Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω αμάξι στην Ελλάδα και θέλω να βγω εκτός συνόρων. (όχι να το δηλώσω να έχει κανονικά πινακίδες).

Τι πρέπει να κάνω? Το αμάξι θα το πάρω ΤΣΕΧΙΑ (μέσο σκοπιων , σερβίας , ουγγαρίας , σλοβακίας)

Θυμάμαι κάτι για πράσινη κάρτα και κάτι τέτοιο.

Επίσης.. το αμάξι είναι στο όνομα του πατέρα μου όχι στο δικό μου (ίδιο επίθετο) θα έχω πρόβλημα?

Δεν θέλω να κάνω μεταβίβαση , πινακίδες από εκεί κτλ.. απλά θέλω να παω με το αμάξι και να μείνω κάποιο καιρό εκεί :)

Δημοσ.

Πάρε την ασφαλιστική σου, και ρώτα αν σε καλύπτει Τσεχία, ανέφερε και τα κράτη από τα οποία θα περάσεις. Πέρα απ 'αυτό δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Πάρε την ασφαλιστική σου, και ρώτα αν σε καλύπτει Τσεχία, ανέφερε και τα κράτη από τα οποία θα περάσεις. Πέρα απ 'αυτό δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Ειμαι στο εξωτερικο και δεν εχω το τηλ της ασφαλιστικης...

Δημοσ.

Παρτους όταν κατέβεις να το πάρεις. Αν είσαι ήδη Τσεχία ρώτα εκεί πόσους μήνες επιτρέπεται να το κυκλοφορείς με ελληνικές πινακίδες.

Δημοσ.

Παρτους όταν κατέβεις να το πάρεις. Αν είσαι ήδη Τσεχία ρώτα εκεί πόσους μήνες επιτρέπεται να το κυκλοφορείς με ελληνικές πινακίδες.

Εγω ειμαι τσεχια.

Το θεμα ειναι να ξερω πριν κατεβω γιατι θα κατεβω ΜΟΝΟ για αυτον τον λογο.. και που θα ρωτισω? Εδω καπου? αφου δεν εχει συνορα εδω.. που ξερουν ποσο καιρο το εχω εδω?

Δημοσ.

Όπως είπα πριν, μιλάς με ασφαλιστική και ζητάς κάλυψη για τις χώρες που ανέφερες. Αν δεν είσαι καλυμμένος, πληρώνεις κάτι extra, στέλνουν το πρόσθετο ασφαλιστήριο και είσαι έτοιμος.

Όσο για το που θα ρωτήσεις το δεύτερο, δεν γνωρίζω , θα δοκίμαζα όμως την τουριστική αστυνομία πρώτα.

Δημοσ.

Όπως είπα πριν, μιλάς με ασφαλιστική και ζητάς κάλυψη για τις χώρες που ανέφερες. Αν δεν είσαι καλυμμένος, πληρώνεις κάτι extra, στέλνουν το πρόσθετο ασφαλιστήριο και είσαι έτοιμος.

Όσο για το που θα ρωτήσεις το δεύτερο, δεν γνωρίζω , θα δοκίμαζα όμως την τουριστική αστυνομία πρώτα.

Oκ. Ευχαριστω

Δημοσ.

Παρε τηλ την ασφαλιστικη και ζητα να σου βγαλουν πρασινη καρτα με εσενα δηλωμενο οδηγο. Ειναι δωρεαν, εχει διαρκεια 6 μηνες, καλυπτει τις χωρες που ανεφερες,βγαινει σε 1-2 μερες και ειναι το μονο χαρτι απο το αμαξι που θα δινεις στα συνορα.Δεν πειραζει που το αμαξι ειναι σε αλλο ονομα.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε τηλ την ασφαλιστικη και ζητα να σου βγαλουν πρασινη καρτα με εσενα δηλωμενο οδηγο. Ειναι δωρεαν, εχει διαρκεια 6 μηνες, καλυπτει τις χωρες που ανεφερες,βγαινει σε 1-2 μερες και ειναι το μονο χαρτι απο το αμαξι που θα δινεις στα συνορα.Δεν πειραζει που το αμαξι ειναι σε αλλο ονομα.

Τελεια.. αρα ουσιαστικα αρκει να κατεβω και να το κανω εκει (θα κατσω 1-2 βδομαδες).

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τελεια.. αρα ουσιαστικα αρκει να κατεβω και να το κανω εκει (θα κατσω 1-2 βδομαδες).

Ευχαριστω.

Ναι, ειναι απλο και γρηγορο. Απλα προσοχη μην σου ληξει στο 6μηνο και το ξεχασεις και δεν μπορεις να περασεις τα συνορα, την εχω παθει ετσι ενω ο κολητος μου ξεμεινε ρουμανια για τον ιδιο λογο!

Δημοσ.

Ναι, ειναι απλο και γρηγορο. Απλα προσοχη μην σου ληξει στο 6μηνο και το ξεχασεις και δεν μπορεις να περασεις τα συνορα, την εχω παθει ετσι ενω ο κολητος μου ξεμεινε ρουμανια για τον ιδιο λογο!

Και πρεπει να παω το αμαξι εκει η μπορει καποιος να μου την "ανανεωσει"?

Δημοσ.

Στην ανανεωνουν και στην στελνουν με ταχυδρομειο,οσο εχεις Ελληνικη ασφαλεια δικαιουσαι πρασινη καρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...