Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

πριν απο λιγες μερες πηρα την καρτα του τιτλου και απο τοτε αντιμετωπιζω περιεργα προβληματα. Το pc οταν βαζω καποιο παιχνιδι μετα απο λιγο κολαει και πρεπει αναγκαστηκα να κανω hard reset. Οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας, ανα διαστηματα η οθονη μαυριζει και επανερχεται στιγμιαια. Τα windows μου εμφανιζουν μυνημα οτι ανεκαμψαν μετα απο αποτυχια της καρτας γραφικων(κατι τετοιο).

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.

Το μηχανημα τρεχει φρεσκα windows 7 64bit. Εχω εγκαταστησει τους τελευταιους Drivers. Γενικοτερα το μηχανημα ειναι οκ.

Το εχει ξανασυναντησει αυτο καποιος?

Τα φωτα σας.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μη μου λες τέτοια γιατί στο τσακ είμαι να πάρω την ίδια κάρτα!

Πριν τι κάρτα είχες?

Υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει κατάλοιπα από τους παλιούς Drivers, αλλιώς πας για RMA

• Like 1
Δημοσ.

Μια 9800 GTX+, δεν νομιζω εκανα, εκανα format και εγκατεστησα τα παντα απο την αρχη γιατι πηρα και εναν SSD μαζι με την καρτα.

Δημοσ.

η εχει προβλημα η καρτα και θελει rma η για καποιο λογο ζεσταινεται παρα πολυ,για θες θερμοκρασιες την ωρα που παιζεις.

Δημοσ.

Κατέβασε το msi afterburner ή το precision της evga και κάνε ένα underclock 50mhz σε πυρήνα και μνήμη και δες αν λύνεται το πρόβλημα. Κάποιες Ghz edition απο Saphire (αν δεν κάνω λάθος) το είχαν αυτό το πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται περίεργο να στο κάνει Asus και μάλιστα v2 υλοποίηση. Γράψε λίγο και το ακριβές μοντέλο του τροφοδοτικού και του ssd που πήρες.

Δημοσ.

Ο δισκος ειναι Samsung 840 120GB.

Μαλλον βρηκα τι εφταιγε.

https://forums.gefor...ing-this-issue/

Το φορουμ μπορει να ειναι για Nvidia, αλλα αναφερουν οτι το ιδιο προβλημα εχουν και με ATI καρτες.

This is also seen as:

'Display driver atikmdag stopped responding and was recovered.' (AMD/ATI cards)

'Display driver xxxxxxxx stopped responding and was recovered.' (others)

Also noted as nvlddmkm.sys, atikmdag.sys, and xxxxxxxx.sys bug-check/BSOD

Common issues that can cause a TDR:

Incorrect memory timings or voltages

Insufficient/problematic PSU

Corrupt driver install

Overheating

Unstable overclocks (GPU or CPU)

Incorrect MB voltages (generally NB/SB)

Faulty graphics card

A badly written driver or piece of software, but this is an unlikely cause in most cases

Driver conflicts

Another possibility that people tend not to like to hear, is that you are simply asking too

much of your graphics card. What I mean by this, is that if you have your settings too high

and the graphics card struggles and falls to very low FPS, then something graphically complex

occurs, the GPU may not be able to respond and a TDR error may occur

Some users have experienced TDR errors whilst browsing the web with the 280.xx, 285.xx and 290.xx drivers.

Please head to this link to clarify if this is relevant to you - this is quite a specific

issue which seems to predominantly affect web browsing as opposed to gaming. Some users have found

that changing the power management mode to 'Prefer Maximum Performance' has helped, with many others

reporting that 295.73 has resolved the issue.

Examples of specific TDR causes:

Realtek driver conflict causing TDR errors

Overheating

Driver conflict with Logitech webcam drivers

Unstable overclock on the graphics card

Insufficient PSU

RAM problems (faulty, badly seated or not configured correctly)

Cleaning out dust resolved issue

AMD/ATI cards also have TDR problems

Στην δικη μου περιπτωση εκανα update τους LAN και Audio drivers γιατι ειχα αφησει τους default απο Windows και τωρα κανω monitoring. Για να δουμε....

Δημοσ.

Γεια σου φιλε, μολις αγορασα ακριβως αυτη τη καρτα και με ενδιαφερει οτιδηποτε διαπιστωσεις... Προς το παρον εγω δεν ειχα τετοια προβληματα, αλλα την εχω 4-5 ημερες μονο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...