newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αμάξι στην Ελλάδα και θέλω να βγω εκτός συνόρων. (όχι να το δηλώσω να έχει κανονικά πινακίδες). Τι πρέπει να κάνω? Το αμάξι θα το πάρω ΤΣΕΧΙΑ (μέσο σκοπιων , σερβίας , ουγγαρίας , σλοβακίας) Θυμάμαι κάτι για πράσινη κάρτα και κάτι τέτοιο. Επίσης.. το αμάξι είναι στο όνομα του πατέρα μου όχι στο δικό μου (ίδιο επίθετο) θα έχω πρόβλημα? Δεν θέλω να κάνω μεταβίβαση , πινακίδες από εκεί κτλ.. απλά θέλω να παω με το αμάξι και να μείνω κάποιο καιρό εκεί
Timour21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πάρε την ασφαλιστική σου, και ρώτα αν σε καλύπτει Τσεχία, ανέφερε και τα κράτη από τα οποία θα περάσεις. Πέρα απ 'αυτό δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πάρε την ασφαλιστική σου, και ρώτα αν σε καλύπτει Τσεχία, ανέφερε και τα κράτη από τα οποία θα περάσεις. Πέρα απ 'αυτό δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Ειμαι στο εξωτερικο και δεν εχω το τηλ της ασφαλιστικης...
Timour21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παρτους όταν κατέβεις να το πάρεις. Αν είσαι ήδη Τσεχία ρώτα εκεί πόσους μήνες επιτρέπεται να το κυκλοφορείς με ελληνικές πινακίδες.
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παρτους όταν κατέβεις να το πάρεις. Αν είσαι ήδη Τσεχία ρώτα εκεί πόσους μήνες επιτρέπεται να το κυκλοφορείς με ελληνικές πινακίδες. Εγω ειμαι τσεχια. Το θεμα ειναι να ξερω πριν κατεβω γιατι θα κατεβω ΜΟΝΟ για αυτον τον λογο.. και που θα ρωτισω? Εδω καπου? αφου δεν εχει συνορα εδω.. που ξερουν ποσο καιρο το εχω εδω?
Timour21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Όπως είπα πριν, μιλάς με ασφαλιστική και ζητάς κάλυψη για τις χώρες που ανέφερες. Αν δεν είσαι καλυμμένος, πληρώνεις κάτι extra, στέλνουν το πρόσθετο ασφαλιστήριο και είσαι έτοιμος. Όσο για το που θα ρωτήσεις το δεύτερο, δεν γνωρίζω , θα δοκίμαζα όμως την τουριστική αστυνομία πρώτα.
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Όπως είπα πριν, μιλάς με ασφαλιστική και ζητάς κάλυψη για τις χώρες που ανέφερες. Αν δεν είσαι καλυμμένος, πληρώνεις κάτι extra, στέλνουν το πρόσθετο ασφαλιστήριο και είσαι έτοιμος. Όσο για το που θα ρωτήσεις το δεύτερο, δεν γνωρίζω , θα δοκίμαζα όμως την τουριστική αστυνομία πρώτα. Oκ. Ευχαριστω
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παρε τηλ την ασφαλιστικη και ζητα να σου βγαλουν πρασινη καρτα με εσενα δηλωμενο οδηγο. Ειναι δωρεαν, εχει διαρκεια 6 μηνες, καλυπτει τις χωρες που ανεφερες,βγαινει σε 1-2 μερες και ειναι το μονο χαρτι απο το αμαξι που θα δινεις στα συνορα.Δεν πειραζει που το αμαξι ειναι σε αλλο ονομα. 1
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παρε τηλ την ασφαλιστικη και ζητα να σου βγαλουν πρασινη καρτα με εσενα δηλωμενο οδηγο. Ειναι δωρεαν, εχει διαρκεια 6 μηνες, καλυπτει τις χωρες που ανεφερες,βγαινει σε 1-2 μερες και ειναι το μονο χαρτι απο το αμαξι που θα δινεις στα συνορα.Δεν πειραζει που το αμαξι ειναι σε αλλο ονομα. Τελεια.. αρα ουσιαστικα αρκει να κατεβω και να το κανω εκει (θα κατσω 1-2 βδομαδες). Ευχαριστω.
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τελεια.. αρα ουσιαστικα αρκει να κατεβω και να το κανω εκει (θα κατσω 1-2 βδομαδες). Ευχαριστω. Ναι, ειναι απλο και γρηγορο. Απλα προσοχη μην σου ληξει στο 6μηνο και το ξεχασεις και δεν μπορεις να περασεις τα συνορα, την εχω παθει ετσι ενω ο κολητος μου ξεμεινε ρουμανια για τον ιδιο λογο!
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι, ειναι απλο και γρηγορο. Απλα προσοχη μην σου ληξει στο 6μηνο και το ξεχασεις και δεν μπορεις να περασεις τα συνορα, την εχω παθει ετσι ενω ο κολητος μου ξεμεινε ρουμανια για τον ιδιο λογο! Και πρεπει να παω το αμαξι εκει η μπορει καποιος να μου την "ανανεωσει"?
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Στην ανανεωνουν και στην στελνουν με ταχυδρομειο,οσο εχεις Ελληνικη ασφαλεια δικαιουσαι πρασινη καρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα