Gennaios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 saiz πιστευω θα προτιμησω την gigabyte σε 670!
k_dinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Για οσους το physx και οι CUDA cores ειναι σημαντικα δεκτο να υπαρχει αμφιβολια, για τους υπολοιπους όπως εγω δεν εχει πολυ νοημα. Γιατί σε άλλους να είναι σημαντικό και σε άλλους όχι? Πολλή κουβέντα έχω δει να γίνεται γι α αυτό το physx και δεν ξέρω τι στο καλό είναι. Χοντρικά, ξέρω ότι ελαφρύνει το βάρος της CPU και αναλαμβάνει η κάρτα κάποιους επιπλέον υπολογισμούς για τα physics. Υπάρχει κάτι άλλο?
XMorsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Γιατί σε άλλους να είναι σημαντικό και σε άλλους όχι? Πολλή κουβέντα έχω δει να γίνεται γι α αυτό το physx και δεν ξέρω τι στο καλό είναι. Χοντρικά, ξέρω ότι ελαφρύνει το βάρος της CPU και αναλαμβάνει η κάρτα κάποιους επιπλέον υπολογισμούς για τα physics. Υπάρχει κάτι άλλο? Καποια παιχνιδια εχουν εξτρα εφε με ενεργοποιημενο physx, και σε μερικα απο αυτα ειναι ομολογουμενως πολυ εντυπωσιακό (Batman: AA και AC, Boarderlands2). Το προβλημα όμως ειναι πως τα παιχνιδια που το εκμεταλλευονται ειναι λιγα, και αυτα που το αξιοποιουν όπως θα επρεπε ακομη λιγοτερα. ΑΝ καποιο απο τα λιγα παιχνιδια που ανηκουν στην παραπανω κατηγορια σκοπευεις να το παιζεις συχνα, εχει νοημα να θελεις η GPU σου να υποστηριζει physx. Αλλα πιστευω πως ειναι πολυ λιγα για να ενδιαφερει τους περισσοτερους απο εμας απο τη στιγμη που οι ακριβες καρτες της nVidia δεν εχουν ανταγωνιστικο λογο τιμης/αποδοσης. 1
saiz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 πραγματικα απορω οταν η 7970 reference ειναι 3% καλυτερη απο την reference 670 και οταν ερχεται η oc 670 msi pe 435e να την περναει για + 5% την 7970reference και μετα ερχεται η 7970ghz να περναει την οc 670 msi pe για 4% και παει λεγοντας ποιος θα κατσει να ασχοληθει μονο με αυτο και δεν θα κοιταξει και αλλα πραγματα με 12.11 driver http://www.techpower...ormance/23.html και να σκευτεις οτι πολυς κοσμος που εχει ati παει και σκαει φραγκα για 2ερη καρτα για τα physx μονο σε 2560*1600 ξεφευγει λιγο η 7970 10% reference vs reference παντα, με oc edition αλλαζουν τα πραγματα
XMorsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 πραγματικα απορω οταν η 7970 reference ειναι 3% καλυτερη απο την reference 670 και οταν ερχεται η oc 670 msi pe να την περναει για + 4% την 7970reference και μετα ερχεται η 7970ghz να περναει την οc 670 msi pe για 5% και παει λεγοντας ποιος θα κατσει να ασχοληθει μονο με αυτο και δεν θα κοιταξει και αλλα πραγματα με 12.11 driver http://www.techpower...ormance/23.html και να σκευτεις οτι πολυς κοσμος που εχει ati παει και σκαει φραγκα για 2ερη καρτα για τα physx μονο σε 2560*1600 ξεφευγει λιγο η 7970 10% reference vs reference παντα, με oc edition αλλαζουν τα πραγματα Κανεις δε σκαει φραγκα για δευτερη καρτα, καποιοι κρατουν την παλια τους nvidia καρτα και την συνδυάζουν με την καινουρια AMD, εχει διαφορα. Απο εκει και περα ολα εχουν να κανουν με την τιμη, η gigabyte 7970 προσφερει τουλαχιστον ιδιες επιδοσεις, αν οχι καλυτερες, με την 670 pe και ειναι φθηνοτερη. Εγω προσωπικα εχω παιξει μονο 2 παιχνιδια που εκμεταλλευονται το physx, δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνα εξτρα για να το αποκτησω.
saiz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 τι φθηνοτερη? για 30e? αυτο θα κοιταξεις? υπαρχει και η 670 gigabyte........οσο αφορα αυτο με τα physx δεν εισαι καλα ενημερωμενος αλλα ναι υπαρχουν πολοι εχουν και την παλια τους(δεν ειναι παλια 2χερι ειναι) τι να λεει αυτο οταν η αλλη στο προσφαιρει τσαμπα χωρις επιβαρυνση στο hardware
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εδώ λέει ότι τουλάχιστον για το Borderlands 2 παίζει μια χαρά το physx και με ATI κάρτες: http://www.gamefaqs.com/boards/638786-/64074997 Το να έχει κάποιος 2 κάρτες δεν το καταλαβαίνω.. θα έχει ταυτόχρονα drivers της nvidia και της AMD? Θα καίει περισσότερο ρεύμα, και θα ζεσταίνεται τσάμπα το κουτί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα