Mary Rose Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά πριν λίγες μέρες έβαλα Forthnet κι όταν μπαίνω από το ipad μου internet ασύρματα πηγαίνει παρα πολύ αργά με το ζόρι ανοίγει το facebook τι να κάνω? Ευχαριστώ. ΥΓ: Το ρούτερ είναι Huawei http://www.axd.gr/images/huawei-hg521-forthnet.jpg
stylianos1234 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 εαν στο κανει αυτο και με το λαπτοπ κατι εχει η γραμμη, εαν συμβαινει μονο με το ιπαδ κατι εχει το ιπαδ κοιτα ποσο ταχυτητα κλειδωνει το ρουτερ σου !!!!!
Mary Rose Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 εαν στο κανει αυτο και με το λαπτοπ κατι εχει η γραμμη, εαν συμβαινει μονο με το ιπαδ κατι εχει το ιπαδ κοιτα ποσο ταχυτητα κλειδωνει το ρουτερ σου !!!!! Ευχαριστώ για την απάντηση.Με το ασύρματο του υπολογιστή δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλα το ipad μπήκα σε μιας φίλης μου το internet έχει ΟΤΕ κονέχ κ πάει πολλή γρήγορα το ίδιο και σε wifi καφετέριας. Δεν ξέρω τι φταίει να αλλάξω router?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ασυρματο για αρχη στο huawei και αμα συνεχιζει δοκιμασε με διαφορετικο Κλειδωμα. για δοκιμη για να δουμε τι φταιει.καναλι δοκιμασε απο 1 εως 11.χοντρικα δοκιμαζειςς 1,6,11 και κλειδωμα αν εχεις wpa βαλε wpa2 η το αναποδο για να δουμε τι φταιει.
deekon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα. Έχω κι εγώ πρόβλημα με το συγκεκριμένο router. Χάνει συνεχώς το wifi, ενώ με το ethernet δουλεύει κανονικά. Δεν εμφανίζει το όνομα του δικτύου πουθενά. Ούτε στο PC ούτε στο κινητό... μπορεί κάποιος να παραθέσει τα σωστά settings, αν του δουλεύει κανονικά? τα στοιχεία της γραμμής μου είναι: Help Upstream line rate (kbit/s) 1020 Downstream line rate (kbit/s) 10666 Line standard ADSL2+ Channel type Interleaved Upstream SNR (dB) 10.4 Downstream SNR (dB) 11.6 Upstream line attenuation (dB) 7.5 Downstream line attenuation (dB) 13.5 Upstream output power (dBmV) 6.7 Downstream output power (dBmV) 8.7 Upstream CRC 524288 Downstream CRC 64 Upstream FEC 0 Downstream FEC 9819
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 τα settings η να πω τα χαρακτηριστικα που εβαλες δεν εχουν σχεση με το θεμα του wireless.δοκιμασε να βαλεις αλλο καναλι στο router και αν δεν πετυχει δοκιμασε με αλλο τυπο κλειδωματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα