Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω καμια εβδομαδα την εχω.Ετρεξα καποια στρες τεστς μετα απο τις αλλαγες που ανεφερα πιο πανω και δεν ειδα καποιο προβλημα. Τα psu volatges φαινονται σωστα, πιο μετα θα τρεξω και κανα παιχνιδι να δω αν θα μου κανει καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Αν πιξελιάζει στα BIOS και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows είναι καθαρά θέμα καμμένης κάρτας, έτσι δεν είναι?

Μην κάνω τσάμπα χαρές..

Δημοσ.

Αν πιξελιάζει στα BIOS και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows είναι καθαρά θέμα καμμένης κάρτας, έτσι δεν είναι?

Μην κάνω τσάμπα χαρές..

αμα σου κανει κοπλα απο το POST τοτε ειναι για πεταμα.

Παρεπιπτωντως την καρτα μετα τις αλλαγες που εκανα την τεσταρα στο F1 2012 και στο world of Tanks και δεν μου εκανε κανενα κολημα. Σε συνδιασμο με το οτι και στο stress τεστ δεν χαμπαριασε μια, πιτευω πως το προβλημα διορθωθηκε. Θα συνεχιζω να το παρακολουθω ομως.

Δημοσ.

Μετα απο update σε drivers για LAN, Audio, Camera, (ειχα αφησει για καποιο περιεργο λογο τους stock drivers των windows) τα προβληματα σταματησαν να παρουσιαζονται.

Οποτε, οποιος αλλως αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα ή σκεφτεται να παρει την συγκεκριμενη καρτα, οταν την παρει ας φροντισει να εχει κανει update ολους τους drivers του συστηματος γιατι απ'οτι φαινεται δημιουγουνται conflicts με αποτελεσμα να κρασαρει το συστημα.

Δημοσ.

Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα με αυτήν την κάρτα από τότε που την αγόρασα, συγκεκριμένα με κάποιους renderers του mpc στην αναπαραγωγή βίντεο. Στο system default η εικόνα είναι τίγκα στο aliasing:

1zv6cyw.jpg

και στο haali video renderer σε πολλά edges παρουσιάζονται λοξές διακεκομμένες γραμμές:

jt9mqo.jpg

Φτιάχνει μόνο με madvr ή enhanced video renderer, παρόλα αυτά χρειάζομαι και τους 2 προαναφερθέντες renderer για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Δοκίμασα και με άλλους players και τα ίδια. Έχω τους 12.10 drivers, καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...