 και ως διαμαγιας δουλεψε το wifi Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από joker80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα