ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άνοιξα και το τροφοδοτικο αλλα δεν είδα κατι καμένο η φουσκωμένο πυκνωτη. Έβγαλα και ξανα έβαλα CPU αλλα τίποτα. Πατώντας το power της μητρικης, το οποίο ανάβει, δεν κάνει τίποτα. Αν βάλω μονο CPU και δοκιμάσω σε αλλο τροφοδοτικο πατώντας το power θα ρχισει να δουλευει το τροφοδοτικο η θελει και κατι αλλο πανω στη μητρική? RAM-VGA.
giokspy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Χωρις ram και VGA δεν ξεκινάει ο ανεμιστήρες του τροφοδοτικου? Sent from my iPad using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Χωρις ram και VGA δεν ξεκινάει ο ανεμιστήρες του τροφοδοτικου? Sent from my iPad using Insomnia Ξεκινάει. Αλλά με το να γυρίσει ο ανεμιστήρας τι ακριβώς θα καταλάβεις... Εγώ απάντησα για να ξεκινήσει το σύστημα τι θέλει. 1
άδικος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν για να μη παιδεύεσαι άλλο με υποθέσεις τις οποίες μπορούμε να κάνουμε και εμείς και δε λέει και κάτι, κάνε αυτό που σου είπε ο veteranos. Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος από τη δοκιμή. Και επειδή το πρόβλημα σου δείχνει τροφοδοτικό, προσπάθησε να βρεις ένα απροβλημάτιστο, όχι 10ετίας, για μια μέρα μονο να κάνεις τις δοκιμές σου. 1
giokspy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον τεσταρα cpu σε αλλο συστημα και δουλευει αψογα.δοκιμασα παλι να καποιο μικρο ττροφοδοτικο αλλα τιποτε. Μετρησα τις τασεις στο τροφοδοτικο με πολυμετρο και βρηκα 12, 22 5, 09 και 3, 42 volt.είναι οκ υποθετω
άδικος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δε λένε τπτ οι τάσεις έτσι από μόνες τους. δοκιμασα παλι να καποιο μικρο ττροφοδοτικο αλλα τιποτε. Δοκίμασες να βρεις & δε κατάφερες ή δοκίμασες κάποιο και δε δούλεψε;
baskon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Οπως αναφερθηκε και πριν παιζει να ειναι μητρική ή τροφοδοτικό... Η μητρική μπορεί να μην έχει καν φουσκωμενους πυκνωτες και να εχειπροβλημα.. Οπότε τσάμπα ταλαιπωριέσαι δοκιμάζοντας επεξεργαστες κλπ... Ειτε θα πάρεις το τροφοδοτικό παραμάσχαλα και θα το πας για δοκιμή σε καποιον φιλο σου είτε θαφερεις τροφοδοτικό και θα το δοκιμάσεις στο συστημα σου. Αν εχεις το 300αρι δοκιμασε να αναψεις τον υπολογιστη με σκετο επεξεργαστη + μνήμες..Ανεμιστηράκια θα γυρισουν και αν εχεις και το Beeper συνδεδεμενο θα κανει θορυβο επειδη λειπει η vga.. Αν δε κανει τιποτα και ξερεις οτι το 300αρι ειναι οκ τότε μάλλον η μητρική πεθανε..Αν δε της εχεις κανει clear cmos καντης. και ξαναδοκιμασε
giokspy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ολα τα παραπανω τα δοκιμασα. Και clear cmos και 24ωρες εκτος μπαταριας αφησα τη μητρικη.Η μητρικη μου θελει το 24pin και αλλο ενα 8pin. Τα τροφοδοτικα που εβαλα πανω ηταν ενα παλιο 300αρι που ειχε μονο 4pin στα 12volt και ενα 450watt με 6 pin. Εβαλα τα 24 pin με σκετη cou αλλα και με ram αλλα δεν ξεκινουσε το τροφοδοτικο. Το ιδιο και οταν εβαλα πανω το 4pin και 6pin. Αυριο θα παρω και το τροφοδοτικο μου μαζι και θα το βαλω σε ενα pc να δω αν ξεκιναει. Θελω απλα να δω αν εστω γυρισουν οι ανεμιστηρες του. Καπου βεβαια διαβαζα οτι τα seasonic silverpower δεν ειναι και πολυ καλα αν και δεν ηταν φθηνα<br><br>
giokspy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον εβαλα το τροφοδοτικο σε καποιον υπολογιστη( με λιγοτερες μεν ενεργειακες απαιτησεις) και ανοιγει καννονικα. Αρα ειναι σχεδον βεβαιο οτι εχει προβλημα η μητρικη ? Sent from my Galaxy Note using Insomnia App
giokspy Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 EΠανερχομαι ξανα στο θεμα. Μετα απο αλλαγη στη μητρικη με asus p5q deluxe ολα δειχνουν να δουλευουν ενταξει ακομα και στο auto κατι που επιβεβαιωνει οτι η μητρικη ειχε προβλημα απο την πρωτη μερα και παρολο που ζητουσα επι ενα μηνα αλλαγη μετα απο δυο ελεγχους στο eshop service εβγαλαν το συμπερασμα οτι η μητρικη ηταν μια χαρα και οι μπλε οθονες οφειλωταν στις ρυθμισεις μιας και οτα ηταν default σε ολα ειχε θεμα. Στο θεμα μου τωρα, μετα την αντικατασταση λοιπον της μητρικης τελευταια παρατηρηται το εξης; Το pc κλεινει σε ανυποπτο χρονο χωρις μπλε οθονη και μετα ξεκινα ξανα σαν να εχει μικρη διακοπη ρευματος χωρις να σβηνει βεβαια καθολου το φως στο μπροστινο πανελ ενδειξεων(front view). Λετε να φταιειβτο τροφοδοτικο?στο παρελθον δεν το ειχε κανει ποτε με την παλια μητρικη Sent from my iPad using Insomnia
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κανα καλύτερο τροφοδοτικό δοκίμασες να βάλεις πάνω;
giokspy Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δεν εχω δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο και ειμαι σε διλημα να αγορασω η οχι αλλο τροφοδοτικο.αν ηξερα οτι ειναι σιγουρα θεμα τροφοδοτικο αν και το εχω ανοιξει και δε δειχνει να εχει φουσκωσει κατι. Και το tester το βγαζει οκ Sent from my iPad using Insomnia
mikegad Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 φιλε μου ,ζητα απο καποιον φιλο σου ενα τροφοδοτικο να δοκιμασεις να μην ταλεπωρησε αδικα . το να φταιει το τροφοδοτικο και να καταστρεφει τις μητρικες το εχεις σκεφτει
giokspy Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Θα κοιταξω να βρω ενα τροφοδοτικο να τεσταρω. Οστοσο κατι με προβληματισε παλι σημερα. Με το που ξεκινησε εκανε επανεκινηση(νομιζω οτι τελικα αυτο δειχνει στιγμιαια διακοπη τροφοδοσιας) αλλα μετα που εκανε check disc με το που μετακινησα λιγο το pc εκανε παλι επανεκιννηση. Αυτο εχει ξανασυμβει να κανει επανεκιννηση οταν μετακινω λιγο το pc. Ετσι δινει την εντυπωση οτι κατι που δεν παταει καλλα μετακινειται. Ελεγξα τα καλωδια αλλα δεν ειδα κακη συνδεση εξωτερικα. Και μια αλλη λεπτομερεια: το pc ειναι συνδεμενο με ενα φτηνο σταθεροποιητη lamteck που ειχα παρει απο eshop και ισως ειναι αμφιβολου ποιοτητας Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα