Beerloah Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Έχω HoL lite εδώ και ένα χρόνο. Το πακέτο ειναι 6mbps και τα πιάνω όλα, μέχρι εδώ όλα καλά. Κατεβάζω με 600kbps + και εδώ όλα καλά. Όμως, περιστασιακά η σύνδεση κάνει τσαλιμάκια... τι εννοώ. Πέφτει η ταχύτητα του δικτύου στο μισό, με αποτέλεσμα να γίνεται αισθητό στο download speed, στο άνοιγμα το σελίδων ή μερικές σελίδες να μην ανοίγουν καθόλου. Να προσθέσω ότι το σύστημά μου δεν έχει κανένα ιό ή malware etc και φυσικά ότι το κάνει σε όλα τα μηχανήματα (άλλα PC του σπιτιού, στα κινητά μας κτλπ.) Πήρα τη HoL πολλές φορές αλλά τίποτα - δεν μπορούν ούτε αυτοί να κάνουν κάτι παρα μόνο μου είπαν ότι όταν ξανά συμβεί να τους πάρω απευθείας την ώρα που συμβαίνει. Έλα μου όμως ότι μέχρι να δηλωθεί η βλάβη κτλπ και μέχρι να με πάρουν το δίκτυο επανέρχεται. Σύνοψη > Πτώση ταχύτητας δικτύου ξαφνικά στο μισό, καθυστέρηση στο άνοιγμα σελίδων ή αποτυχία άνοιγμα μιας μερίδας αυτών με εμφανή "ζόρια" στο downloading και streaming. Συμβαίνει περιστασιακά εώς μία φορά την ημέρα ή το 2 μερο. Έχω κάνει reset το router, scan me Avast last version, Malwarebytes, SuperAntispyware. Καθαρισμό με CC Cleaner κτλπ. Όμως όπως είπα και πιο πάνω το πρόβλημα μεταφέρεται σε όλα τα PC του σπιτιού και κατά συνέπεια είναι θέμα δικτύου. Όποια γνώμη, λύση ή καθοδήγηση είναι ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. πάντα φιλικά
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 99% να είναι φυσιολογικά όλα,απλά δεν είσαι μόνος σου στο δίκτυο,όταν το κέντρο ζορίζεται στιγμιαία ή και για μεγαλύτερο διάστημα λόγου φόρτου θα σου μειώνεται η ταχύτητα όπως και η ανταπόκριση,πολλές φορές μπορεί να μην φταίει και η HOL αλλά «η άλλη πλευρά» π.χ. αν συνδέεσαι με αμερικάνικη σελίδα μπορεί να φταίνε τα δικά τους κέντρα.
Beerloah Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 99% να είναι φυσιολογικά όλα' date='απλά δεν είσαι μόνος σου στο δίκτυο,όταν το κέντρο ζορίζεται στιγμιαία ή και για μεγαλύτερο διάστημα λόγου φόρτου θα σου μειώνεται η ταχύτητα όπως και η ανταπόκριση,πολλές φορές μπορεί να μην φταίει και η HOL αλλά «η άλλη πλευρά» π.χ. αν συνδέεσαι με αμερικάνικη σελίδα μπορεί να φταίνε τα δικά τους κέντρα.[/quote'] Μάλλον πιταρι τι να πω... Το κάνει σε συγκεκριμένα sites. Anyway, σε ευχαριστώ για την απάντηση μεγάλε. Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 οταν το κανει δοκιμασε να κατεβασεις κατι απο εναν ftp να δεις αν κατεβαζει γρηγορα η οχι.αν ειναι γρηγορα τοτε οκ.επισης αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε και με αλλο ρουτερ.επισης οταν το ξανακανει δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης.μην πεφτει κανα margin τιποτα σε 2-3 και για αυτο το κανει το προβλημα. 1
Beerloah Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 οταν το κανει δοκιμασε να κατεβασεις κατι απο εναν ftp να δεις αν κατεβαζει γρηγορα η οχι.αν ειναι γρηγορα τοτε οκ.επισης αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε και με αλλο ρουτερ.επισης οταν το ξανακανει δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης.μην πεφτει κανα margin τιποτα σε 2-3 και για αυτο το κανει το προβλημα. Pouline σε ευχαριστώ για την απάντησε φίλε μου! Δοκίμασα να κατεβάσω άσχετους drivers από την Nvidia σήμερα και μια έτσι μια γιουβέτσι... Δοκίμασα και ένα thomson που έχω αλλά πάλι τα ίδια... Τα στατιστικά είναι αυτά φίλε μου - αν μπορείς καθοδήγησε με λιγάκι Actual Data Rate Upstream 902 kbps downstream 6144 kbps noise margin upstream 12,5 db downstream 16 db Attenuation 20.0 dB 31.5 dBΚαλά το C + P είναι λίγο fail αλλά anyway. Το πρόβλημα της γραμμής είναι ιδιαίτερα ύπουλο... όπως είπα και πιο πάνω, ναι μεν π.χ από Nvidia κατεβάζει γρήγορα αλλά σταδιακά η ταχύτητα κατεβαίνει. Όπως μου είπε και το παλικάρι από τη HoL "Κλειδώνεις καλά, αλλά έχεις λιγότερο από αυτό που κλειδώνεις" κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Γενικά με παίρνουν τηλέφωνα να το λύσουμε αλλά δεν λύνεται... και αρχίζω να χάνω την υπομονή μου με το συγκεκριμένο θέμα. Τους είπα μήπως φταίει η καλοδιοση ρε παιδιά και μου είπε όχι εξηγώντας το "γιατί" anyway με κούρασε λίγο η φάση πάει ένας μήνας. EDITED
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το #5 post είναι epic fail.Καλύτερα print screen τη σελίδα του ρούτερ και ξεμπέρδεψες. Πάμε παρακάτω τώρα.Η σύνδεση γίνεται ασύρματα ή ενσύρματα.Όταν διαπιστώνεις πτώση ταχύτητας έχεις δοκιμάσει να κάνεις ping στα site που θες να μπεις;
Beerloah Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το #5 post είναι epic fail.Καλύτερα print screen τη σελίδα του ρούτερ και ξεμπέρδεψες. Πάμε παρακάτω τώρα.Η σύνδεση γίνεται ασύρματα ή ενσύρματα.Όταν διαπιστώνεις πτώση ταχύτητας έχεις δοκιμάσει να κάνεις ping στα site που θες να μπεις; Ενσύρματα. Όχι δεν δοκίμασα, βασικά όπως ανέφερα όταν γίνεται αυτό το Ίντερνετ λειτουργεί στο 50%. Που σημαίνει άνοιγμα μόνο των μισών σελιδων που επιλέγω και download ταχύτητα κλάφτα χαράλαμπε.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες πως ανοίγουν οι μισές σελίδες,εννοείς πως κάποιες ανοίγουν και άλλες έχουν time request out ή δεν φορτώνει καθόλου;Πάντως πιστεύω πως είναι θέμα δικτύου της hol.Αν ήταν θέμα γραμμής(ΚΑΦΑΟ,καλώδια κλπ.) θα ήταν μόνιμο και όχι προσωρινό.
Beerloah Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Όταν λες πως ανοίγουν οι μισές σελίδες,εννοείς πως κάποιες ανοίγουν και άλλες έχουν time request out ή δεν φορτώνει καθόλου;Πάντως πιστεύω πως είναι θέμα δικτύου της hol.Αν ήταν θέμα γραμμής(ΚΑΦΑΟ,καλώδια κλπ.) θα ήταν μόνιμο και όχι προσωρινό. Φορτώνουν ατελείωτα και στη συνέχεια βγάζει το μήνυμα που πετάει σε συνθήκες που δεν έχεις Ίντερνετ. Και εγώ έτσι πιστεύω, το παραδέχτηκαν και αυτοί εξάλλου (ότι δεν είναι καλωδιακό κτλπ, όχι ότι φταίνε και αυτοί όμως).
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 α.με αλλο Pc εχεις δοκιμασει εκεινη την στιγμη? β.σου εφτιαξα το copy paste γιατι ηταν αστα να πανε. γ.εχεις καλα χαρακτηριστικα δεν ειναι ασχημα και θα πρεπε να ησουν σταθερος.εκτος αν πεφτει το margin πολυ χαμηλα οταν λες οτι δεν ανοιγουν οι σελιδες.
Beerloah Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 α.με αλλο Pc εχεις δοκιμασει εκεινη την στιγμη? β.σου εφτιαξα το copy paste γιατι ηταν αστα να πανε. γ.εχεις καλα χαρακτηριστικα δεν ειναι ασχημα και θα πρεπε να ησουν σταθερος.εκτος αν πεφτει το margin πολυ χαμηλα οταν λες οτι δεν ανοιγουν οι σελιδες. Ναι σε όλα τα pc το ίδιο θέμα... Thanks γιατί ήταν fail! Μωρέ τα χαρακτηριστικά καλά είναι αλλά κάνει τσαλιμάκια. Τώρα έστρωσε... @Poulinos δεν μου λες φιλαράκι, αν μου ξανά κάνει τέτοια να δώ το margin; θα βρεθεί έτσι κάποια λύση στο πρόβλημα; ευχαριστώ προκαταβολικά
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ειπα να δεις το margin μηπως οταν κολλαει το συμπαν για καποιο λογο το margin εχει πεσει πολυ χαμηλα για τον α β λογο που το θεωρω λιγο δυσκολο αφου εισαι και σε 6 αρι πακετο.αν πεσει πολυ χαμηλα μετα η μπορει να χασει συγχρονισμο η να κανει πολλα errors και να σουρνεται κοινως.μια φορα το εχω δει και με αλλο profile λυθηκε.αλλα εσυ ηδη εχεις καλα χαρακτηριστικα και μεγαλο margin οποτε δεν θα πρεπε να σου κανει κατι τετοιο.συνηθως κανει αποσυνδεση
Dimgi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μήπως τρώει κάνα σκάλωμα το routerάκι και μπουκώνει από errors; Ποιό έχεις;
Beerloah Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ειπα να δεις το margin μηπως οταν κολλαει το συμπαν για καποιο λογο το margin εχει πεσει πολυ χαμηλα για τον α β λογο που το θεωρω λιγο δυσκολο αφου εισαι και σε 6 αρι πακετο.αν πεσει πολυ χαμηλα μετα η μπορει να χασει συγχρονισμο η να κανει πολλα errors και να σουρνεται κοινως.μια φορα το εχω δει και με αλλο profile λυθηκε.αλλα εσυ ηδη εχεις καλα χαρακτηριστικα και μεγαλο margin οποτε δεν θα πρεπε να σου κανει κατι τετοιο.συνηθως κανει αποσυνδεση Καλώς ευχαριστώ φίλε, προς το παρών έστρωσε μόνο του, για ότι νεότερο θα κάνω update. Το θέμα είναι δικό τους προφανώς και το έφτιαξαν ή θα το φτιάξουν I hope. Μήπως τρώει κάνα σκάλωμα το routerάκι και μπουκώνει από errors; Ποιό έχεις; Όπως ανέφερα και πιο πάνω όχι, διότι το κάνει σε ότι router βάλω. Netfaster wlan 3 και δοκίμασα και Thomson Tg κάτι.
BritGreek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Έχω πολύ παρόμοιο πρόβλημα στον Πειραιά. Το πρόβλημα οφειλόταν σε FEC Errors, σύμφωνα με ΟΤΕ και HOL και είχα και πτώση ταχύτητας συγχρονισμού από τα 8 στα 2 χωρίς αποσύνδεση (το ξέρω ότι κανονικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο). Στην ουσία μετά από λίγο σταματούσε να ανοίγει σελίδες και έπρεπε να κλείσω και να ανοίξω ξανά το ρούτερ από το κουμπί. Ακόμα και το τηλέφωνο δεν δούλευε σωστά (POTS) αν και αυτό δεν έχει σχέση με το internet. Έγινε αλλαγή από την πολυκατοικία μέχρι το ΚΑΦΑΟ του καλωδίου (αν θυμάμαι καλά είπαν χαλκού) λόγω πολλών βλαβών που δήλωσαν άλλοι στην πολυκατοικία (εγώ κι άλλος ένας έχουμε μόνο HOL), αλλά το πρόβλημα μέχρι και σήμερα παραμένει εν μέρει μόνο σε εμένα. Και παραμένει επειδή η HOL δεν μου αλλάζει πόρτα, παρά μόνο μου στέλνει καινούργια ίδια ρούτερ και κάνω συλλόγή. Το μόνο που έκαναν είναι να με ρίξουν 2Mbit κάτω και έγινε πιο σταθερή η γραμμή. Χρειάζεται να το ανοιγοκλείνω λιγότερες φορές. Εγώ συγχρονίζω στα 6, η υπόλοιπη πολυκατοικία στα 9,5-11 και η δικαιολογία τους είναι ότι ο ΟΤΕ τους δήλωσε ότι δεν έχει περαιτέρω δυνατότητες η γραμμή, λέγοντάς μου απλά ότι και με 6 την κάνετε τη δουλειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα