louben Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω στα windows 8 τα πληκτρα με τα οποια γινεται η εναλλαγη γλωσσας (ειναι space/windows key by default) τα οποια δε με βολευουν καθολου.
ektor7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Πως μπορω να αλλαξω στα windows 8 τα πληκτρα με τα οποια γινεται η εναλλαγη γλωσσας (ειναι space/windows key by default) τα οποια δε με βολευουν καθολου. Και το alt/shift ειναι by default! Εσυ ποια θες να χρεισημοποιεις?Και στα windows7 πως γινοται να το αλλαξεις αυτο?
louben Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 θα ηθελα ctrl/shift το οποιο και ισχυει απλα δεν πιανει με την πρωτη (για καποιο λογο θελει 2 φορες).Το windows key/space δε με βολευει καθολου(κυριως στο σταθερο).Στα 7 αν θυμαμαι καλα ειχε πολλαπλες επιλογες πληκτρων στα 8 δε βρισκω κατι.
ektor7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Εγώ σε όλα τα windows,το alt/shift χρησιμοποιούσα! Δεν ηξερα,ότι αλλάζουν οι διαταγές στα πλήκτρα! Ενδιαφέρον θα το κοιτάξω και αν βρω κάτι θα στο γράψω! 1
Antwni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Εγώ σε όλα τα windows,το alt/shift χρησιμοποιούσα! Δεν ηξερα,ότι αλλάζουν οι διαταγές στα πλήκτρα! Και εγώ αυτό ήξερα... Πώς άλλαξες εσύ το shift/alt και το έκανες ctrl/shift?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα