ikaros32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Έχω κατεβάσει ένα template στο οποίο θέλω να γράψω ελληνικά στις επικεφαλίδες h1 h2 h3 κλπ αλλά όταν γράψω ελληνικούς χαρακτήρες μου τα εμφανίζει κινέζικα.. Αρχικά πίστευα πως φταίει η γραμματοσειρά απο το css αλλά και αυτή όταν άλλαξα συνεχίζει να βγάζει τα ίδια.. Μπορεί κάποιος να το δεί και να με βοηθήσει μίπως και φτιαχτεί; site.zip
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά μπορείς να γράψεις ελληνικά και τα δείχνει σωστά,με ποιο πρόγραμμα επεξεργάζεσαι τα php;;; Φρόντισε και μέσα από αυτό να ορίσεις utf-8 όπως έκανες και στο Index.php.
ikaros32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά μπορείς να γράψεις ελληνικά και τα δείχνει σωστά,με ποιο πρόγραμμα επεξεργάζεσαι τα php;;; Φρόντισε και μέσα από αυτό να ορίσεις utf-8 όπως έκανες και στο Index.php. Δυστιχώς δεν μπορείς να γράψεις παντού ελληνικά.. Βασικά δεν μπορείς στα divs που είναι για επικεφαλίδες… Δοκίμασε για πχ. Να γράψεις κάτι μέσα στο <div class="fleft"> του Footer να δείς ότι δεν θα το εμφανίσει με charset=utf-8 ενώ με charset=iso-8859-7 τα εμφανίζει κινέζικα…
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το Notepad++ άνοιξε το index.php, πάνε από το μενού στο encodeing και βάλε utf-8 without BOM. Με αυτό πείραξα λίγο το php και όπου και να γράφω ελληνικά τα εμφανίζει κανονικά.
ikaros32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το Notepad++ άνοιξε το index.php, πάνε από το μενού στο encodeing και βάλε utf-8 without BOM. Με αυτό πείραξα λίγο το php και όπου και να γράφω ελληνικά τα εμφανίζει κανονικά. To έκανα και αυτό κ βγάζει ακριβώς πάλι τα ίδια αποτελέσματα κινέζικα γράμματα... Μήπως είναι κάπου αλλού το πρόβλημα; θέλεις να μου επισυνάψεις αυτό που έφτιαξες; αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά αν άλλαξες μόνο αυτό...
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 http://theelf.iwoly.com/itknowledge/index.php Τι να πω,όπου και να βάλω ελληνικά μια χαρά τα δείχνει..... Κάτι κάνεις λάθος στην επεξεργασία...εκτός και αν έχει κάπου πρόβλημα ο server σου με τα ελληνικά.
ikaros32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 http://theelf.iwoly....ledge/index.php Τι να πω,όπου και να βάλω ελληνικά μια χαρά τα δείχνει..... Κάτι κάνεις λάθος στην επεξεργασία...εκτός και αν έχει κάπου πρόβλημα ο server σου με τα ελληνικά. Προσπάθησε να βάλεις το CATEGORIES στα ελληνικά ή το FRESH NEWS και θα καταλάβεις τι εννοώ.. Στις επικεφαλίδες δεν μπορώ να βάλω ελληνικά και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα